Issijojus atsiskiria stambios daleles ir nebuna tokie sprangus. Man ir blynai tada buna svelnesnes teksturos ir pyragas primena labiau tradicini. As nusijoju per arbatos sieteli, nes ju vistiek nedaug reikia.
Perziurejau Zabolotno keleta filmuku, savotiskas arogantidkas stilius, bet labai "dohodcivo" kalba. Idomu apie tulzi ir zala ilgu pertrauku tarp valgymu kalba, ka manote?
http://www.youtube.c...h?v=yHRVPel4eAM
http://www.youtube.c...h?v=yHRVPel4eAM
QUOTE(ivetacom @ 2014 03 03, 11:11)
Perziurejau Zabolotno keleta filmuku, savotiskas arogantidkas stilius, bet labai "dohodcivo" kalba. Idomu apie tulzi ir zala ilgu pertrauku tarp valgymu kalba, ka manote?
http://www.youtube.c...h?v=yHRVPel4eAM
http://www.youtube.c...h?v=yHRVPel4eAM
gal ir arogantiskas, bet man idomiai pasakoja. gal kur ne kur nusisneka su savo bajariais, bet siaip visai smagiai man klausosi. labai paprastai. bet joks gyd man gyvenime nera apie tai pasakojes... o dalykai juk paprasti
QUOTE(Mantilė @ 2014 03 02, 19:15)
Hippie- paleo blynus kepei su kokoso miltais? skanūs gavosi?
mano mažoji sako iškepk blynų, bet tik ne su tais baltais (kokosais)
mano mažoji sako iškepk blynų, bet tik ne su tais baltais (kokosais)
Vienus kepiau tik su bananais ir kiaušiniais+imbiero miltelių, cinamono ir muskato, o kitus su kokoso miltais ir bananais ir kiaušiniais, reikėjo sodos (įdėjau kiek per daug). Tai antri skanūs ir ne tokie saldūs. Pirmi-tirpsta burnoj, bet saldesni dėl daugiau banano, irgi cinamono dėjau. Rytojui šiandien kepsiu dar ir daržovinių blynų, vaikams, žinoma, bulviniai ir dideli lietiniai su avietėm
Čia anksčiau buvo kalbėta, kad galima svorio kritimą išjudinti keletą dienų būnant tik ant riebalų. Jei gerai prisimenu, tai būtina sunaudoti nedaug kalorijų, bet valgyti tik riebalus. Kiek dienų reikia laikytis tokio maitinimosi ir ar jos turi sekti viena po kitos, ar kaitalioti? Neprisimenu
Bandau šiandien pabūti tik su riebalais: pūsryčiams suvalgiau avokadą + "neperšaunama" kava, pietums į darbą atsinešiau sūdytų riebalų mažą galabaliuką. Suvalgiau aš juos. Ką aš žinau, panašu, kad skrandis stoja. Nes lašiniai - tai tokie be raumenio visai, kaip muilas. Tikslingai tokius pirkau, kad būtų tik riebalai. Vakarienei dar nesugalvojau, ką valgysiu. Vakarai man būna sunkūs, nes apetitas būna žvėriškas.
Bandau šiandien pabūti tik su riebalais: pūsryčiams suvalgiau avokadą + "neperšaunama" kava, pietums į darbą atsinešiau sūdytų riebalų mažą galabaliuką. Suvalgiau aš juos. Ką aš žinau, panašu, kad skrandis stoja. Nes lašiniai - tai tokie be raumenio visai, kaip muilas. Tikslingai tokius pirkau, kad būtų tik riebalai. Vakarienei dar nesugalvojau, ką valgysiu. Vakarai man būna sunkūs, nes apetitas būna žvėriškas.
Labuka
http://livinlavidalo...eight-loss/1189
QUOTE(Gricė @ 2014 03 03, 11:07)
Čia anksčiau buvo kalbėta, kad galima svorio kritimą išjudinti keletą dienų būnant tik ant riebalų. Jei gerai prisimenu, tai būtina sunaudoti nedaug kalorijų, bet valgyti tik riebalus. Kiek dienų reikia laikytis tokio maitinimosi ir ar jos turi sekti viena po kitos, ar kaitalioti? Neprisimenu
Bandau šiandien pabūti tik su riebalais: pūsryčiams suvalgiau avokadą + "neperšaunama" kava, pietums į darbą atsinešiau sūdytų riebalų mažą galabaliuką. Suvalgiau aš juos. Ką aš žinau, panašu, kad skrandis stoja. Nes lašiniai - tai tokie be raumenio visai, kaip muilas. Tikslingai tokius pirkau, kad būtų tik riebalai. Vakarienei dar nesugalvojau, ką valgysiu. Vakarai man būna sunkūs, nes apetitas būna žvėriškas.
Bandau šiandien pabūti tik su riebalais: pūsryčiams suvalgiau avokadą + "neperšaunama" kava, pietums į darbą atsinešiau sūdytų riebalų mažą galabaliuką. Suvalgiau aš juos. Ką aš žinau, panašu, kad skrandis stoja. Nes lašiniai - tai tokie be raumenio visai, kaip muilas. Tikslingai tokius pirkau, kad būtų tik riebalai. Vakarienei dar nesugalvojau, ką valgysiu. Vakarai man būna sunkūs, nes apetitas būna žvėriškas.
http://livinlavidalo...eight-loss/1189
QUOTE(Hippie @ 2014 03 03, 12:52)
Rytojui šiandien kepsiu dar ir daržovinių blynų, vaikams, žinoma, bulviniai ir dideli lietiniai su avietėm
Kaip daržovinius kepat? Aš pas mamą rytdienai užsisakiau daržovinių be miltų, sako nemoku tokių galvoju gal morkų blynukus pakepti - per tą smulkią tarką, kaip bulviniams blynams, su kiaušais, kokosų miltais, imbieru, cinamonu, kardamonu reiks paeksperimentuot.
QUOTE(Simuute @ 2014 03 03, 12:40)
Kaip daržovinius kepat? Aš pas mamą rytdienai užsisakiau daržovinių be miltų, sako nemoku tokių galvoju gal morkų blynukus pakepti - per tą smulkią tarką, kaip bulviniams blynams, su kiaušais, kokosų miltais, imbieru, cinamonu, kardamonu reiks paeksperimentuot.
Tai smulkia burokine tarka pritarkuosiu cukinijos, moliūgų (šituos nusunksiu gerai), morkos, keli kiaušai ir karštam gi apkepsiu bei bandysiu atsargiai apverst Dar jūsų pabandysiu receptuką
as vakar bandziau kept morku-cukiniju blynus. si karta orkaiteje, ir be miltu. galvojau graziai isdzius ir bus traskus. nifiga. traskus jie nepasidare, buvo minksti . ta morka visai neskani. pradejo degt, tada isjungiau virsu, todel ir nepadziuvo..
zodziu ir antras bandymas nesigavo
pirmas buvo su kokoso miltais ir keptuvej. tai man tie kokoso miltai, kai db skaitau ka rasot net burnoj veliasi, jauciu skoni ju ..fek
ne man matyt blynai...
ryt darboviete blynus uzsakines per pietus.
zodziu ir antras bandymas nesigavo
pirmas buvo su kokoso miltais ir keptuvej. tai man tie kokoso miltai, kai db skaitau ka rasot net burnoj veliasi, jauciu skoni ju ..fek
ne man matyt blynai...
ryt darboviete blynus uzsakines per pietus.
QUOTE(Hippie @ 2014 03 03, 14:49)
Tai smulkia burokine tarka pritarkuosiu cukinijos, moliūgų (šituos nusunksiu gerai), morkos, keli kiaušai ir karštam gi apkepsiu bei bandysiu atsargiai apverst Dar jūsų pabandysiu receptuką
Aš panašiai esu bandžius, bet man rodos, kad tai buvo iš tų laikų, kai dar dėdavau miltų surišimui bet dar dėjau pastarnoko, svogūno, česnako, irgi viskas per burokinę tarką smulkesnę. Labai skanu buvo. Reiks kažkaip ir bandyt. jei kas, tai bus vienas didelis blynas, a koks gi skirtumas, bile skonis geras būtų
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 03 03, 15:17)
pas mus tradicija kasmet atsinešti blynų, visos po kelis skirtingus iškepa ir tada kartu pusryčiaujam tai vėl galvoju ką daryt, iškepsiu turbūt joms kokių su bananais, o sau atsinešiu lietinį blyną omleto pavidalo
QUOTE(Hippie @ 2014 03 03, 12:52)
Vienus kepiau tik su bananais ir kiaušiniais+imbiero miltelių, cinamono ir muskato, o kitus su kokoso miltais ir bananais ir kiaušiniais, reikėjo sodos (įdėjau kiek per daug). Tai antri skanūs ir ne tokie saldūs. Pirmi-tirpsta burnoj, bet saldesni dėl daugiau banano, irgi cinamono dėjau. Rytojui šiandien kepsiu dar ir daržovinių blynų, vaikams, žinoma, bulviniai ir dideli lietiniai su avietėm
O kaip jum blynai su kokosu miltais ar lengvai apsiverte keptuvej?
As vakar bandziau kept blynus, naudojau kokosu miltu, migdolu miltu, kiausiniu, pieno, bet buvo neimanoma apverst keptuvej. Bandziau skystesnius isvis gavosi kose, tada pridejau daugiau kokosu miltu bet vistiek skaidesi man ta tesla po keptuve. Nezinau gal bananas sulipintu tesla?
Sveikos
Aš tai pradžioj paleo kepdavau bananą sutrintą su dviem kiaušiniais. Blynukai skanūs gaudavosi.
Vaikai darželyje mokykloje gaus blynų, tai aš pati sau nekepsiu.
Aš tai pradžioj paleo kepdavau bananą sutrintą su dviem kiaušiniais. Blynukai skanūs gaudavosi.
Vaikai darželyje mokykloje gaus blynų, tai aš pati sau nekepsiu.