Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 12:30)
Labas mamytes, noriu pasidalinti informacija. Auginu berniuka su ivairiapusiu raidos sutrikimu. Kaip ir ViktorijaEmilija lankemes pas gyd.Olega ir einam vis pirmyn.  Vartoja maniskis papildus is Tiens ir darome pazanga tokia kad darzelyje aukletojos ir logopede byvo nustebusios. Pagrindinis musu pagalbininkas is Tiens kalcis su lecitinu ir kordicepsas. Mat iki vartojimo vaikas kalbejo zodziais po viena kita, pradejus vartoti papildus jis prakalbo sakinukais,nors ir trumpais, pradejo atkartoti zodzius(kai pasako neteisingai o as pasakau teisingai)pradejom buti kazkokie susitarimai, taisykles ir pan. Kaip as sakau tas kalcis su lecitinu man stebuklas. Sis kalcis yra vienintelis pasaulyje (molekulinis). Kam idomu sios kompanijos produktai rasykit suteiksiu info.

Tik nebeklauskit klausimo kam skiepijai? schmoll.gif
Sveika smile.gif aciu Jums uz informacija,o ka naudojote is kordicepso?Nes mes naudojome daug ka,bet nelabai padejo,bet imuniteta tai stiprina.
Del skiepu tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 26 kovo 2014 - 13:42
QUOTE(Vintazh @ 2014 03 26, 14:41)
Sveika smile.gif aciu Jums uz informacija,o ka naudojote is kordicepso?Nes mes naudojome daug ka,bet nelabai padejo,bet imuniteta tai stiprina.
Del skiepu tai doh.gif

Is Tiens kompanijos geria kordicepsa ir kalci su lecitinu gere ir veikana, paprasta kalci (kai nebuvo kalcio su lecitinu), arbata antilipidine.
Papildyta:
QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 15:16)
Is Tiens kompanijos geria kordicepsa ir kalci su lecitinu gere ir veikana, paprasta kalci (kai nebuvo kalcio su lecitinu), arbata antilipidine.

Gal jus snekat ne apie tos pacios kompanijos papildus (seniau buvo Fahow (liktais toks pavad) skystas kordicepsas) gal ir dabar yra net nez.
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 15:19)
Papildyta:

Gal jus snekat ne apie tos pacios kompanijos papildus (seniau buvo Fahow (liktais toks pavad) skystas kordicepsas) gal ir dabar yra net nez.
Aha is Fohow,Jus visai ka kita naudojat,dabar irgi pradejau dometis ir Tiens,kaip su tuo gydytoju is Latvijos,sudetinga pas ji patekt?
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 03 26, 15:27)
Aha is Fohow,Jus visai ka kita naudojat,dabar irgi pradejau dometis ir Tiens,kaip su tuo gydytoju is Latvijos,sudetinga pas ji patekt?

Pas mus i Siaulius atvaziuos balandzio 19d. mat vis pas ji reikia eit kas menesi stebet o kas 3 men daro kraujo tyrima.
Del kitu miestu nezinau bet jei bus idomu galesiu suzinot.
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 15:45)
Pas mus i Siaulius atvaziuos balandzio 19d. mat vis pas ji reikia eit kas menesi stebet o kas 3 men daro kraujo tyrima.
Jei ka mes tik rugpjucio menesiui grisime i LT,tai galetume ir atvaziuoti i Siaulius.Is anksto reikia uzsirasyti pas ji?
Atsakyti
Mamytes, jei ka sudomins Tiens produktai klauskit papasakosiu is savo patirties padesiu isigyt distributoriaus kaina.
Mano mama vartodama siuos papildus isvenge skydliaukes operacijos. Mat pas mus atvaz.is kauno gydyt.kur ji lankosi pas ji. Jis ziuri i jos rezultatus ir nesupranta tai paklause ar vartojat ka nors,bet ji neprisipazino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vintazh @ 2014 03 26, 16:18)
Jei ka mes tik rugpjucio menesiui grisime i LT,tai galetume ir atvaziuoti i Siaulius.Is anksto reikia uzsirasyti pas ji?

Kai zinosit tiksliai kada grisit praneskit uzregistruosiu.
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 16:21)
Mamytes, jei ka sudomins Tiens produktai klauskit papasakosiu is savo patirties padesiu isigyt distributoriaus kaina.
Mano mama vartodama siuos papildus isvenge skydliaukes operacijos. Mat pas mus atvaz.is kauno gydyt.kur ji lankosi pas ji. Jis ziuri i jos rezultatus ir nesupranta tai paklause ar vartojat ka nors,bet ji neprisipazino biggrin.gif
Papildyta:

Dekui Jums ax.gif Parasysiu,mano mamai irgi problemos su skydliauke,reikes ir ja apsviest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 16:21)
Papildyta:

Vintazh parasykit kai turesit laiko man i elektronini pasta apie savo situacija rasa.smegiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2014 03 26, 14:45)

Paklauskit ar į Vilnių žada važiuoti 4u.gif Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 03 26, 11:41)
Del skiepu tai doh.gif

o ka naudojot imunitetui stiprinti?
maniskis pradejo niuniuot abecele ir i wc pats vienas nueina, dziaugiuosi ir uz tiek:)
Tiesa buvau apziuret vienos spec mokykleles, visai patiko, tai matyt bandysim patekt...
Atsakyti
QUOTE(reali25 @ 2014 03 28, 20:04)
o ka naudojot imunitetui stiprinti?
maniskis pradejo niuniuot abecele ir i wc pats vienas nueina, dziaugiuosi ir uz tiek:)
Tiesa buvau apziuret vienos spec mokykleles, visai patiko, tai matyt bandysim patekt...
http://www.kordiceps...eniksas,27.html
sita gerem beveik 9men.
biggrin.gif Smagu uz Jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 28 kovo 2014 - 20:00
QUOTE(vilma))) @ 2014 03 27, 12:40)
Paklauskit ar į Vilnių žada važiuoti 4u.gif Ačiū iš anksto.

suzinosiu bet ne anksciau kaip pirmadieni. :-)
Atsakyti