Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

Geras, mano kraujas ir minusinis, ir vaika skiepnau iki 2m visais skiepais. Su dukra negavau imunoglobulino, nes visą laiką galvojau, kad esu pliusine, ir tik is trecio karto kauno perpilimo stoty su kompiuteriu nustate, kad tikrai minusas,nes kaip ant tu stikliuku zaide, tai viena karta rode pliusa, kita minusa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 03 18, 19:57)
O vaikai skiepyti visais skiepais?

Skiepijau sažiningai, tik gal su didesniais tarpais, nes vaikai labai sirgdavo. Dukrai supuliavo hepatito skiepas kur 3 d gimdymo namuose i slauni gavo - antibijotikai - alergija maistui- dulkiu erkutems - ziedadulkems - astma. Antram po MMR kaklo limfmazgis supuliavo - 2 sav temperatura iki 40C gydem antibiotikais kol santariskese neipradure ir neisleido puliu. Abiems po pora narkoziu ta proga....

2001 m uždrausa naudoti gyvsidabri (Thimerosal), gamintojai raso ant injekciju kad jos be jo, bet tyrimai daryti atskleidzia - kad gamybos metu ji naudoja ir paskutineje stadijoje ji isfiltruoja, tik deja kazkiek jo lieka - tyrimais rasta mazi kiekiai. Nors uzrasyta kad be
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuka: 19 kovo 2014 - 09:50
blink.gif aš irgi minusinė retenybė....
Atsakyti
QUOTE(Kuka @ 2014 03 18, 15:57)
Mano kraujas REZUS MINUS neigiamas, paskaiciau kad injekcija anti imunoglobulino kuria suleidzia besilaukiant 32 savaite taip pat su gyvsidabriu. Irodyta  -dar viena imuniteto ligu ir autizmo priezastis. Pirmas mano vaikas - alergija + astma, antras alergija + problemos su kalba (nedideled, bet jauciamos). Laukiuosi trecio...... nenoriu nei tos injekcijos nei skiepu....

mano toks pat, irgi si "geri" leido doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu šakės, kiek mūsų daug minusinių. Gal tai ir įtakojo mūsų vaikučių sveikatai g.gif Visokie imunoglobulinai ir t.t.
Atsakyti
aš irgi minusininė. cray.gif
Atsakyti
Aš pliusinė ir jokių imunoglobulinų neleido ax.gif
Dabar apie mano pastebėjimus dėl L-carnosine rolleyes.gif .
Nežinau sutapimas ar ne, bet kai pradėjau duoti abu preparatus, mano pastebėjimu, gavosi atvirkštinis variantas doh.gif . Hyper ar kitokio elgesio pakitimų nebuvo, bet T. nematė reikalo bandyti kalbėti, bendrauti ,žaidė pats sau vienas ir. t.t , su viduriais ir taip sunkumas, bet dar užkietėjo ir viduriai. Žiūrėjau į jį ir verkė širdis, matėsi regresas unsure.gif . Nutariau nutraukti L- carnosine. Jau po 1-2 dienų vaikui atsivėrė akys, pradėjo burbuliuoti, kalbėti (na, tiek kiek mokėjo), domėtis aplinka, visai kitoks, toks koks buvo iki L-carnosine bigsmile.gif . Nežinau ar čia man paranoja, ar aš išsigalvoju, bet tokie pastebėjimai, mamos širdis jaučia, kad vaikui kažkas netaip ax.gif . Gal atskirai duodant šias amino rūgštis būtų ir kitaip, kartu gal netinka? g.gif
Gal po kiek laiko vėl bandysiu duoti, žiūrėsiu ax.gif

Vintazh, kokie jūsų atsiliepimai ir pastebėjimai?
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 03 22, 11:07)
Aš pliusinė ir jokių imunoglobulinų neleido ax.gif
Dabar apie mano pastebėjimus dėl L-carnosine  rolleyes.gif .
Nežinau sutapimas ar ne, bet kai pradėjau duoti abu preparatus, mano pastebėjimu, gavosi atvirkštinis variantas  doh.gif . Hyper ar kitokio elgesio pakitimų nebuvo, bet T. nematė reikalo bandyti kalbėti, bendrauti ,žaidė pats sau vienas ir. t.t , su viduriais ir taip sunkumas, bet dar užkietėjo ir viduriai. Žiūrėjau į jį ir verkė širdis, matėsi regresas  unsure.gif . Nutariau nutraukti L- carnosine. Jau po 1-2 dienų vaikui atsivėrė akys, pradėjo burbuliuoti, kalbėti (na, tiek kiek mokėjo), domėtis aplinka, visai kitoks, toks koks buvo iki L-carnosine bigsmile.gif . Nežinau ar čia man paranoja, ar aš išsigalvoju, bet tokie pastebėjimai, mamos širdis jaučia, kad vaikui kažkas netaip  ax.gif . Gal atskirai duodant šias amino rūgštis būtų ir kitaip, kartu gal netinka? g.gif
Gal po kiek laiko vėl bandysiu duoti, žiūrėsiu ax.gif

Vintazh, kokie jūsų atsiliepimai ir pastebėjimai?
Sveika,as L-Carnosine duodu 2-3kartus i savaite ir tom dienom neduodu Gluthationo.
L-Carnosine truputi net doze pamazinau,nes toks dirglus buvo,jautrus.Kalbos kaip atrodo ir daugiau,bet daug ka kalba sava kalba.Mes skysta ta geriam.
Viduriai jo uzkietejo,bet visada ta problema mus kamuoja.Kai atostogos namie daugiau buna,lyg susitvarko,paskui vel tas pats.

Papildyta:
QUOTE(Kuka @ 2014 03 19, 10:42)
Skiepijau sažiningai, tik gal su didesniais tarpais, nes vaikai labai sirgdavo. Dukrai supuliavo hepatito skiepas kur 3 d gimdymo namuose i slauni gavo - antibijotikai - alergija maistui- dulkiu erkutems - ziedadulkems - astma. Antram po MMR kaklo limfmazgis supuliavo - 2 sav temperatura iki 40C gydem antibiotikais kol santariskese neipradure ir neisleido puliu. Abiems po pora narkoziu ta proga....

Nekokia jusu patirtis su skiepais ir ka medikai sako,liepia ir toliau skiepytis??

Papildyta:
QUOTE(neringuskinas @ 2014 03 21, 20:54)
aš irgi minusininė. cray.gif
As ir vyras (+)
Atsakyti
QUOTE(Kuka @ 2014 03 19, 10:42)

2001 m uždrausa naudoti gyvsidabri (Thimerosal), gamintojai raso ant injekciju kad jos be jo, bet tyrimai daryti atskleidzia - kad gamybos metu ji naudoja ir paskutineje stadijoje ji isfiltruoja, tik deja kazkiek jo lieka - tyrimais rasta mazi kiekiai. Nors uzrasyta kad be
O cia visu vakcinu sudetis: doh.gif

http://www.cdc.gov/v...ent-table-2.pdf
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 03 22, 12:12)
Sveika,as L-Carnosine duodu 2-3kartus i savaite ir tom dienom neduodu Gluthationo.
L-Carnosine truputi net doze pamazinau,nes toks dirglus buvo,jautrus.Kalbos kaip atrodo ir daugiau,bet daug ka kalba sava kalba.Mes skysta ta geriam.
Viduriai jo uzkietejo,bet visada ta problema mus kamuoja.Kai atostogos namie daugiau buna,lyg susitvarko,paskui vel tas pats.

Na, ne , L- glutathiono nei dienos nenutraukiau schmoll.gif Jau geriau L-carnosine nuėmiau. Tuo labiau gi skaitėm straipsnius. kad jo poveikis turi pasimatyti labai greitai. O čia atvirkščiai, bent jau mums g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 03 24, 11:27)
Na, ne , L- glutathiono nei dienos nenutraukiau schmoll.gif Jau geriau L-carnosine nuėmiau. Tuo labiau gi skaitėm straipsnius. kad jo poveikis turi pasimatyti labai greitai. O čia atvirkščiai, bent jau mums g.gif
Gal tada pakomentuos,kas geria L-Carnosine kapsulemis,nes musu atveju kitaip viskas. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
sakykit, L-glutationa savo vaikuciams duodate rytais po valgio ar valgio metu? Aciu 4u.gif
Atsakyti