Ir as pasidalinsiu savo prisiminimais, kaip mano Maziukas pradejo nesioti akinukus.
Kad jis tures nesioti akinius didesni stersa turbut patyriau as, o ne jis. Labai ilgai kalbejausi su draugemis, ir jos sake kad GALI BUTI problemu- jis nenores, bus sunku, nusiimines , lauzys... ir t.t. , bet mano ausys to nenorejo girdeti. Ilgai vaiksciojau pas daktarus ir po optikas ( ieskodama tinkamu remeliu) ir viena mergina dirbanti optikoje pasake zodzius, kurie po siai dienai skamba mano ausyse, " JUS NEPERGYVENKIT, ZINOKIT JIS NORES JUOS NESIOTI, NES PAJUS, KAD GERIAU MATO !!! Ir cia ivyko stebuklas. Viskas mano viduje persiverte. As dabar zinojau ka pasakyti savo 3.5 metu Maziukui. Vakare kaip is optikos parnesiau akinius, as is karto jam ju ant nosies nedejau. Pirma kalbejomes. Sakiau, kad akiniu jam visa laika nesioti nereikes, jis juos nusiims eidamas miegoti ir kaip eis maudytis. Atrodo smulkmena, bet jam tai labai patiko. Buvau nupirkusi akiniu dekla, tai jis eis miegoti i savo lovyte, o akinukai i savo " lovyte". ( deklas ir po siai dienai taip vadinamas
) pasakojau, kad akinius nesioja tik " labai ipatingi ir protingi " zmones. Va musu senelis ir mociute, ir kuma su akiniais.... matai koks senelis yra protingas ?
Vakare isijungem televizoriu. Rode Valinska, o tas irgi su akiniais , mes pradejom "ieskoti" zmoniu, kurie nesioja akinius. Per telika ju ta vakara parode maziausiai 10 stuku
ta pati vakara atejo meistras kazka pataisyti, ir JIS SU AKINIAIS !!! mano Maziukas neleido meistrui dirbti, lindo ir vis rode savo akinius
, meistras pasirode labai supratingas, ir ji pagyre kad graziai atrodo. Uz ka jam labai dekui ...
Vakaras buvo puikus. tik turejom viena problema. Musu vyresne sese vakare verke - ji irgi labai norejo akiniu....
Visiems norintiesm zinoti draugams ir giminems paaiskinom kodel jis turi akinius nesioti ir jie gyre, kad Mazius graziai atrodo ir koks jis saunuolis,
. Ji tai labai teigiamai paveike. dabar net po pirties draugu vaikai atnesa ir uzdeda jam akinius, nes zino kodel taip turi buti.
Manau kaip norim kad butu taip ir buna. dabar akinius nesiojam jau metus. Jokiu problemu su nesiojimu neturim. Kol ismoko uzsideti, nesioti daznai nesdavom taisyti. Bet kabangi pirmi remeliai nebuvo labai brangus , tai nieko tokio... dabar keisim akinukus, ir remelius taip pat, nes pastebim akiniu madas
ypac kaip pradejom lankyti spec darzeli. o jug ten yra su kuo palyginti....
Visoms sekmes. Pakalbekit su savo maziukais , jie labai protingi.