Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 10

QUOTE(neraj @ 2014 02 26, 15:07)
Prasau patarimo, Ka galite pasakyti apie si pasirinkima.  4u.gif

orkaite ELECTROLUX EOC45751OX

Indukcinė kaitlentė ELECTROLUX EHI6540FOK

Isigijau siuos, esu patenkinta, kaitlente superine, netikejau, kad taip greitai viskas uzverda. Pries tai turejau paprasta kaitkente gorenje. Skirtumas akivaizdus. Orkaite taip pat super, labai greitai ikaista, tolygiai kepa, na zodziu kolkas savo pasirinkimu dziaugiuosi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2014 03 11, 16:15)
Isigijau siuos, esu patenkinta, kaitlente superine,  netikejau, kad taip greitai viskas uzverda. Pries tai turejau paprasta kaitkente gorenje. Skirtumas akivaizdus. Orkaite taip pat super, labai greitai ikaista, tolygiai  kepa, na zodziu kolkas  savo pasirinkimu dziaugiuosi.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Smagu girdeti kad isigijote tuos produktus kurie pateisinoJusu lukescius.
Gero naudojimosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2014 03 11, 18:15)
Isigijau siuos, esu patenkinta, kaitlente superine,  netikejau, kad taip greitai viskas uzverda. Pries tai turejau paprasta kaitkente gorenje. ...

Indukcinėse greičiau viskas ... įprasite.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
kreipsiuosi ir aš pagalbos. Planuojam nują virtuvę name. Norai mūsų daugiau krypsta, kad virtuvejė būtų dujinė orkaitė ir mišri kaitlentė. Deja, nerandu info, kokiu atstumu dujinis balionas virtuvėje turi stovėti nuo orkaitės ir ar apskritai galima dujinį balioną dėti vieno aukšto name su mansarda blush2.gif jei, kas žinot, paprotinkint, nes jau viską išgooglinau ir nieko nedandu.

Jei variantai galimi, tai žvilgčioju į tokią kaitlentę

kaitlene1

Kaitlente2

kaitlente3

O iš dujinių orkaičių, tai nėra didleio pasirinkimo, tai kaip ir šią nužiūrėjusi

Dujine orkaite

Labai laukiu komentarų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 12, 14:40)
.... ir ar apskritai galima dujinį balioną dėti vieno aukšto name su mansarda  blush2.gif  jei, kas žinot, paprotinkint, nes jau viską išgooglinau ir nieko nedandu.....

blink.gif
Tai kad dar prieš 2-3 dešimtmečius visas Lietuvos kaimas "ant balionų" valgyti virė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 03 12, 14:45)
blink.gif
Tai kad dar prieš 2-3 dešimtmečius visas Lietuvos kaimas "ant balionų" valgyti virė  biggrin.gif

Tai, kad va beiškant info visai galva susisuko, nes delfyje buvau radus, kad vieno aukšto name negalima dėti dujų baliono doh.gif Žodžiu, visai smegenai man susisuko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 12, 12:40)
Laba diena  4u.gif
kreipsiuosi ir aš pagalbos. Planuojam nują virtuvę name. Norai mūsų daugiau krypsta, kad virtuvejė būtų dujinė orkaitė ir mišri kaitlentė. Deja, nerandu info, kokiu atstumu dujinis balionas virtuvėje turi stovėti nuo orkaitės ir ar apskritai galima dujinį balioną dėti vieno aukšto name su mansarda  blush2.gif  jei, kas žinot, paprotinkint, nes jau viską išgooglinau ir nieko nedandu.

Jei variantai galimi, tai žvilgčioju į tokią kaitlentę

kaitlene1

Kaitlente2

kaitlente3

O iš dujinių orkaičių, tai nėra didleio pasirinkimo, tai kaip ir šią nužiūrėjusi

Dujine orkaite

Labai laukiu komentarų  blush2.gif

Sveiki
Nedarykite skubotu sprendimu
Bijau kad reikėtu laikyti 0,5metro atstumu nuo orkaitės jai ji yra su griliumi
Pasiskambinkite štai šiais telefonais ir suteiks informaciją
http://rekvizitai.vz...o_duju_centras/
Atsakyti
Laba diena  4u.gif
kreipsiuosi ir aš pagalbos. Planuojam nują virtuvę name. Norai mūsų daugiau krypsta, kad virtuvejė būtų dujinė orkaitė ir mišri kaitlentė. Deja, nerandu info, kokiu atstumu dujinis balionas virtuvėje turi stovėti nuo orkaitės ir ar apskritai galima dujinį balioną dėti vieno aukšto name su mansarda  blush2.gif  jei, kas žinot, paprotinkint, nes jau viską išgooglinau ir nieko nedandu.

Labai laukiu komentarų  blush2.gif

Net atsisedau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - Jus ka, orkaiteje skalbinius kubile virinsite?
Atsakyti
Laba diena  4u.gif

Dujine orkaite

O kodėl būtent dujinė orkaitė? Iš taupumo? Įsitikinimai kažkokie? Ar kas? blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip nesekas man su ta nauja kaitlente g.gif

Vakar viriau du puodus, įjungiau indaplovę ir pokšt dingo elektra. Nežinau ar jinai čia pas mus silpna, ar kokios bėdos buvo. Įjungiau išmestą automatą, viskas kaip ir atsistatė, bet.... kaitlentė neveikia: įjungi, pamirksi nuliukai, paburzgia varikliukas ir užgęsta, vėl pamirksi ir visai išsijungia. Ar galėjo kažkas kaitlentei atsitikti? ar čia su elektra dar kokios problemos? ax.gif
Kaitlentė Elektrolux EHL7640FOK
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 03 12, 15:10)
Sveiki
Nedarykite skubotu sprendimu
Bijau kad reikėtu laikyti 0,5metro atstumu nuo orkaitės jai ji yra su griliumi
Pasiskambinkite štai šiais telefonais ir suteiks informaciją
http://rekvizitai.vz...o_duju_centras/

Ačiū, bandysim 4u.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 03 12, 16:59)
O kodėl būtent dujinė orkaitė? Iš taupumo? Įsitikinimai kažkokie? Ar kas? blush2.gif

Tiesiog, aš pripratus prie dujų, paskui pliusas už tai, kad tikrai pigiau ir dar pliusas, kad maistas sveikesnis biggrin.gif Dėl paskutinio tiksliai nežinau, bet taip visur rašo ir profesionalūs virėjai irgi už dujas ax.gif Žinoma, tai mūsų pasirinkimas, taigi prašau labai nekritikuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 12, 15:14)
Net atsisedau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - Jus ka, orkaiteje skalbinius kubile virinsite?

Nelabai suprantu komentaro blush2.gif g.gif Jeigu dujinės orkaitės gaminamos, vadinasi, ne visi dar renkasi elektrines bigsmile.gif Žinau, kad šiais laikas retas pasirinkimas, bet nuostabą kelia kitų žmonių reakcija, kaip į stebuklą unsure.gif

Apskritai mes dar galvojam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 13 kovo 2014 - 06:29
QUOTE(braskute_v @ 2014 03 13, 08:18)
.... ir dar pliusas, kad maistas sveikesnis  biggrin.gif ....

Sveikas produktas - dujų kameroje keptas kugelis ...
blink.gif
Jūs vis dar sugebate nustebinti 4u.gif
Atsakyti