Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 10

QUOTE(spot @ 2014 05 01, 20:02)
As apie EOB43430OK smile.gif

Si orkaite neturi svelnaus uzdarymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 01, 18:21)
Tikrai pirkite turesite saunia orkaite  thumbup.gif  4u.gif turi tikrai daugiau privalumu nei minusu:)

Labai ačiū už nuomonę. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Sveicare @ 2014 05 01, 11:05)
Gal kas turi patirties su balta kaitlente ir orkaite?

ar vis delto juoda spalva praktiskiau.... galvojam apie Bosch gaminius.

Balta indukcinė kaitlentė labai liux thumbup.gif Net ir dujinė kaitlentė balta daug praktiškesnė už juodą.
Orkaitė mano dalinai balta, stiklas juodas,geriau būtų ir stiklas baltas, bet ką darysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spot @ 2014 05 01, 22:02)
As apie EOB43430OK smile.gif

O tai ji sensorinė ir be rankenėlių g.gif
Papildyta:
QUOTE(spot @ 2014 05 01, 20:27)
Orkaites reikia electroliux, be sukamu rankeneliu, su sensoriniu valdymu, juodos spalvos....

Ir apskritai, sensorinė, be rankenėlių: BO8730AB - puiki orkaitė už nerealiai gerą kainą. O Electrolux tokios nerasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 02 gegužės 2014 - 07:08
QUOTE(Kikker @ 2014 05 01, 18:25)
Tai Ispanu firmos gaminiai,bet galiu pasakyti  kad tikrai nebus aukstesnes klases nei AEG.
Fagor firma labai populiari Lietuvoje buvo pries 5-6 metus.Siulau visgi pasilikti prie AEG produkcijos

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2014 05 01, 14:09)
Laba diena. Nuėjome į parduotuvę susiruošę pirkti orkaitę ir indukcinę kaitlentę iš AEG. Bet vadybininkai mus sukritikavo, ir primygtinai siūlo Fagor firmos gaminius, aiškina, kad kokybė yra nelyginamai geresnė. Aš kažkaip apie šią firmą nebuvau girdėjus, tad kol kas susilaikėm nuo pirkimo. Gal galit pakomentuoti, kaip ta fagor? g.gif  Ačiū.

Pardavėjai, matyt, tinkamai motyvuoti pasitaikė biggrin.gif
Esant tokiom nesveikai mažom AEG kainom, Fagor niekaip negali būti konkurentas.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 01, 18:21)
Tikrai pirkite turesite saunia orkaite  thumbup.gif  4u.gif turi tikrai daugiau privalumu nei minusu:)

Dar kartą dėkoju, kad padėjote apsispręsti. Orkaitė jau namuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2014 05 02, 14:39)
Dar kartą dėkoju, kad padėjote apsispręsti. Orkaitė jau namuose.  mirksiukas.gif

Skanių kepinių wub.gif
Atsakyti
Laba diena gerbiamieji zinovai 4u.gif gal patartumete vargsams neismaneliams. Reikia indukcines kaitlentes, noreciau is aeg ar electrolux. Ka jus galvojate apie siuos brandus? Man reikia patogios, patikimos ir lengvai valdomos kaitlentes. Praplatinimai nereikalingi. Didelio biudzeto neturiu iki 1200, max 1300. Padekite issirinkti, nes paciai akys rainsta. Be to, gal kamino tipo gatrauki 40 kvadratu patalpai blush2.gif labai aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-linas @ 2014 05 03, 08:44)
Laba diena gerbiamieji zinovai  4u.gif  gal patartumete vargsams neismaneliams. Reikia indukcines kaitlentes, noreciau is aeg ar electrolux. Ka jus galvojate apie siuos brandus? Man reikia patogios, patikimos ir lengvai valdomos kaitlentes. Praplatinimai nereikalingi. Didelio biudzeto neturiu iki 1200, max 1300. Padekite issirinkti, nes paciai akys rainsta. Be to, gal kamino tipo gatrauki 40 kvadratu patalpai  blush2.gif  labai aciu  rolleyes.gif

Lengvai valdomos iki 1300 lt.
Bosch PIE611F17E
AEG HK65425PFB
Indukcinės iki 1100 lt.:
Electrolux EHH16340FK
AEG HK63420PXB
Atsakyti
QUOTE(lina-linas @ 2014 05 03, 06:44)
Laba diena gerbiamieji zinovai  4u.gif  gal patartumete vargsams neismaneliams. Reikia indukcines kaitlentes, noreciau is aeg ar electrolux. Ka jus galvojate apie siuos brandus? Man reikia patogios, patikimos ir lengvai valdomos kaitlentes. Praplatinimai nereikalingi. Didelio biudzeto neturiu iki 1200, max 1300. Padekite issirinkti, nes paciai akys rainsta. Be to, gal kamino tipo gatrauki 40 kvadratu patalpai  blush2.gif  labai aciu  rolleyes.gif

Šaunus branadai verti dėmėsio.Siulau keleta modeliuku

Electrolux EHH46540FK
Sensorinis valdymas "Direct Access"
Rėmelio tipas: Šlifuotas

AEG HK654200XB

Sensorinis valdymas "Directouch"
Rėmelio tipas: Metalinis

Visgi apsvarstyčiau šį varijantą g.gif Electrolux EHI6540FOK
Sensorinis valdymas
Rėmelio tipas: Šlifuotas
Kaitviečių skaičius (vnt): 4 (+Bridge funkcija)
Atsakyti
Speede ir Kikker labai Jums aciu. Pasirinksiu tikriausiai aeg hk65425pfb. As ja buvau nusiziurejusi, taciau norejau isgirsti Jusu nuomone. Dabar lekiu ikita tema klausti del gartraukio bigsmile.gif
Atsakyti