Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Parašykit atsiliepimus kai pažiūrėsit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2014 04 04, 18:08)
Kad ne, praeitą penktadienį Lietuvoje premjera buvo.  smile.gif

Och, matot, tai pamylėjo Lietuvą su išleidimo data. Mes ryt bandysim lėkt, norėjom šiandien eit, bet ko tai ūpo nėr, nes oras bjaurus biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, paršuoliavom iš Divergent, kažkaip nelabai stebuklas. Neblogas filmas, sakyčiau, kokie 8 iš 10 balų, bet man kažko trūko, nebuvo ryšio tarp personažų ir žiūrovo, nelabai rūpėjo, kaip jiems sekasi. Trumpai tariant - geriau nei Mortal Instruments, bet blogiau nei Hunger Games biggrin.gif
Atsakyti
O aš taip ir nenuėjau, kaip prilipau prie INSURGENT, smile.gif tokia įdomi knyga, man daug gerenė už pirmąją. Ir veiksmo kažkaip daugiau, pirmojoj laukiau laukiau, ir tik paskutiniai skyriai pradžiugino.
Atsakyti
O man pirmoji knyga pati stripriausia iš visų trijų pasirodė, trečioji knyga, tai išvis kažkoks skystalas, prisukta, prirašyta, be tik prikurt, man per daug kliedesių joje pasirodė.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Buvau ir as vakar Divergentes paziuret smile.gif Ir ka.. biggrin.gif Patiko thumbup.gif O jau ketvertas wub.gif wub.gif wub.gif Dabar idomu tos trecios knygos sulaukti...
Atsakyti
Niekur nerandu ar yra filmas pagal
Puolusieji Lauren Kate knygų ciklą,
user posted image
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(vilma099 @ 2014 04 18, 19:40)
Niekur nerandu ar yra filmas pagal
Puolusieji Lauren Kate  knygų ciklą,
user posted image

Kiek man zinoma - nera 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nėra, nes seku filmus gana aktyviai, ypač tuos, kurie pagal knygas smile.gif
Atsakyti
Sveikos. kalbant apie divergentę, man antroji dalis turbūt irgi labiau patiko g.gif nors šiaip abi neblogos pasirodė. Laukiu, kol atsiras geresnė kokybė filmo, kažkaip pražiopsojau į kiną nueit biggrin.gif

Sakykit, o ta puolusiųjų serija, ten labai daug "seilėjimosi" g.gif jau kurį laiką norėčiau paskaityt, bet kiek girdėjau ten meilės istorija, o mane erzina perdėtas alpimas iš meilės doh.gif:
Atsakyti
Mergaites, jeigu kas skaitet labai prasau atsiliepimu apie sias knygas/autorius :

Robin Hobb - The Farseer Trilogy.
Joe Abercrombie - The First Law Trilogy.
Daniel Abraham - The Dagger and Coin Trilogy.
Brandon Sanderson - The Stormlight Archive - del sitos neapsisprendziu nes bijau kad angliskai bus sunku skaityti.

kadangi el. knygu neskaitau, visu trilogiju negaliu susipirkt ir niekaip neapsisprendziu kuri butu labiausiai verta demesio. 4u.gif

goodreads mane i bankrota nuvarys biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Enimdreja,2014 04 26, 17:56]
Sveikos. kalbant apie divergentę, man antroji dalis turbūt irgi labiau patiko g.gif nors šiaip abi neblogos pasirodė. Laukiu, kol atsiras geresnė kokybė filmo, kažkaip pražiopsojau į kiną nueit biggrin.gif

Sakykit, o ta puolusiųjų serija, ten labai daug "seilėjimosi" g.gif jau kurį laiką norėčiau paskaityt, bet kiek girdėjau ten meilės istorija, o mane erzina perdėtas alpimas iš meilės doh.gif:
[/quote

tikrai puolusiujuv serijos nerekomenduoju. Ten isvien seilejimasis istorijos mazai:( is visos serijos gal tik pirma knyga patiko, o likusios tai visiskas slamstas.
Atsakyti