Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Oseye @ 2014 03 12, 00:42)
Pažįstamos mes, SOFIJA5, senokai esu čia, tik nicką pasikeitus tiptip-gi, lygtais sėlinančią mirtį dalinau 4u.gif.

Oi, tai tavo dėka tokį malonumą apturėjau. Sėlinanti mirtis wub.gif
QUOTE(zis @ 2014 03 15, 01:51)
Labos 4u.gif
Vakar baigiau Cronino "Pereja". Perskaicius apeme dvejopi jausmai: is vienos puses, tai labai gerai ir idomiai susiskaite, bet is kitos...labai jau tas siuzetas neoriginalus...Primine man "Absoliutus blogis" siuzeta ax.gif Ir pan. istorijas. Is "Dvylikos" tikiuosi daugiau smile.gif Bet noredama atsipusti nuo siaubiako, siandien griebiau "nezemiskosios" 3 dali smile.gif reikia pailseti nuo virusiniu biggrin.gif

Taigi svarbiausia, kad gerai skaitosi mirksiukas.gif O ir kur gauti tų originalių siužetų, man tai Šventąjį Raštą primena biggrin.gif

O dabar skaitau Max Brooks "Pasaulinis karas Z" - zombiai, dokumentika, Cronino Perėją primena lotuliukas.gif , skaitosi gerai.
Atsakyti
Labos smile.gif
Pradejau Begantis labirintu skaityti. Kol kas, galiu pasakyti, kad viena idomiausiu knygu siais metais. Maciau rudeni ir filmas pasirodys, gal visai idomu. Dabar tai toks ispudis, kad "dinge" skaitau biggrin.gif Paslaptys, monstrai, zodziu patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 20, 17:59)
Labos smile.gif
Pradejau Begantis labirintu skaityti. Kol kas, galiu pasakyti, kad viena idomiausiu knygu siais metais. Maciau rudeni ir filmas pasirodys, gal visai idomu. Dabar tai toks ispudis, kad "dinge" skaitau biggrin.gif Paslaptys, monstrai, zodziu patinka thumbup.gif

Kai pabaigsi, lauksiu galutinės nuomonės 4u.gif
O man Cynthia Hand „Nenugalimoji” (Boundless) - ačiū 4u.gif - visai patiko. biggrin.gif Negali pasakyti, kad pabaigė puikiai, ber, ačiū Dievui lotuliukas.gif , pabaigė. O jei rimtai, tai saldoka, saldoka, tačiau visi taškai sudėti ir ... aš mėgstu geras pabaigas, tiesiog... ir dar patiko, kad neliko to jausmo, lyg istorija pasibaigė, lyg ir ne, kai kad buvo su Persiu Džeksonu - nevalingai laukiu tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 21 kovo 2014 - 21:53
Labos smile.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 21, 23:51)
Kai pabaigsi, lauksiu galutinės nuomonės  4u.gif
O man Cynthia Hand „Nenugalimoji” (Boundless) - ačiū  4u.gif  - visai patiko.  biggrin.gif Negali pasakyti, kad pabaigė puikiai, ber, ačiū Dievui  lotuliukas.gif , pabaigė. O jei rimtai, tai saldoka, saldoka, tačiau visi taškai sudėti ir ... aš mėgstu geras pabaigas, tiesiog... ir dar patiko, kad neliko to jausmo, lyg istorija pasibaigė, lyg ir ne, kai kad buvo su Persiu Džeksonu - nevalingai laukiu tęsinio  biggrin.gif

Patiko man "Begantis labirintu", nors siek tiek trukumu ir prisikabinimu radau blush2.gif O, bet, taciau...tai tikrai viena geresniu mano skaitytu tokio zanro knygu ir su nekantrumu lauksiu tesiniu. Pabaiga ziauriai uzkabino ir labai smalsu kas ten vyks toliau smile.gif O Saintlinai si knyga gal nelabai patiko del to, kad siek tiek apie vaiku ziauruma ir ziauru elgesi su vaikais yra, ar ne? smile.gif Kita vertus, "bado zaidynes" iki siol buvo viena ziauresniu knygu, jai begantis tikrai ziaurumu neprilygsta smile.gif
O del Persio, tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 24, 16:04)
O Saintlinai si knyga gal nelabai patiko del to, kad siek tiek apie vaiku ziauruma ir ziauru elgesi su vaikais yra, ar ne? smile.gif Kita vertus, "bado zaidynes" iki siol buvo viena ziauresniu knygu, jai begantis tikrai ziaurumu neprilygsta smile.gif

nea, čia fantastinės knygos, ir pateikimas visai kitoks. Tokiose knygose paprastai žiaurus elgesys su vaikais nėr tikroviškas ir man nekliūna. Ne taip, kaip S. Kingas - kaip tėkšteli kokią frazę, tai aš jos dešimt metų pamiršt negaliu doh.gif Nes jos realios, taip išties būna..
O Bėgantis labirintu man net kažkoks paviršutiniškas pasirodė, kažko pritrūko. Va būtent pabaiga man ir nepatiko. Neįtikino manęs, kad ten vardan kažkokio eksperimento juos laikė ir laukė, kol pabėgs.. Ir net nesinori tęsinio biggrin.gif
Bado žaidynės man tiko, visas tris dalis suskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 24, 18:04)
Labos smile.gif

Pabaiga ziauriai uzkabino ir labai smalsu kas ten vyks toliau smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 03 24, 20:40)

O Bėgantis labirintu man net kažkoks paviršutiniškas pasirodė, kažko pritrūko. Va būtent pabaiga man ir nepatiko. Neįtikino manęs, kad ten vardan kažkokio eksperimento juos laikė ir laukė, kol pabėgs.. Ir net nesinori tęsinio  biggrin.gif

Va, va, man irgi pabaiga žiauriai patiko ir vis atsimenu ir laukiu tęsinio, nors... ir su Saintlina sutinku ax.gif kažko pačioje knygoje pritrūko ir jeigu ne pabaiga, aš ją vertinčiau kaip vieną prastesnių biggrin.gif

Užtat nuoširdžiai rekomenduoju Max Brooks "Pasaulinis karas Z" - knyga be pradžios, pabaigos, tiesiog išgyvenusiųjų pasakojimai, o kaip įtraukė, nenorėjau iš rankų paleisti. Įdomu, tikroviška. jokių meilių, bet kiek didvyrių... ir niekšų... ir tiesiog žmonių. thumbup.gif Labai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Ką tik pabaigiau skaityt DIVERGENT, labai patiko.
Ar jau matėt filmą? Verta žiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2014 04 03, 22:46)
Ką tik pabaigiau skaityt DIVERGENT, labai patiko.

Tik pirmą knygą perskaitei?
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2014 04 03, 20:46)

Kad tik šiandien pasirodė, nebent JAV gyvenat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 04 04, 14:54)
Kad tik šiandien pasirodė, nebent JAV gyvenat smile.gif

Kad ne, praeitą penktadienį Lietuvoje premjera buvo. smile.gif

Apie patį filmą: man patiko, sakyčiau labai taikli ekranizacija. Puikiai parinkti aktoriai, visi veikėjai buvo būtent tokie kokius įsivaizdavau skaitydama. O jau Ketvertas koks gražus. rolleyes.gif bigsmile.gif Vien dėl jo verta pasižiūrėti filmą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2014 04 04, 20:08)
Kad ne, praeitą penktadienį Lietuvoje premjera buvo.  smile.gif

Apie patį filmą: man patiko, sakyčiau labai taikli ekranizacija. Puikiai parinkti aktoriai, visi veikėjai buvo būtent tokie kokius įsivaizdavau skaitydama. O jau Ketvertas koks gražus.  rolleyes.gif  bigsmile.gif  Vien dėl jo verta pasižiūrėti filmą. biggrin.gif

Gerai, eisiu žiūrėti Ketverto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 04 04, 10:39)
Tik pirmą knygą perskaitei?

Kol kas tik pirmą.
Šiandien pradedu INSURGENT, patiko kad veiksmas iškart tęsiasi kur baigėsi pirma knyga.
Savaitgalį tikriausiai reiks eiti pažiūrėti to Four smile.gif (Ketvertas kažkaip neskamba... Four ir viskas)
Atsakyti