QUOTE(Oseye @ 2014 03 12, 00:42)
Pažįstamos mes, SOFIJA5, senokai esu čia, tik nicką pasikeitus tiptip-gi, lygtais sėlinančią mirtį dalinau .
Oi, tai tavo dėka tokį malonumą apturėjau. Sėlinanti mirtis
QUOTE(zis @ 2014 03 15, 01:51)
Labos
Vakar baigiau Cronino "Pereja". Perskaicius apeme dvejopi jausmai: is vienos puses, tai labai gerai ir idomiai susiskaite, bet is kitos...labai jau tas siuzetas neoriginalus...Primine man "Absoliutus blogis" siuzeta Ir pan. istorijas. Is "Dvylikos" tikiuosi daugiau Bet noredama atsipusti nuo siaubiako, siandien griebiau "nezemiskosios" 3 dali reikia pailseti nuo virusiniu
Vakar baigiau Cronino "Pereja". Perskaicius apeme dvejopi jausmai: is vienos puses, tai labai gerai ir idomiai susiskaite, bet is kitos...labai jau tas siuzetas neoriginalus...Primine man "Absoliutus blogis" siuzeta Ir pan. istorijas. Is "Dvylikos" tikiuosi daugiau Bet noredama atsipusti nuo siaubiako, siandien griebiau "nezemiskosios" 3 dali reikia pailseti nuo virusiniu
Taigi svarbiausia, kad gerai skaitosi O ir kur gauti tų originalių siužetų, man tai Šventąjį Raštą primena
O dabar skaitau Max Brooks "Pasaulinis karas Z" - zombiai, dokumentika, Cronino Perėją primena , skaitosi gerai.