Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Labos 4u.gif
Vakar baigiau Cronino "Pereja". Perskaicius apeme dvejopi jausmai: is vienos puses, tai labai gerai ir idomiai susiskaite, bet is kitos...labai jau tas siuzetas neoriginalus...Primine man "Absoliutus blogis" siuzeta ax.gif Ir pan. istorijas. Is "Dvylikos" tikiuosi daugiau smile.gif Bet noredama atsipusti nuo siaubiako, siandien griebiau "nezemiskosios" 3 dali smile.gif reikia pailseti nuo virusiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 14, 23:51)
Labos 4u.gif
Vakar baigiau Cronino "Pereja". Perskaicius apeme dvejopi jausmai: is vienos puses, tai labai gerai ir idomiai susiskaite, bet is kitos...labai jau tas siuzetas neoriginalus...Primine man "Absoliutus blogis" siuzeta ax.gif

man tai labai S. Kingo 'Dvikovą' priminė smile.gif
Atsakyti
priimsit? g.gif
iš totalaus knygų skaitymo letargo prižadino miss peregrine's home for peculiar children... emocijos liejasi, bet ant popieriaus jų surašyti negaliu doh.gif
knyga daug žadanti, pirmas geras trečdalis buvo tikrai creepy, paskui kažkaip tas jausmas išnyko, bet nu galiu pasakyti, kad dar niekada taip nenorėjau knygos mesti į sieną lotuliukas.gif doh.gif , bet nustoti skaityti irgi negalėjau.. biggrin.gif Visumoje, patiko, bet emocijas tokias išprokavo, kad net autoriui laišką parašiau biggrin.gif
Dabar laukiu atkeliaujančių M.Meyer Cinder, ir aišku Hollow city, nes tokį cliff hangerį paliko, kad baisu doh.gif
Dar dairausi į The replacement ax.gif nes viršelis patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 03 15, 18:48)
priimsit?  g.gif

Nea, lupsim su pagaliais ir vysim laukan biggrin.gif
iš totalaus knygų skaitymo letargo prižadino miss peregrine's home for peculiar children... emocijos liejasi, bet ant popieriaus jų surašyti negaliu  doh.gif
knyga daug žadanti, pirmas geras trečdalis buvo tikrai creepy, paskui kažkaip tas jausmas išnyko, bet nu galiu pasakyti, kad dar niekada taip nenorėjau knygos mesti į sieną  lotuliukas.gif  doh.gif , bet nustoti skaityti irgi negalėjau..  biggrin.gif Visumoje, patiko, bet emocijas tokias išprokavo, kad net autoriui laišką parašiau  biggrin.gif

Mano sąraše šita knyga sėdi, bet kažkaip ne pirmu numeriu, tai nelabai puolu jos skaityti, jaučiu ir filmo sulauksiu iki kol prisiruošiu biggrin.gif
Dar dairausi į The replacement  ax.gif nes viršelis patiko  blush2.gif

Aš dažnai pagal viršelius knygas pastebiu, o paskui skaitau aprašymus blush2.gif
Atsakyti
Pabaigiau skaityti Martino "Karalių mūšį". Kai pamačiau, kad kita knyga, "Kardų audra", net 1300 puslapių, nusprendžiau pailsėti truputį. lotuliukas.gif Ką nors kita dabar paskaitysiu, nervus apraminsiu. biggrin.gif Jau net bijau pagalvoti, kokios apimties likusios knygos. ax.gif O vakar bandžiau žiūrėti serialą, "Sostų žaidimai", ir neužkabino.
Atsakyti
I tarpa pirmaji trumpa apsakyma internete gali paskaityt, nzn kaip vaidinasi lietuviskai, angliskai "The Hedge Knight". Toki patarima vakar gavau, nes atseit tuose apsakymuose siek tiek paaiskinimu yra. Pati dar neskaiciau tai nzn smile.gif
As tai kai gavau knyga kaip tik dziaugiaus kad tu puslapiu tiek daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
QUOTE(giluze @ 2014 03 16, 16:05)
O vakar bandžiau žiūrėti serialą, "Sostų žaidimai", ir neužkabino.

O kiek seriju ziurejai? Is savo patirties galiu pasakyti, kad mane uzkabino irgi ne iskart mirksiukas.gif
O as vakar pribaigiau nezemiskosios serijos paskutine knyga. Serija tokia pusetina, o ypac man kliuna tai, kad autoriai isijaute i seriju rasyma po to nemoka ju normaliai uzbaigti. Gal minciu pristinga, gal ikvepimo, bet jau ne pirma syki nusiviliu paskutine serijos knyga.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 16, 17:07)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad mane uzkabino irgi ne iskart mirksiukas.gif

mane pati pirmoji serija 'nunešė' smile.gif Bet kai baigėsi pirmas sezonas (kiek ten to sezono - dešimt serijų), susiradau knygas ir antro sezono jau nebežiūrėjau.
Atsakyti
mane irgi nuo pirmos serijos uzkabino, ir kokybe ir aktoriu vaidyba ir aisku vaizdai wub.gif isskyrus sekso scenas, aciu d antrame sezone apsiramino su tokiom scenom doh.gif
As visus tris sezonus per savaite praziurejau, negalejau sustoti lotuliukas.gif bet ketvirto neziuresiu kol nepaskaitysiu knygu smile.gif
Atsakyti
Divergentės eisit žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 03 17, 11:24)
Divergentės eisit žiūrėti?

Eisim, eisim, tik kad dar dvi savaites iki jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 03 17, 13:56)
Eisim, eisim, tik kad dar dvi savaites iki jos smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti