Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Bandysi atkasti kas tas asmuo?? ech kaip laukiu vasaros!!!!
Ne i tema: Pasirodo BBC Radio 1 dirba asmuo pavarde Stark.. Atiduociau bet ka kad tokia pavarde gauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 15:40)
Bandysi atkasti kas tas asmuo?? ech kaip laukiu vasaros!!!!

nežinau.. gal nebent kai pasirodys nauja knyga smile.gif O gal kokiam forume užmatysiu.
Dabar skaitymo ir šiaip nemažai turiu visokio.
Atsakyti
Man pats pamisimo aukstumas del "Giesmes", jokios knygos neidomios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 16:32)
Man pats pamisimo aukstumas del "Giesmes", jokios knygos neidomios biggrin.gif

tai kiek ten to skaitymo - maksimum per mėnesį visas penkias perskaitai ir psio.
O knygų įdomių begalės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 15:40)
Pasirodo BBC Radio 1 dirba asmuo pavarde Stark.. Atiduociau bet ka kad tokia pavarde gauciau  lotuliukas.gif

o man broliai Lanisteriai superiniai personažai smile.gif Ir pavardė neblogai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Man kartais sunku persokti i kitas knygas ax.gif Po Sinuhes Egiptiecio turbut pora menesiu nenorejau skaityt kitu knygu ax.gif
Fee, pakolkas kiek skaiciau Lanisteriai man priesas!!!!
Atsakyti
Labos smile.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 03 12, 14:06)
turbūt todėl man nei vienas neprilipo  biggrin.gif
Papildyta:
o kas dar labai gero yra iš naujai išleistų? Į ką atkreipt dėmesį?

Jau minetoji "Vilko dovana" Ann Rice, trecia "nezemiskosios" dalis (tau si serija nelabai patiktu, cia apie angelus biggrin.gif ), "Kardu dvikova" (as lietuviskai sostu karus skaitau), ir nefantastines knygos (pvz. Silva rerum III) 4u.gif O kur dar manes laukianti "Dvylika", "Vejo vardas" ir jo tesiniai zodziu tik laiko man reikia, o skaityti yra ka. Va, Sofija uzsimine apie "Naktini cirka", o as jau seniai varvinu seile i sita knyga, bet galvoju, kad ja galima ir bibliotekoj gauti, tai susilaikysiu smile.gif O dar "begantis labirintu" manes laukia doh.gif zodziu, nereikejau tau manes klausti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 13, 00:45)

aaa, aš tik Silvos trečios dalies ir Vilko dovanos nesu skaičius, tai man to gėrio mažiau likę smile.gif Na, apie tų angelus/vamyrus neskaičiuoju smile.gif
Bėgantis labirintu man nelabai toks buvo ax.gif Rohtfuss ir Cronin neabejotinai geresni.
Išvis man Martino ir Rothfuso šitos serijos yra toks fantastinis gėris, kokio aš jau labai seniai nesu skaičius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 23:01)
Man kartais sunku persokti i kitas knygas  ax.gif Po Sinuhes Egiptiecio turbut pora menesiu nenorejau skaityt kitu knygu  ax.gif
Fee, pakolkas kiek skaiciau Lanisteriai man priesas!!!!

aš nei trijų dienų be knygos neištveriu smile.gif
O Lanisteriai toliau visiškai kitaip atsiskleis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 kovo 2014 - 10:13
QUOTE(saintlina @ 2014 03 13, 11:16)
Išvis man Martino ir Rothfuso šitos serijos yra toks fantastinis gėris, kokio aš jau labai seniai nesu skaičius  wub.gif
aš nei trijų dienų be knygos neištveriu  smile.gif
O Lanisteriai toliau visiškai kitaip atsiskleis.

Kaip aš tau pritariu, Saintlina, ypač dėl Rothfuso, bet ir dėl Martino pradedu pritarti. thumbup.gif
Aš neištveriu be knygos ir dienos. Ir labai lengvai galiu persijungt nuo vienos knygos į kitą. Netgi labai mėgstu vieną žanrą keisti kitu. Nors būna ir atvejų, kai knyga padaro TOKĮ įspūdį, kad negali kitos skaityti. O skaitau labai įvairias knygas, ne tik fantastiką. ax.gif
Labai susintrigavai su Lanisteriais. Skaitydama pamačiau, kad man mieliausias personažas - Lanisteris Tirionas. Visi kiti ne tokie ryškūs. Kai kuriems norisi užvožti per makaules, kad protas atsigautų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 03 13, 17:14)
  Labai susintrigavai su Lanisteriais. Skaitydama pamačiau, kad man mieliausias personažas  - Lanisteris Tirionas. Visi kiti ne tokie ryškūs. Kai kuriems norisi užvožti per makaules, kad protas atsigautų.  lotuliukas.gif

aha, man Tirionas irgi thumbup.gif Bet vėliau ir Džeimis daug mano simpatijų užkariavo. Bet bijau labai ir rašyt ką, kad neišduočiau per daug būsimų įvykių.
Atsakyti
Saintlina, tingejau daugiau rasyt, ir siaip primirsau Tyrion biggrin.gif jo personazas man labai patinka, ir del juokeliu ir del sumanaus proto ir del teisingos sirdies smile.gif Jamie kaip supratau is trecio HBO sezono irgi nera toks blogas, turbut kai trecia knyga skaitysiu bus dar aiskiau smile.gif
Aga, nieko daugiau nepasakok, neisduok biggrin.gif
Birzeli iseis dar vienas apsakymas susijes su Targaryens ( nzn ar teisingai rasau bais man tie ju vardai pavardes sunkus doh.gif ) thumbup.gif visame apsakymu rinkinyje bus ir Gaiman ir Rothfuss apsakymai irgi smile.gif

Dar visai noreciau Robin Hobbs paskaityti, ten kaip suprantu irgi fantastikos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 13, 22:49)
Birzeli iseis dar vienas apsakymas susijes su Targaryens ( nzn ar teisingai rasau bais man tie ju vardai pavardes sunkus  doh.gifthumbup.gif 

čia kuris apie Karalienę ir princesę? Jei tas, tai vakar pradėjau skaityti smile.gif Apie Targarienus pradžia.
Atsakyti
Nope bigsmile.gif

"The Rogue Prince, or, the King's Brother", apsakymas kuris aprasys laika pries Karaliene ir Princese ar kazkas tokio, kai valde King Viserys I Targaryen thumbup.gif

The Rogue Prince, iseis velniai zino kada, po ASOIAF tiktais, tai po 10 metu turbut lotuliukas.gif jeigu dar GRRM bus tarp musu doh.gif

Vaje vaje, ir vel nebegaliu susikaupt mokslam doh.gif
Atsakyti