Bandysi atkasti kas tas asmuo?? ech kaip laukiu vasaros!!!!
Ne i tema: Pasirodo BBC Radio 1 dirba asmuo pavarde Stark.. Atiduociau bet ka kad tokia pavarde gauciau
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 15:40)
nežinau.. gal nebent kai pasirodys nauja knyga O gal kokiam forume užmatysiu.
Dabar skaitymo ir šiaip nemažai turiu visokio.
Man pats pamisimo aukstumas del "Giesmes", jokios knygos neidomios
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 16:32)
Man pats pamisimo aukstumas del "Giesmes", jokios knygos neidomios
tai kiek ten to skaitymo - maksimum per mėnesį visas penkias perskaitai ir psio.
O knygų įdomių begalės
Papildyta:
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 15:40)
Pasirodo BBC Radio 1 dirba asmuo pavarde Stark.. Atiduociau bet ka kad tokia pavarde gauciau
o man broliai Lanisteriai superiniai personažai Ir pavardė neblogai skamba
Man kartais sunku persokti i kitas knygas Po Sinuhes Egiptiecio turbut pora menesiu nenorejau skaityt kitu knygu
Fee, pakolkas kiek skaiciau Lanisteriai man priesas!!!!
Labos
Jau minetoji "Vilko dovana" Ann Rice, trecia "nezemiskosios" dalis (tau si serija nelabai patiktu, cia apie angelus ), "Kardu dvikova" (as lietuviskai sostu karus skaitau), ir nefantastines knygos (pvz. Silva rerum III) O kur dar manes laukianti "Dvylika", "Vejo vardas" ir jo tesiniai zodziu tik laiko man reikia, o skaityti yra ka. Va, Sofija uzsimine apie "Naktini cirka", o as jau seniai varvinu seile i sita knyga, bet galvoju, kad ja galima ir bibliotekoj gauti, tai susilaikysiu O dar "begantis labirintu" manes laukia zodziu, nereikejau tau manes klausti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 12, 14:06)
turbūt todėl man nei vienas neprilipo
Papildyta:
o kas dar labai gero yra iš naujai išleistų? Į ką atkreipt dėmesį?
Papildyta:
o kas dar labai gero yra iš naujai išleistų? Į ką atkreipt dėmesį?
Jau minetoji "Vilko dovana" Ann Rice, trecia "nezemiskosios" dalis (tau si serija nelabai patiktu, cia apie angelus ), "Kardu dvikova" (as lietuviskai sostu karus skaitau), ir nefantastines knygos (pvz. Silva rerum III) O kur dar manes laukianti "Dvylika", "Vejo vardas" ir jo tesiniai zodziu tik laiko man reikia, o skaityti yra ka. Va, Sofija uzsimine apie "Naktini cirka", o as jau seniai varvinu seile i sita knyga, bet galvoju, kad ja galima ir bibliotekoj gauti, tai susilaikysiu O dar "begantis labirintu" manes laukia zodziu, nereikejau tau manes klausti
QUOTE(zis @ 2014 03 13, 00:45)
aaa, aš tik Silvos trečios dalies ir Vilko dovanos nesu skaičius, tai man to gėrio mažiau likę Na, apie tų angelus/vamyrus neskaičiuoju
Bėgantis labirintu man nelabai toks buvo Rohtfuss ir Cronin neabejotinai geresni.
Išvis man Martino ir Rothfuso šitos serijos yra toks fantastinis gėris, kokio aš jau labai seniai nesu skaičius
Papildyta:
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 23:01)
Man kartais sunku persokti i kitas knygas Po Sinuhes Egiptiecio turbut pora menesiu nenorejau skaityt kitu knygu
aš nei trijų dienų be knygos neištveriu
O Lanisteriai toliau visiškai kitaip atsiskleis.
QUOTE(saintlina @ 2014 03 13, 11:16)
Išvis man Martino ir Rothfuso šitos serijos yra toks fantastinis gėris, kokio aš jau labai seniai nesu skaičius
Kaip aš tau pritariu, Saintlina, ypač dėl Rothfuso, bet ir dėl Martino pradedu pritarti.
Aš neištveriu be knygos ir dienos. Ir labai lengvai galiu persijungt nuo vienos knygos į kitą. Netgi labai mėgstu vieną žanrą keisti kitu. Nors būna ir atvejų, kai knyga padaro TOKĮ įspūdį, kad negali kitos skaityti. O skaitau labai įvairias knygas, ne tik fantastiką.
Labai susintrigavai su Lanisteriais. Skaitydama pamačiau, kad man mieliausias personažas - Lanisteris Tirionas. Visi kiti ne tokie ryškūs. Kai kuriems norisi užvožti per makaules, kad protas atsigautų.
QUOTE(giluze @ 2014 03 13, 17:14)
Labai susintrigavai su Lanisteriais. Skaitydama pamačiau, kad man mieliausias personažas - Lanisteris Tirionas. Visi kiti ne tokie ryškūs. Kai kuriems norisi užvožti per makaules, kad protas atsigautų.
aha, man Tirionas irgi Bet vėliau ir Džeimis daug mano simpatijų užkariavo. Bet bijau labai ir rašyt ką, kad neišduočiau per daug būsimų įvykių.
Saintlina, tingejau daugiau rasyt, ir siaip primirsau Tyrion jo personazas man labai patinka, ir del juokeliu ir del sumanaus proto ir del teisingos sirdies Jamie kaip supratau is trecio HBO sezono irgi nera toks blogas, turbut kai trecia knyga skaitysiu bus dar aiskiau
Aga, nieko daugiau nepasakok, neisduok
Birzeli iseis dar vienas apsakymas susijes su Targaryens ( nzn ar teisingai rasau bais man tie ju vardai pavardes sunkus ) visame apsakymu rinkinyje bus ir Gaiman ir Rothfuss apsakymai irgi
Dar visai noreciau Robin Hobbs paskaityti, ten kaip suprantu irgi fantastikos yra
Aga, nieko daugiau nepasakok, neisduok
Birzeli iseis dar vienas apsakymas susijes su Targaryens ( nzn ar teisingai rasau bais man tie ju vardai pavardes sunkus ) visame apsakymu rinkinyje bus ir Gaiman ir Rothfuss apsakymai irgi
Dar visai noreciau Robin Hobbs paskaityti, ten kaip suprantu irgi fantastikos yra
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 13, 22:49)
Birzeli iseis dar vienas apsakymas susijes su Targaryens ( nzn ar teisingai rasau bais man tie ju vardai pavardes sunkus )
čia kuris apie Karalienę ir princesę? Jei tas, tai vakar pradėjau skaityti Apie Targarienus pradžia.
Nope
"The Rogue Prince, or, the King's Brother", apsakymas kuris aprasys laika pries Karaliene ir Princese ar kazkas tokio, kai valde King Viserys I Targaryen
The Rogue Prince, iseis velniai zino kada, po ASOIAF tiktais, tai po 10 metu turbut jeigu dar GRRM bus tarp musu
Vaje vaje, ir vel nebegaliu susikaupt mokslam
"The Rogue Prince, or, the King's Brother", apsakymas kuris aprasys laika pries Karaliene ir Princese ar kazkas tokio, kai valde King Viserys I Targaryen
The Rogue Prince, iseis velniai zino kada, po ASOIAF tiktais, tai po 10 metu turbut jeigu dar GRRM bus tarp musu
Vaje vaje, ir vel nebegaliu susikaupt mokslam