Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Saulutė užšvietė ir neberandu laiko skaitymui doh.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 03 10, 21:10)
ir kaip įspūdžiai?

Tiesa sakant pradzia buvo daug zadanti, o, bet, taciau...pabaiga labai nuvyle, nes autorius i seiles meiles kaip isivaziavo doh.gif doh.gif doh.gif ir tokias neitikimas, prastai aprasytas, kad visai jau nebepatiko. Kita vertus nesigailiu perskaicius ax.gif Visgi klasikos kurinio tesinys (o kaip zinia tesini parasyti yra be galo sunku, ypac prabegus tiek metu nuo pirmosios dalies).

QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 11, 00:11)
Sveikutės  4u.gif
Sveika, malonu susipažinti  4u.gif Ann Rice Lestatą nuoširdžiai patariu perskaityti  4u.gif Zis, pritari?  biggrin.gif
Gėda, gėda  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai man tiesiog patiko, nors "Prakeiktųjų karalienę" trečiąją Vampyrų kronikų dalį sunkokai pradėjau skaityti, bet kai įsivažiavau.... mmmm... dar ir dabar tą gėrį prisimenu  ax.gif
Įkritai į Perėją, ech, kaip aš tau pavydžiu  ax.gif
Naktinis cirkas -  viena geriausių mano paskutiniu metu skaitytų knygų. N\

Ann Rice tikrai gera rasytoja. Nekantrauju "vilko dovana" paskaityti smile.gif (artimiausias planas ja nusipirkti, nes kol kas "Pereja" valdo) biggrin.gif
O "Pereja" skaitosi labai gerai, ale man vis norisi daugiau ir daugiau, o skaitosi letai blink.gif nes labai jau stora knyga. O kai pagalvoju kiek dar daug labai geru knygu manes laukia doh.gif bigsmile.gif naujai isejusiu, tai apskritai verkti norisi is laimes biggrin.gif lotuliukas.gif tik va kur to laiko gauti skaitymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 03 07, 15:09)
Nu ką, įsitraukiau į D. R. Martino "Karalių kovą". Skaitau rusų kalba. Gaila, primiršau pirmąją knygą, tai truputį jaučiuosi pasimetusi, kol atsimenu kas yra kas. O jei ir neatsimenu, tai tiek to.  lotuliukas.gif  Bet užtat sakiau, skaitysiu visas iš eilės ir be pertraukų, kiek bus. Kad nepamiršt veikėjų ir jų giminystės ryšių ir giminės istorijų.  lotuliukas.gif
    Knyga tikrai įtraukė, skaitau ir pergyvenu. Kaip trileris koks, tampo nervus.  biggrin.gif

Ar G RR Martin "Karaliu kova"?

QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 10, 20:11)
Sveikutės  4u.gif

Mėgstu Geiman. Anansio vaikai nebloga, nors man labiausiai jo Amerikos dievai patiko  wub.gif Žinau, žinau, man vienintelei iš čia esančių  liezuvis.gif bet nieko čia jau nebepadarysi, ne tik perskaičiau, bet ir nusipirkau  ax.gif O aš turiu keistą įprotį pirkti perskaitytas knygas, kurios man labai patiko.

Nea, viską skaitau: labiausiai fantastiką mėgstu, bet ir detektyvai, ir trileriai, ir net kartais meilės romanai, dar rečiau istoriniai romanai ir šiaip visokios gražios istorijos man tinka. Va, tik akių serijos knygų nemėgstu...

O apie ka tie Amerikos Dievai?
As Geiman knyga nusipirkau po Twilight Sagos. Dar prisimenu apie ka, tai nebloga knyga kaip ir biggrin.gif
As Sinuhe Egiptieti nusipirkau nors jau buvau perskaicius, kazkaip pasirode kad butina tokia knyga tureti ax.gif

Nieko negaliu skaityt kol mokslai nesibaigs ir taip jau per ta GRRM visa menesi negalejau susikaupt mokymuisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 03 11, 11:43)
Saulutė užšvietė ir neberandu laiko skaitymui  doh.gif

Kas gi dieną skaito, skaityti reikia prieš miegą, kad įdomūs sapnai būtų, o ne vidury dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 11, 17:14)
Ar G RR Martin "Karaliu kova"?

Tas pats, Džordžas Reimondas Ričardas. mirksiukas.gif
Man jokia saulutė nemaišo skaitymui, kad tik laiko būtų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 11, 18:14)

O apie ka tie Amerikos Dievai?

http://skaityta.lt/o...kos-dievai.html

Čia apžvalga.
Pabandyk, gal ir patiks. Man patiko 4u.gif Bet šį kartą mano nuomonė nesutampa su daugumos ax.gif

Sapkovskio ir aš norėčiau, bet... reikėtų prieš tai bent paskutinę knygą perversti, es skaičiau tada sąžiningai, kai Eridanas leido 2007-aisiais, pasimiršo siužetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 10, 22:11)
Sveika, malonu susipažinti  4u.gif Ann Rice Lestatą nuoširdžiai patariu perskaityti  4u.gif Zis, pritari?  biggrin.gif

Mėgstu Geiman. Anansio vaikai nebloga, nors man labiausiai jo Amerikos dievai patiko  wub.gif Žinau, žinau, man vienintelei iš čia esančių  liezuvis.gif bet nieko čia jau nebepadarysi, ne tik perskaičiau, bet ir nusipirkau  ax.gif O aš turiu keistą įprotį pirkti perskaitytas knygas, kurios man labai patiko.

Pažįstamos mes, SOFIJA5, senokai esu čia, tik nicką pasikeitus tiptip-gi, lygtais sėlinančią mirtį dalinau 4u.gif.
O Amerikos dievai ir man patiko tongue.gif. Išvis man Geimanas primena Prattchetą kažkuom.

Daugiausiai skaitau fantastiką, dar mėgstu detektyvus. Visa kita man nelabai įdomu, nebent šiaip pakliūna į rankas. Nors ir nemažai esu perskaičiusi kitokių žanrų knygų, bet fantastika labiausiai žavi.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 03 11, 17:18)
Kas gi dieną skaito, skaityti reikia prieš miegą, kad įdomūs sapnai būtų, o ne vidury dienos biggrin.gif

Ir aš skaitau prieš miegą, tik kad diena taip sutrumpėjo, kad atsigulus iškart išjungiu šviesą...
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 03 11, 16:04)
Tas pats, Džordžas Reimondas Ričardas.  mirksiukas.gif
  Man jokia saulutė nemaišo skaitymui, kad tik laiko būtų.  lotuliukas.gif

Aaa smile.gif Man jis mintyse George RR Martin arba isvis GRRM biggrin.gif
Nu jo, biski sunkoka visus veikejus isimint. ech laukiu nesulaukiu kada ateis vasara, arba jei islauksiu 6-oji dalis, tada tai jau skaitysiu kaip paselus nuo pirmos knygos is naujo wub.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 11, 18:34)
http://skaityta.lt/o...kos-dievai.html

Čia apžvalga.
Pabandyk, gal ir patiks. Man patiko  4u.gif Bet šį kartą mano nuomonė nesutampa su daugumos  ax.gif

Hmmm, kazkaip sunkokai man nuskambejo apzvalga ax.gif Anansio vaikai mieliau skambejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oseye @ 2014 03 11, 22:42)
O Amerikos dievai ir man patiko tongue.gif. Išvis man Geimanas primena Prattchetą kažkuom.

turbūt todėl man nei vienas neprilipo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2014 03 11, 16:13)
O kai pagalvoju kiek dar daug labai geru knygu manes laukia doh.gif  bigsmile.gif naujai isejusiu, tai apskritai verkti norisi is laimes biggrin.gif  lotuliukas.gif

o kas dar labai gero yra iš naujai išleistų? Į ką atkreipt dėmesį?
Papildyta:
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 11, 23:35)
Nu jo, biski sunkoka visus veikejus isimint. ech laukiu nesulaukiu kada ateis vasara, arba jei islauksiu 6-oji dalis, tada tai jau skaitysiu kaip paselus nuo pirmos knygos is naujo  wub.gif

ar visas penkias knygas ir papildomus apsakymus perskaitei? Aš tą 'Septynių karalysčių riterį' suskaičiau, bet labai jau atitolus esu nuo pagrindinės linijos - prieš metus skaičiau, prisimiršo. Rusų forume buvau skaičiusi, kad kažkurie veikėjai iš priešistorės vis dar gyvi buvo ir pagrindinėje knygoje. Ale taip ir neatgaminau, kurie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 12, 10:06)
ar visas penkias knygas ir papildomus apsakymus perskaitei? Aš tą 'Septynių karalysčių riterį' suskaičiau, bet labai jau atitolus esu nuo pagrindinės linijos - prieš metus skaičiau, prisimiršo. Rusų forume buvau skaičiusi, kad kažkurie veikėjai iš priešistorės vis dar gyvi buvo ir pagrindinėje knygoje. Ale taip ir neatgaminau, kurie  ax.gif

Nea, as tik dvi perskaicius esu. Sausi turejau menesi atostogu po sesijos, tai pradejau ziureti Game of Thrones, vyro brolis parekomendavo mat. Tai beryjant tris sezonus pradejau knygas uzsisakinet lotuliukas.gif Spejau perskaityti pirmas dvi dalis ir prasidejo sesija verysad.gif Greitai skaiciau, tai veliau pradesiu vel is naujo is leto skaityt, gal net bandysiu mazdaug ismokt visus tuos giminiu medzius doh.gif spali man rods iseis "The World of Ice and Fire", gal ten siek tiek panagrinejus aiskiau pasidarys biggrin.gif
Labai idomiai kad jau pas jus "Septyniu karalysciu riteris" yra g.gif cia tik kitais metais isleis begedziai. O pazystamu vardu neradai kai skaitei tuos apsakymus??? Negaliu i Westeros foruma lyst nes jau pora nutikimu ir teoriju supratau, nebenoriu daugiau zinot verysad.gif
Atsiprasau uz paklode blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 03 12, 13:13)
O pazystamu vardu neradai kai skaitei tuos apsakymus???

vietovės, giminių vardai tai pažįstami buvo - tie patys Targarienai, Lanisteriai ir t.t. Bet kad būtų kažkoks konkretus asmuo, kurį prisiminčiau iš pačios 'Giesmės' - neužfiksavau. Reikia be tokios didelės pertraukos skaityt.
Atsakyti