Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Labos 4u.gif
Baigiau skaityti "Roneta 2" ir jau iklimpau i Cronin "Pereja". Kol kas tikrai intriguojanti ir daug zadanti knyga. Su nekantrumu laukiu vakaro, kai toliau galesiu skaityti smile.gif
Atsakyti
labas rytas

Oi, kaip man patiko Perėja ir Dvylika thumbup.gif tikrai turėtų jus dar labiau su laiku užkabinti

o aš pradėjau E. Morgenstern Naktinį cirką. Nedaug dar perskaičiau, bet kai man patinka tokios magijos, iliuzijos, tai gal patiks ir knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2014 03 08, 06:31)
o aš pradėjau E. Morgenstern Naktinį cirką. Nedaug dar perskaičiau, bet kai man patinka tokios magijos, iliuzijos, tai gal patiks ir knyga smile.gif

Mano lentynoj jau gerus metus, jei ne ilgiau stovi ir nelimpa nors tu ką. Prižadėjau sau, kad perskaitysiu, bet kaip ten bus - nežinia biggrin.gif

Šiandien visai netyčia nukoviau Amanda Stevens "The Restorer". Jau seniai sąraše tupėjo, o čia dar išparduodamų knygų skyriuj už tris pinigus pamačiau, tai griebiau, ilgai negalvojus smile.gif Belieka tikėtis, kad nepavirs į lengvą erotiką/seilionę, nors iš pavyzdinių skyrių, tai viskas labai gerai skaitėsi smile.gif
Atsakyti
Jūs tik fantastines knygas skaitot? Mūsų biblioteka nauja, knygų nedaug, praktiškai visas įdomesnes fantastines knygas jau perskaičiau, tai dabar skaitau kitokias, nes bibliotekoje daug neseniai išleistų knygų. O pirkti neturiu noro, nes nebeturiu kur knygas dėti...Mano kaimynas dirba M.Mažvydo bibliotekoje, tas man parneša, jei ko sūnums ar man prisireikia ax.gif
Atsakyti
Iš mano pusės, tikrai taip, tik fantastines. Nefantastinių užteko mokyklos ir universiteto laikais, ačiū, daugiau nebereikia, atsiskaičiau "protingos" literatūros iki gyvenimo galo. Prieš mėnesį netikėtai buvau nusigriebusi "The Fault in Our Stars", tikrai ne fantastinė, bet labai gerai susiskaitė, bet čia visiška išimtis mano skaitalams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 03 07, 22:55)
Baigiau skaityti "Roneta 2"

ir kaip įspūdžiai?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2014 03 09, 11:11)
Jūs tik fantastines knygas skaitot?

ne, aš skaitau daug ir įvairių knygų smile.gif Ir klasiką, ir detektyvus, ir trilerius, ir šiaip 'protingų' knygų nebrokiju, mielai skaitau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(zis @ 2014 02 25, 21:06)
Nu jau Greena tikrai esi skaiciusi mirksiukas.gif Garsiausia jo serija "Selinanti mirtis" uzsivadina wub.gif Esu viska, kas tik yra jo lietuviskai isleista perskaiciusi. Mano viena didziausiu visu laiku fantastikos rasytoju meile

drinks_cheers.gif Saintlina, skaitytk, skaityk Greeną -be galo juokingai fantastiškas jis biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 02 25, 22:29)
nedaskaičiau, matyt, PFAF serijos, kol šitos pasirodė. Reiks pabandyt pirmą paskaityt kada.

Glen Cook Juodąją gvardiją savo laiku labai smagiai suskaičiau, bet sutinku su Oseye, kad jis arba patinka, arba ne, savotiškas toks, juodokas ax.gif
QUOTE(Oseye @ 2014 02 25, 22:34)
Realiai yra planuose paskaityti apie Lestatą, neprisimenu rašytojos lyg tyčia.

Sveika, malonu susipažinti 4u.gif Ann Rice Lestatą nuoširdžiai patariu perskaityti 4u.gif Zis, pritari? biggrin.gif

QUOTE(Sorceress @ 2014 02 25, 22:45)
Ann Rice smile.gif Čia jau klasika skaitosi, bet manęs kažkodėl netraukia, gal kada nors. Reikėtų, visgi, nes gėda kad neskaityta.

Gėda, gėda lotuliukas.gif O jei rimtai, tai man tiesiog patiko, nors "Prakeiktųjų karalienę" trečiąją Vampyrų kronikų dalį sunkokai pradėjau skaityti, bet kai įsivažiavau.... mmmm... dar ir dabar tą gėrį prisimenu ax.gif
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 02 26, 13:42)
Turiu dar Geiman "Anansio vaikai", kaip ir fantastika sakyciau.

Mėgstu Geiman. Anansio vaikai nebloga, nors man labiausiai jo Amerikos dievai patiko wub.gif Žinau, žinau, man vienintelei iš čia esančių liezuvis.gif bet nieko čia jau nebepadarysi, ne tik perskaičiau, bet ir nusipirkau ax.gif O aš turiu keistą įprotį pirkti perskaitytas knygas, kurios man labai patiko.

QUOTE(zis @ 2014 03 08, 00:55)
Baigiau skaityti "Roneta 2" ir jau iklimpau i Cronin "Pereja". Kol kas tikrai intriguojanti ir daug zadanti knyga. Su nekantrumu laukiu vakaro, kai toliau galesiu skaityti.

Kaip ta Roneta 2 ? Smulkiau prašyčiau 4u.gif
Įkritai į Perėją, ech, kaip aš tau pavydžiu ax.gif
QUOTE(Enimdreja @ 2014 03 08, 10:31)

Naktinis cirkas - viena geriausių mano paskutiniu metu skaitytų knygų. Nemyliu cirko, nepatinka jis man, bet šioje knygoje radau idealų cirką, tokį, kokį aš jį įsivaizduoju, deja, be burtų neapsieita, vadinasi tikrame gyvenime tokio cirko aš nepamatysiu. Gal tai ir ne gryna fantastika, tiesiog magija, bet jau tokia graži, net ašarą nubraukiau. Nuostabi knyga. Rekomenduoju 4u.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2014 03 09, 13:11)
Jūs tik fantastines knygas skaitot? Mūsų biblioteka nauja, knygų nedaug, praktiškai visas įdomesnes fantastines knygas jau perskaičiau, tai dabar skaitau kitokias, nes bibliotekoje daug neseniai išleistų knygų. O pirkti neturiu noro, nes nebeturiu kur knygas dėti..

Nea, viską skaitau: labiausiai fantastiką mėgstu, bet ir detektyvai, ir trileriai, ir net kartais meilės romanai, dar rečiau istoriniai romanai ir šiaip visokios gražios istorijos man tinka. Va, tik akių serijos knygų nemėgstu...
Atsakyti
Labas, SOFIJA5 smile.gif Seniai matyta smile.gif

Parsisinčiau ne Greeną, o Glen Cook 'Juodąją gvardiją' smile.gif Tik nežinau, kada iki jos prieisiu. Tiek visko (ne fantastinio) prisisiunčiau, kad ilgam įklimpsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2014 - 22:16
QUOTE(saintlina @ 2014 03 11, 00:14)
Labas, SOFIJA5  smile.gif  Seniai matyta  smile.gif

Parsisinčiau ne Greeną, o Glen Cook 'Juodąją gvardiją'  smile.gif  Tik nežinau, kada iki jos prieisiu. Tiek visko (ne fantastinio) prisisiunčiau, kad ilgam įklimpsiu.

Labutis 4u.gif
Bet kai prieisi, jeigu tave užkabins, o man kažkodėl atrodo, kad užkabins, turėsi ką veikti lotuliukas.gif
O aš Greeno noriu... nostalgija užpuolė, mielai ką nors ir seno ir skaityto perskaityčiau, deja, nėra namie po ranka, o kompe skaityti, fui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 10 kovo 2014 - 22:23
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 10, 22:22)
Bet kai prieisi, jeigu tave užkabins, o man kažkodėl atrodo, kad užkabins, turėsi ką veikti  lotuliukas.gif

skaitei? smile.gif Kad ilga ta serija, jau mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 11, 00:37)
skaitei?  smile.gif  Kad ilga ta serija, jau mačiau  smile.gif

Seniai jau tai buvo, bet man patiko biggrin.gif Pabandyk ir tu, lauksiu įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 10, 22:41)
Seniai jau tai buvo, bet man patiko  biggrin.gif Pabandyk ir tu, lauksiu įspūdžių  4u.gif

teks palaukt smile.gif Bet po visokių rimtų ir detektyvinių knygų labai norisi nuklyst kažkur anapus smile.gif
Oi, pamiršau Sapkovskio baigiamąją dalį parsisiųst blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2014 - 22:45