Labos
Baigiau skaityti "Roneta 2" ir jau iklimpau i Cronin "Pereja". Kol kas tikrai intriguojanti ir daug zadanti knyga. Su nekantrumu laukiu vakaro, kai toliau galesiu skaityti
labas rytas
Oi, kaip man patiko Perėja ir Dvylika tikrai turėtų jus dar labiau su laiku užkabinti
o aš pradėjau E. Morgenstern Naktinį cirką. Nedaug dar perskaičiau, bet kai man patinka tokios magijos, iliuzijos, tai gal patiks ir knyga
Oi, kaip man patiko Perėja ir Dvylika tikrai turėtų jus dar labiau su laiku užkabinti
o aš pradėjau E. Morgenstern Naktinį cirką. Nedaug dar perskaičiau, bet kai man patinka tokios magijos, iliuzijos, tai gal patiks ir knyga
QUOTE(Enimdreja @ 2014 03 08, 06:31)
Mano lentynoj jau gerus metus, jei ne ilgiau stovi ir nelimpa nors tu ką. Prižadėjau sau, kad perskaitysiu, bet kaip ten bus - nežinia
Šiandien visai netyčia nukoviau Amanda Stevens "The Restorer". Jau seniai sąraše tupėjo, o čia dar išparduodamų knygų skyriuj už tris pinigus pamačiau, tai griebiau, ilgai negalvojus Belieka tikėtis, kad nepavirs į lengvą erotiką/seilionę, nors iš pavyzdinių skyrių, tai viskas labai gerai skaitėsi
Jūs tik fantastines knygas skaitot? Mūsų biblioteka nauja, knygų nedaug, praktiškai visas įdomesnes fantastines knygas jau perskaičiau, tai dabar skaitau kitokias, nes bibliotekoje daug neseniai išleistų knygų. O pirkti neturiu noro, nes nebeturiu kur knygas dėti...Mano kaimynas dirba M.Mažvydo bibliotekoje, tas man parneša, jei ko sūnums ar man prisireikia
Iš mano pusės, tikrai taip, tik fantastines. Nefantastinių užteko mokyklos ir universiteto laikais, ačiū, daugiau nebereikia, atsiskaičiau "protingos" literatūros iki gyvenimo galo. Prieš mėnesį netikėtai buvau nusigriebusi "The Fault in Our Stars", tikrai ne fantastinė, bet labai gerai susiskaitė, bet čia visiška išimtis mano skaitalams
QUOTE(zis @ 2014 03 07, 22:55)
Baigiau skaityti "Roneta 2"
ir kaip įspūdžiai?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2014 03 09, 11:11)
Jūs tik fantastines knygas skaitot?
ne, aš skaitau daug ir įvairių knygų Ir klasiką, ir detektyvus, ir trilerius, ir šiaip 'protingų' knygų nebrokiju, mielai skaitau
Sveikutės
Saintlina, skaitytk, skaityk Greeną -be galo juokingai fantastiškas jis
Glen Cook Juodąją gvardiją savo laiku labai smagiai suskaičiau, bet sutinku su Oseye, kad jis arba patinka, arba ne, savotiškas toks, juodokas
Sveika, malonu susipažinti Ann Rice Lestatą nuoširdžiai patariu perskaityti Zis, pritari?
Gėda, gėda O jei rimtai, tai man tiesiog patiko, nors "Prakeiktųjų karalienę" trečiąją Vampyrų kronikų dalį sunkokai pradėjau skaityti, bet kai įsivažiavau.... mmmm... dar ir dabar tą gėrį prisimenu
Mėgstu Geiman. Anansio vaikai nebloga, nors man labiausiai jo Amerikos dievai patiko Žinau, žinau, man vienintelei iš čia esančių bet nieko čia jau nebepadarysi, ne tik perskaičiau, bet ir nusipirkau O aš turiu keistą įprotį pirkti perskaitytas knygas, kurios man labai patiko.
Kaip ta Roneta 2 ? Smulkiau prašyčiau
Įkritai į Perėją, ech, kaip aš tau pavydžiu
Naktinis cirkas - viena geriausių mano paskutiniu metu skaitytų knygų. Nemyliu cirko, nepatinka jis man, bet šioje knygoje radau idealų cirką, tokį, kokį aš jį įsivaizduoju, deja, be burtų neapsieita, vadinasi tikrame gyvenime tokio cirko aš nepamatysiu. Gal tai ir ne gryna fantastika, tiesiog magija, bet jau tokia graži, net ašarą nubraukiau. Nuostabi knyga. Rekomenduoju
Nea, viską skaitau: labiausiai fantastiką mėgstu, bet ir detektyvai, ir trileriai, ir net kartais meilės romanai, dar rečiau istoriniai romanai ir šiaip visokios gražios istorijos man tinka. Va, tik akių serijos knygų nemėgstu...
QUOTE(zis @ 2014 02 25, 21:06)
Nu jau Greena tikrai esi skaiciusi Garsiausia jo serija "Selinanti mirtis" uzsivadina Esu viska, kas tik yra jo lietuviskai isleista perskaiciusi. Mano viena didziausiu visu laiku fantastikos rasytoju meile
Saintlina, skaitytk, skaityk Greeną -be galo juokingai fantastiškas jis
QUOTE(saintlina @ 2014 02 25, 22:29)
nedaskaičiau, matyt, PFAF serijos, kol šitos pasirodė. Reiks pabandyt pirmą paskaityt kada.
Glen Cook Juodąją gvardiją savo laiku labai smagiai suskaičiau, bet sutinku su Oseye, kad jis arba patinka, arba ne, savotiškas toks, juodokas
QUOTE(Oseye @ 2014 02 25, 22:34)
Realiai yra planuose paskaityti apie Lestatą, neprisimenu rašytojos lyg tyčia.
Sveika, malonu susipažinti Ann Rice Lestatą nuoširdžiai patariu perskaityti Zis, pritari?
QUOTE(Sorceress @ 2014 02 25, 22:45)
Ann Rice Čia jau klasika skaitosi, bet manęs kažkodėl netraukia, gal kada nors. Reikėtų, visgi, nes gėda kad neskaityta.
Gėda, gėda O jei rimtai, tai man tiesiog patiko, nors "Prakeiktųjų karalienę" trečiąją Vampyrų kronikų dalį sunkokai pradėjau skaityti, bet kai įsivažiavau.... mmmm... dar ir dabar tą gėrį prisimenu
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 02 26, 13:42)
Turiu dar Geiman "Anansio vaikai", kaip ir fantastika sakyciau.
Mėgstu Geiman. Anansio vaikai nebloga, nors man labiausiai jo Amerikos dievai patiko Žinau, žinau, man vienintelei iš čia esančių bet nieko čia jau nebepadarysi, ne tik perskaičiau, bet ir nusipirkau O aš turiu keistą įprotį pirkti perskaitytas knygas, kurios man labai patiko.
QUOTE(zis @ 2014 03 08, 00:55)
Baigiau skaityti "Roneta 2" ir jau iklimpau i Cronin "Pereja". Kol kas tikrai intriguojanti ir daug zadanti knyga. Su nekantrumu laukiu vakaro, kai toliau galesiu skaityti.
Kaip ta Roneta 2 ? Smulkiau prašyčiau
Įkritai į Perėją, ech, kaip aš tau pavydžiu
QUOTE(Enimdreja @ 2014 03 08, 10:31)
Naktinis cirkas - viena geriausių mano paskutiniu metu skaitytų knygų. Nemyliu cirko, nepatinka jis man, bet šioje knygoje radau idealų cirką, tokį, kokį aš jį įsivaizduoju, deja, be burtų neapsieita, vadinasi tikrame gyvenime tokio cirko aš nepamatysiu. Gal tai ir ne gryna fantastika, tiesiog magija, bet jau tokia graži, net ašarą nubraukiau. Nuostabi knyga. Rekomenduoju
QUOTE(vaižgantė @ 2014 03 09, 13:11)
Jūs tik fantastines knygas skaitot? Mūsų biblioteka nauja, knygų nedaug, praktiškai visas įdomesnes fantastines knygas jau perskaičiau, tai dabar skaitau kitokias, nes bibliotekoje daug neseniai išleistų knygų. O pirkti neturiu noro, nes nebeturiu kur knygas dėti..
Nea, viską skaitau: labiausiai fantastiką mėgstu, bet ir detektyvai, ir trileriai, ir net kartais meilės romanai, dar rečiau istoriniai romanai ir šiaip visokios gražios istorijos man tinka. Va, tik akių serijos knygų nemėgstu...
Labas, SOFIJA5 Seniai matyta
Parsisinčiau ne Greeną, o Glen Cook 'Juodąją gvardiją' Tik nežinau, kada iki jos prieisiu. Tiek visko (ne fantastinio) prisisiunčiau, kad ilgam įklimpsiu.
Parsisinčiau ne Greeną, o Glen Cook 'Juodąją gvardiją' Tik nežinau, kada iki jos prieisiu. Tiek visko (ne fantastinio) prisisiunčiau, kad ilgam įklimpsiu.
QUOTE(saintlina @ 2014 03 11, 00:14)
Labas, SOFIJA5 Seniai matyta
Labutis
Bet kai prieisi, jeigu tave užkabins, o man kažkodėl atrodo, kad užkabins, turėsi ką veikti
O aš Greeno noriu... nostalgija užpuolė, mielai ką nors ir seno ir skaityto perskaityčiau, deja, nėra namie po ranka, o kompe skaityti, fui...
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 10, 22:22)
Bet kai prieisi, jeigu tave užkabins, o man kažkodėl atrodo, kad užkabins, turėsi ką veikti
skaitei? Kad ilga ta serija, jau mačiau
QUOTE(saintlina @ 2014 03 11, 00:37)
skaitei? Kad ilga ta serija, jau mačiau
Seniai jau tai buvo, bet man patiko Pabandyk ir tu, lauksiu įspūdžių
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 03 10, 22:41)
Seniai jau tai buvo, bet man patiko Pabandyk ir tu, lauksiu įspūdžių
teks palaukt Bet po visokių rimtų ir detektyvinių knygų labai norisi nuklyst kažkur anapus
Oi, pamiršau Sapkovskio baigiamąją dalį parsisiųst