Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Sorceress @ 2014 07 08, 16:45)
Ar girdėjot, kad Rowling Hario Poterio ramybėj vis nepalieka. Apsiskelbė, kad rašys kažkokią pasakaitę apie tai, kada HP jau suaugęs.

kaži, kiek tomų ta pasakaitė sudarys..
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2014 07 08, 09:38)
O as perskaiciau Sofijos paskolinta "Zvalgo mokinys. Degantis tiltas" biggrin.gif Gera pasaka bigsmile.gif Saintlina, tavo berniukui turetu patikti biggrin.gif

aptingo skaityt tas mano vaikis.. per mokslo metus taip intensyviai skaitė, dabar - nė į rankas unsure.gif Man dabar (ar kadaise, jo amžiaus kai buvau), duotų tokį knygų pasirinkimą ir marias laisvo laiko.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 08, 18:58)
kaži, kiek tomų ta pasakaitė sudarys..

O gi nė vieno, pasirodo, kad tik Pottermore ta pasakaitė parašyta buvo, o aš jau išsigandau, kad pilną knygą rašys.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 07 09, 00:06)
o aš jau išsigandau, kad pilną knygą rašys.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 09, 07:38)

Tamsta nesijuok čia, gi pilna autorių, kurie nežino, kada sustot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 07 09, 11:21)

negaliu ginčytis biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit minčių kada galėtų lietuviškai Cronino Perėjos 3dalis atsirast? mačiau, kad JAV metų pabaigoj, tai lietuviškai turbūt nebent pavasarį tikėtis jei ne vėliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2014 07 10, 12:40)
Gal kas turit minčių kada galėtų lietuviškai Cronino Perėjos  3dalis atsirast? mačiau, kad JAV metų pabaigoj, tai lietuviškai turbūt nebent pavasarį tikėtis jei ne vėliau? g.gif

kažkaip nesitiki, kad taip greit pas mus išvers ir išleis.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 07 09, 11:21)

Na taip thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergikės, kas angliškuose knygų saituose sukiojatės - ar Rothfuss'o nauja knyga jau pasirodžius? Door of stone? Nors gal ne.. turbūt ji vis dar tarp laukiamų..

Kaži, kaip ten G.G. Martinas gyvena? Kada ten šeštą dalį pribaigs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 liepos 2014 - 21:33
QUOTE(saintlina @ 2014 07 10, 21:25)
mergikės, kas angliškuose knygų saituose sukiojatės - ar  Rothfuss'o nauja knyga jau pasirodžius? Door of stone? Nors gal ne.. turbūt ji vis dar tarp laukiamų..

Kaži, kaip ten G.G. Martinas gyvena? Kada ten šeštą dalį pribaigs  g.gif

nei rothfuss, nei g.r.r.martin dar nėra išleidę tęsinių. nėra net numatomos išleidimo datos naujoms serialų dalims schmoll.gif

prie rothfuuss knygos išleidimo datos dažniausiai spėjami 2016 m.

o Martin knygos tikimasi 2015 m.

bet čia dar nepatvirtinta rolleyes.gif dar gali ir pasikeist
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 07 11, 07:20)
prie rothfuuss knygos išleidimo datos dažniausiai spėjami 2016 m.

o Martin knygos tikimasi 2015 m.

bet čia dar nepatvirtinta  rolleyes.gif dar gali ir pasikeist

Rothfusso nors paskutinė bus (jei nepersigalvos). O Martino gi dar viena laukia blink.gif Kokiais 2020 gal sulauksim pabaigos.. Nors irgi dar klausimas.
Atsakyti
O kaip su Stephen King knygomis, ar skaitote? Gal galite, ką nors rekomenduoti? Labai laukiu knygos "Under the dome" vertimo.

p.s. įpusėjau "Penktoji banga", labai užkabino smile.gif
Atsakyti