Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Labos smile.gif
Ziuriu kazkaip as paskutiniuoju metu tik reiskiuosi blush2.gif lotuliukas.gif Ale kazkaip dabar skaitau tokias knygas, kad norisi atsiliepimus parasyti. O kadangi literatura ale "fantastikos" zanro, tai tik cia ir galiu parasyti biggrin.gif Taigi, perskaiciau "The 5th Wave"
by Rick Yancey. Pradžioje galvojau, kad bus labai blogai smile.gif Ateiviai, pasaulio pabaiga ir pan. Bet...toliau istorija vystesi greitu tempu ir suzavejo netiketais posukiais, netiketomis situacijomis ir netiketa pabaiga. Visko yra sioje knygoje ir paslapties, ir intrigos, ir nevilties, ir meiles. Zodziu, labai itiko mano skoniui. Lauksiu antros dalies ir tikesiuos, kad autorius nenusivaziuos i lankas smile.gif Penki balai is penkiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi šiek tiek skaitau ax.gif

QUOTE(zis @ 2014 06 14, 15:54)
Labos smile.gif
Perskaiciau lojaliaja..nepatiko verysad.gif per mazai veiksmo, per daug meiles, o jau pabaiga doh.gif  doh.gif  doh.gif Na, nemoka rasytojai savo trilogiju, n-tologiju uzbaigti schmoll.gif

QUOTE(Sorceress @ 2014 06 14, 17:29)
O ka as sakiau, kad viska knyga sukta prisukta uzsukta, per daug kliedesio man asmeniskai buvo.

thumbup.gif Vienareikšmiškai nepatiko. Per daug sudėtinga, daug pamąstymų, o kokia viso to prasmė taip ir nesupratau. O jau pabaiga pomidorai2.gif Taip laukiau ir taip nusivyliau verysad.gif
QUOTE(zis @ 2014 06 19, 11:04)
Labos smile.gif
Ziuriu kazkaip as paskutiniuoju metu tik reiskiuosi blush2.gif  lotuliukas.gif Ale kazkaip dabar skaitau tokias knygas, kad norisi atsiliepimus parasyti. O kadangi literatura ale "fantastikos" zanro, tai tik cia ir galiu parasyti biggrin.gif Taigi, perskaiciau  "The 5th Wave"by Rick Yancey. Penki balai is penkiu.

Gerai, kad reiškiesi biggrin.gif Ir gerai, kad sakiau pirkti biggrin.gif Ir aš noriu.
L.L.Berg "Nesuterštasis miestas" - man labai patiko. Ir tikrai keista, kad autorius/autorė - lietuvis/lietuvė. Niekaip nepasakyčiau. Man ir veiksmo, ir paslapčių pakako. Buvo įdomu skaityti. Ir lyg tai apie demonus nėra tiek daug rašyta, na, bent jau man vampyrai vis į rankas papuola (patinka) ir nefilimai (nepatinka). Tikrai nekantriai lauksiu tęsinio. Sėkmės autoriui 4u.gif
Atsakyti
Pradedu "Žiedų valdovo" antrą dalį. Ką tik perskaičiau Elenos Kurklietytės "Šešėlų verpėja/ Laukinės Todės istorija". Galima priskirti prie fantastikos. Nereali knyga thumbup.gif Su sūnum kine pažiūrėjom "X-menus'. Patiko abiems.
Atsakyti
O aš šiandien pagaliau pabagiau "Night Circus". Keista knyga, dar tokios neteko skaityti, kai vieno prisėdimo metu nervai genda iš nuodobumo, o kitą kartą visiškai 100% įtraukia į aprašomą pasaulį ir labai jau gerai būna. Išvada tokia, kad knyga, visgi, prastoka, įvertinau 3 iš 5 žvaigždučių Goodreads'uose, o pati knyga sėkmingai keliaus į labdaros parduotuvę, nes antrą kartą tikrai neskaitysiu. Va kaip.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 06 23, 18:04)
Pradedu "Žiedų valdovo" antrą dalį. Ką tik perskaičiau Elenos Kurklietytės "Šešėlų verpėja/ Laukinės Todės istorija". Galima priskirti prie fantastikos. Nereali knyga  thumbup.gif  Su sūnum kine pažiūrėjom "X-menus'. Patiko abiems.

Žiedų valdovas thumbup.gif nors žinau, kad ne visos čia esančios su tuo sutinka. O va Kurklietytės "Šešėlių verpėja" man nepatiko. Daug kam patiko, o man ne.
QUOTE(Sorceress @ 2014 06 23, 18:36)
O aš šiandien pagaliau pabagiau "Night Circus". Keista knyga, dar tokios neteko skaityti, kia į aprašomą pasaulį irkai vieno prisėdimo metu nervai genda iš nuodobumo, o kitą kartą visiškai 100% įtrau labai jau gerai būna. Išvada tokia, kad knyga, visgi, prastoka, įvertinau 3 iš 5 žvaigždučių Goodreads'uose, o pati knyga sėkmingai keliaus į labdaros parduotuvę, nes antrą kartą tikrai neskaitysiu. Va kaip.

Gaila, kad nepatiko, nes man ši knyga labai patiko, nors dėl įtraukimo šiek tiek galiu sutikti, tik man ne "kai vieno prisėdimo metu nervai genda iš nuobodumo, o kitą kartą visiškai 100% įtraukia į aprašomą pasaulį", o tiesiog jautėsi tie svyravimai, bet mano bendras įspūdis puikus. Ir tikrai labai labai norėčiau pamatyti šios istorijos ekranizaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 06 24, 14:18)
Gaila, kad nepatiko, nes man ši knyga labai patiko, nors dėl įtraukimo šiek tiek galiu sutikti, tik man ne "kai vieno prisėdimo metu nervai genda iš nuobodumo, o kitą kartą visiškai 100% įtraukia į aprašomą pasaulį", o tiesiog jautėsi tie svyravimai, bet mano bendras įspūdis puikus. Ir tikrai labai labai norėčiau pamatyti šios istorijos ekranizaciją  4u.gif

Nėra taip kad visai nepatiko, bet man neprilipo. Vaizdiniai aprašymai neturėtų pakeisti veiksmo. O ekranizacija turbūt būtų įdomesnė nei knyga, bet, iš kitos pusės, veiksmo nėra, tai ką ten priekranizuoti daug galima.
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi šiokia tokia fantastikos mėgėja, paskutinės įsimintinesnės knygos buvo "Bado žaidynės" "Perėja" "Dvylika" "Divergentė" "Insurgentė", mačiau, kad atsirado ir trečia dalis "Lojalioji", bet dar neteko laikyti rankose smile.gif Dabar eilėje Rick Yancey "Penktoji banga" gal kuri esant skaičius?
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Murkaka @ 2014 07 08, 10:32)
Sveikos,
aš irgi šiokia tokia fantastikos mėgėja, paskutinės įsimintinesnės knygos buvo "Bado žaidynės" "Perėja" "Dvylika" "Divergentė" "Insurgentė", mačiau, kad atsirado ir trečia dalis "Lojalioji", bet dar neteko laikyti rankose smile.gif Dabar eilėje Rick Yancey "Penktoji banga" gal kuri esant skaičius?

Sveika priosijungusi 4u.gif Jei pazvelgtum kelias zinutes auksciau, tai pamatytum mano atsiliepima apie sia knyga 4u.gif

O as perskaiciau Sofijos paskolinta "Zvalgo mokinys. Degantis tiltas" biggrin.gif Gera pasaka bigsmile.gif Saintlina, tavo berniukui turetu patikti biggrin.gif
Atsakyti
Oi kažkaip neužfiksavau, kad "The 5th Wave" tai ir yra "Penktoji banga" doh.gif Atsiliepimai nuteikia optimistiškai 4u.gif

Bet žiūriu vis užsiraunu ant knygų, kur nėra dar parašytų pabaigų, tai kol išeina kita dalis, aš jau būtų pirmas dalis pamiršus (ta pati "Perėja" po metų tik perskaičiau "Dvylika" dabar vėl jau metus kaip laukiu trečios dalies) rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Svetimšalės" 7-ą knygą. Ale ten fantastikos beveik nebeliko... Ale nori-nenori teks laukti bent jau 8-tos knygos ir tikėtis, kad ta epopėja baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2014 07 08, 11:30)
Perskaičiau "Svetimšalės" 7-ą knygą. Ale ten fantastikos beveik nebeliko... Ale nori-nenori teks laukti bent jau 8-tos knygos ir tikėtis, kad ta epopėja baigsis  doh.gif

Mano kantrybė menkesnė biggrin.gif
Atsakyti
Ar girdėjot, kad Rowling Hario Poterio ramybėj vis nepalieka. Apsiskelbė, kad rašys kažkokią pasakaitę apie tai, kada HP jau suaugęs.
Atsakyti