QUOTE(zis @ 2014 06 04, 11:08)
Labos
Kur visos dingusios? Fantastikos nebeskaitot?
O aš tai dvi ale "paauglių" žanro fantastikos knygas prarijau
Pirma perskaičiau "Mistinis miestas".
Antroji šiek tiek rimtesnė: "Pusiau blogas".
Skaitome, tik įspūdžiais nesidaliname
QUOTE(vaižgantė @ 2014 06 04, 15:01)
O aš tau pavydžiu
QUOTE(Sorceress @ 2014 06 04, 15:11)
Man kažkoks neskaitybinis periodas užėjęs. Pasidėjau prie lovos "Night Circus", galvoju, reik antrą šansą suteikt, gal šįkart pabaigsiu, nenumetus šalin, bet taip ir guli ramiai knyga dar nepaliesta.
Man Naktinis cirkas labai patiko
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 15:05)
Mano vaikelis susidomėjęs skaito Sofijos knygą 'Žvalgo mokinys" ir jau reikalauja tęsinio
Sofija, pirkai?..
Pirkau ir jau perskaičiau
QUOTE(zis @ 2014 06 11, 01:18)
Labos
Ar matėt, kad jau trečia divergentės knyga lietuviškai yra išleista? Jau visą net niežti kaip į rankas norisi kuo greičiau gauti
labai smalsu ar nesugadino pabaigos, kaip daugumos trilogijų būna
bet kokiu atveju, tkiuosi jau greit turėti savo rankose
Oi, ką aš be tavęs daryčiau
Labai trečios dalies laukiau, šiandien po darbo lėksiu pirkti. Rytoj ko gero galiu jau ir duoti paskaityti
na, gal poryt.
O aš perskaičiau
Anne Rice "Vilko dovana" (The Wolf Gift) - ir man tiesą sakant, nepatiko. Gražiai rašo, bet... labai jau poetiškai ir... nuobodžiai. man tiesiog buvo neįdomu, nuobodu
Mano gimtadienio dovana sau -
John Flanagan "Žvalgo mokinys. Degantis tiltas" (Ranger's Apprentice.The Burning Bridge) - tokia pat gera, kaip ir pirmoji, o gal net ir geresnė. Labai patiko. Nors, aišku, ji skirta jaunesniam mokykliniam amžiui
Draugystė, ištikimybė, pasiaukojimas, nuotykiai.
Saintlina, zis pirma eilėje bet ji ir taip skaitymo turi, gal susitarsite Zis, ir aš to gėrio, kurį skaitei, noriu Ką darom ?