Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(astaria @ 2014 06 04, 23:23)
O aš įpuoliau į SVETIMŠALĘ, jau kelinta naktis vis negaliu išsimiegot - užsiskaitau tai iki 1, tai iki 2 valandos, kol jau akys pradeda merktis.

Perskaičiau keturias knygas ir nusibodo...
Atsakyti
Labos 4u.gif
Ar matėt, kad jau trečia divergentės knyga lietuviškai yra išleista? Jau visą net niežti kaip į rankas norisi kuo greičiau gauti biggrin.gif labai smalsu ar nesugadino pabaigos, kaip daugumos trilogijų būna g.gif bet kokiu atveju, tkiuosi jau greit turėti savo rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 06 04, 11:08)
Labos biggrin.gif
Kur visos dingusios? Fantastikos nebeskaitot?
O aš tai dvi ale "paauglių" žanro fantastikos knygas prarijau smile.gif Pirma perskaičiau "Mistinis miestas".
Antroji šiek tiek rimtesnė: "Pusiau blogas".

Skaitome, tik įspūdžiais nesidaliname blush2.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2014 06 04, 15:01)
Skaitau "Žiedų valdovą".

O aš tau pavydžiu ax.gif

QUOTE(Sorceress @ 2014 06 04, 15:11)
Man kažkoks neskaitybinis periodas užėjęs. Pasidėjau prie lovos "Night Circus", galvoju, reik antrą šansą suteikt, gal šįkart pabaigsiu, nenumetus šalin, bet taip ir guli ramiai knyga dar nepaliesta.

Man Naktinis cirkas labai patiko 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 15:05)
  Mano vaikelis susidomėjęs skaito Sofijos knygą 'Žvalgo mokinys" ir jau reikalauja tęsinio  biggrin.gif  Sofija, pirkai?..

Pirkau ir jau perskaičiau 4u.gif

QUOTE(zis @ 2014 06 11, 01:18)
Labos 4u.gif
Ar matėt, kad jau trečia divergentės knyga lietuviškai yra išleista? Jau visą net niežti kaip į rankas norisi kuo greičiau gauti biggrin.gif labai smalsu ar nesugadino pabaigos, kaip daugumos trilogijų būna g.gif bet kokiu atveju, tkiuosi jau greit turėti savo rankose smile.gif

Oi, ką aš be tavęs daryčiau 4u.gif Labai trečios dalies laukiau, šiandien po darbo lėksiu pirkti. Rytoj ko gero galiu jau ir duoti paskaityti ax.gif na, gal poryt.

O aš perskaičiau Anne Rice "Vilko dovana" (The Wolf Gift) - ir man tiesą sakant, nepatiko. Gražiai rašo, bet... labai jau poetiškai ir... nuobodžiai. man tiesiog buvo neįdomu, nuobodu verysad.gif
Mano gimtadienio dovana sau - John Flanagan "Žvalgo mokinys. Degantis tiltas" (Ranger's Apprentice.The Burning Bridge) - tokia pat gera, kaip ir pirmoji, o gal net ir geresnė. Labai patiko. Nors, aišku, ji skirta jaunesniam mokykliniam amžiui biggrin.gif Draugystė, ištikimybė, pasiaukojimas, nuotykiai.
Saintlina, zis pirma eilėje 4u.gif bet ji ir taip skaitymo turi, gal susitarsite biggrin.gif Zis, ir aš to gėrio, kurį skaitei, noriu 4u.gif Ką darom ?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 06 11, 08:46)

Saintlina, zis pirma eilėje  4u.gif bet ji ir taip skaitymo turi, gal susitarsite  biggrin.gif

gerai gerai, tegu ji skaito. Mums visai neskubu smile.gif Per atostogas skaitytojui svarbesnių reikalų atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Na, va ir susitarėme 4u.gif
Pasiskųsiu - teks Veronica Roth "Lojalioji" iki savaitgalio atidėti verysad.gif Ruošiuosiu darbe apsigyventi verysad.gif Atostogos gerai, po atostogų blogai.
Atsakyti
Labos 4u.gif

Sofija, as vis dar laukiu pakvietimo ant kavos biggrin.gif Jau siandien pradejau Penktoji banga skaityti smile.gif tai kol susitiksim, gal jau ir visas tris knygas gausi smile.gif
O siandien baigiau skaityti Nesuterstasis miestas (Sofija, o tu jau skaitei?). Viena geresniu mano pastaruoju laiku skaitytu knygu. Suzavejo ir itrauke. 5 balai is 5. Tik va, idomu kaip su tesiniais bus g.gif Rekomenduoju visoms, kurioms patinka demonai, pusiau zmones, magai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 06 11, 20:25)
Labos 4u.gif

Sofija, as vis dar laukiu pakvietimo ant kavos biggrin.gif Jau siandien pradejau Penktoji banga skaityti smile.gif tai kol susitiksim, gal jau ir visas tris knygas gausi smile.gif
O siandien baigiau skaityti Nesuterstasis miestas (Sofija, o tu jau skaitei?). Viena geresniu mano pastaruoju laiku skaitytu knygu. Suzavejo ir itrauke. 5 balai is 5. Tik va, idomu kaip su tesiniais bus g.gif Rekomenduoju visoms, kurioms patinka demonai, pusiau zmones, magai ir pan.

Zis, kavos yra ir kviesti tave labai noriu, tik bėda, kad manęs pačios nelabai namie yra verysad.gif
Nesuterštojo miesto neskaičiau dar. Lojaliosios nepirkau. Savaitgalį Vilniuje nebūsiu. tai gal kitą savaitę susimatom. tu skaityk, skaityk biggrin.gif
O aš dabar skaitau Jostein Gaarder "Kortų žaidimas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 06 12, 10:13)
Zis, kavos yra ir kviesti tave labai noriu, tik bėda, kad manęs pačios nelabai namie yra  verysad.gif
Nesuterštojo miesto neskaičiau dar. Lojaliosios nepirkau. Savaitgalį Vilniuje nebūsiu. tai gal kitą savaitę susimatom. tu skaityk, skaityk  biggrin.gif
O aš dabar skaitau Jostein Gaarder "Kortų žaidimas"  biggrin.gif

Na, gal kada nors busi:) O Lojaliaja tada as siandien perku smile.gif Tu nepirk, pasidalinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 06 12, 16:10)
Na, gal kada nors busi:) O Lojaliaja tada as siandien perku smile.gif Tu nepirk, pasidalinsim biggrin.gif

lotuliukas.gif tai tu nepirk, aš jau nusipirkau. Turiu dvi knygas ir trečios reikia (į komplektą ax.gif )
Jau šiek tiek skaityti pradėjau, kol kas įdomu. biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2014 06 13, 09:36)
lotuliukas.gif tai tu nepirk, aš jau nusipirkau. Turiu dvi knygas ir trečios reikia (į komplektą  ax.gif )
Jau šiek tiek skaityti pradėjau, kol kas įdomu.  biggrin.gif

Susidubliavom doh.gif doh.gif doh.gif as jau irgi pradejau skaityti lotuliukas.gif Buciau tau atidavus 4u.gif na, kai perskaitysiu ir visi kas nores is mano aplinkos perskaityti, tai parduosiu. Kol kas man per daug meiles ir per mazai veiksmo, bet dar tik pradzia skaitau biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Perskaiciau lojaliaja..nepatiko verysad.gif per mazai veiksmo, per daug meiles, o jau pabaiga doh.gif doh.gif doh.gif Na, nemoka rasytojai savo trilogiju, n-tologiju uzbaigti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 06 14, 11:54)
Labos smile.gif
Perskaiciau lojaliaja..nepatiko verysad.gif per mazai veiksmo, per daug meiles, o jau pabaiga doh.gif  doh.gif  doh.gif Na, nemoka rasytojai savo trilogiju, n-tologiju uzbaigti schmoll.gif

O ka as sakiau, kad viska knyga sukta prisukta uzsukta, per daug kliedesio man asmeniskai buvo.
Atsakyti