Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Labos 4u.gif
vis dar uzstrigusi su "Vilko dovana"...
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 18:10)
man irgi šita serija patinka  smile.gif  Šiaip nemėgstu meilės istorijų, bet šita tiko. Skaitau jau net nežinau kokia pagal skaičių - Drums of the autumn.
Oi, pažiūrėjau internete - šita dar tik ketvirta  blink.gif  Kai kiekvienos po du tomus ir dar tokio storumo, tai atrodė, kad jau ir serija baigiasi. O čia dar tik pusė, pasirodo  blink.gif  Gaila, rusiškuose lobynuose tolimesnių vertimų nemačiau..

Jei noresi lietuviskai, sakyk, mano mama sitos serijos fane visas turi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 06 gegužės 2014 - 20:41
QUOTE(zis @ 2014 05 06, 20:41)
Jei noresi lietuviskai, sakyk, mano mama sitos serijos fane visas turi biggrin.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif Bet kaip tik tą ir skaitau, kuri paskutinė lietuviškai išleista smile.gif Jei išleis mūsiškiai sekančią, tada jau prašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2014 05 06, 15:10)
"Prarijau" šešias. Medžioju septintą  cool.gif

Man jau nuobodu darosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 05 08, 18:01)
Man jau nuobodu darosi... ax.gif

Gana monotoniška, pritariu, bet man labai knietėjo pažiūrėti - o kuo gi ten visas baigsis??? Perskaičiau šešias ir atsipūčiau, kad jau viskas. Ogi pasižiūriu - septinta yra dar doh.gif
Amžinai jau kai pradedu skaityti kokią seriją, tai paskui ramybės nebeturiu. Ir kaskart pabaigusi atsižegnoju, kad serijomis nebeskaitysiu, bet.... lotuliukas.gif
Atsakyti
labos 4u.gif
Taip jau atsitiko, kad viena po kitos perskaicios ale fantastines knygas ir kibau i trecia, tai jau ir pasidalinsiu ispudziais biggrin.gif
Visu pirma, galiausiai iskankinau Anne Rice "Vilko dovana". Iskankinau turbut geriausiai atspindi mano poziuri i ja. Siaip knyga gerai skaitosi, siuzetas nebanalus, o, bet, taciau...neitraukia. Gali padeti knyga ir paimti ja po savaites ar dvieju (kaip mano atveju). Nuvyle.
Antroji knyga "Zvalgo mokinys" serija Garlano griuvesiai smile.gif Aciu Sofijai 4u.gif Susiskaite greitai, idomiai ir paliko geros vaikiskos literaturos ispudi smile.gif Rekomenduociau turintiems paaugliukus smile.gif
O dabar ikritau i "Nesutersta miesta". Kol kas tik pradejau, bet jau itrauke ir nekantrauju testi savo skaitini. Turinys aiskiai susijes su demonais, ju medziojimu ir maisyto kraujo zmonemis smile.gif Dvelkia viduramziais biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labos biggrin.gif
Kur visos dingusios? Fantastikos nebeskaitot? unsure.gif smile.gif
O aš tai dvi ale "paauglių" žanro fantastikos knygas prarijau smile.gif Pirma perskaičiau "Mistinis miestas". Tai tokia labai šiuolaikiųka Romeo ir Džiuljetos istorija. Ji turtingo pikto ir žiauraus politiko duktė, jis vargšas, turintis mistiko galių, sukilėlės sūnus smile.gif Mistikai išnaudojami ir engiami, pasaulio pabaiga artėja ir t.t. doh.gif biggrin.gif Žodžiu nieko ypatingo, bet skaitosi visai įdomiai ir greitai smile.gif
Antroji šiek tiek rimtesnė: "Pusiau blogas". Raganiai, raganos, daug žiaurumo (nežinau Sofija kaip tau ji skaitysis), paslapčių. O, bet, tačiau, nors knyga ir labai išreklamuota ir išgirta, bet netraukia iki to vau, tikrai ypatinga. Penkių žvaigždučių ir must read statuso jai nesuteikčiau. Ir dar vienas minusas...kodėl dabartinėse knygose paaugliams būtinai nors vienas veikėjas turi būti homoseksualus???? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 04 birželio 2014 - 09:09
Skaitau "Žiedų valdovą".
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 06 04, 07:08)
Kur visos dingusios? Fantastikos nebeskaitot? unsure.gif  smile.gif

Man kažkoks neskaitybinis periodas užėjęs. Pasidėjau prie lovos "Night Circus", galvoju, reik antrą šansą suteikt, gal šįkart pabaigsiu, nenumetus šalin, bet taip ir guli ramiai knyga dar nepaliesta.

Taip pat parsisiunčiau pavyzdinius "Golem and the Djinni" skyrius, žiūrėsim, kas ten per stebuklas smile.gif

"Mistinis miestas" "Pusiau blogas"

Pavadinimus rašom originalo kalba wink.gif

Ir dar vienas minusas...kodėl dabartinėse knygose paaugliams būtinai nors vienas veikėjas turi būti homoseksualus???? doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kodėl ne? Jaunimas labai žiaurus, gal homoseksualių personažų buvimas knygose išugdys toleranciją.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2014 06 04, 14:11)
Man kažkoks neskaitybinis periodas užėjęs. Pasidėjau prie lovos "Night Circus", galvoju, reik antrą šansą suteikt, gal šįkart pabaigsiu, nenumetus šalin, bet taip ir guli ramiai knyga dar nepaliesta.

o man "Naktinis cirkas" labai patiko. Gal dėl to,kad aš pati tokia svajotoja, tai man labai įspūdį paliko didelį smile.gif

Skaitau Kiersten White "Supernatūralūs" (Supernaturally). Pirma visai neblogai "suėjo", antra kol kas ne taip kabina, bet gal įsivažiuos dar smile.gif
Atsakyti
O aš įpuoliau į SVETIMŠALĘ, jau kelinta naktis vis negaliu išsimiegot - užsiskaitau tai iki 1, tai iki 2 valandos, kol jau akys pradeda merktis.
VILKO DOVANA man visai patiko, kaip ir visa Ane Rice. O pati geriausia tai LASHER.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2014 06 04, 09:08)
Labos biggrin.gif
Kur visos dingusios? Fantastikos nebeskaitot? unsure.gif  smile.gif

skaitom smile.gif Mano vaikelis susidomėjęs skaito Sofijos knygą 'Žvalgo mokinys" ir jau reikalauja tęsinio biggrin.gif Sofija, pirkai?..

O aš suskaičiau Ronetą 2. Pirma labiau kadaise patiko smile.gif Labai neįtikinama šita gavosi.. Fantastinė linija visai nieko, nors irgi yra prie ko prikibt. Ale jau asmeniai santykiai ir visokios ten meilės - kaip seriale kokiam.
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 15:05)
skaitom  smile.gif  Mano vaikelis susidomėjęs skaito Sofijos knygą 'Žvalgo mokinys" ir jau reikalauja tęsinio  biggrin.gif  Sofija, pirkai?..

Ei, as pirma eileje, po Sofijos biggrin.gif lotuliukas.gif
As tai dabar skaitau "Nesuterstasis miestas". Ir kaip nustebau suzinojusi, kad autorius/autore yra lietuvis/lietuve. Po anglisku slapyvardziu pasislepe smile.gif Maloniai nustebino, nes knyga tikrai puiki thumbup.gif
Atsakyti