Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

KempiniukasssO pasiskaityti pavyzdinius skyrius ar bandėt? Autoriaus svetainėse paprastai būna smile.gif

Enimdreja, Fallen, kaip jau zis ir sakė, vien seilionė ir bus. Aš pirmą knygą perskaičiau ir į kitas serijos knygas net nežiūriu.
Atsakyti
Reikes pabandyti, tik kad paskui visu neuzsimanyciau biggrin.gif

nusipirkau Joe Abercrombie - The Heroes. Bandysiu vasara skaityt.
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 04 27, 20:23)
nusipirkau ..... Bandysiu vasara skaityt.

man taip keistai skamba smile.gif Aš jau ką nustveriu, tuoj pat puolu skaityt, kur jau ten išlauksi žmogus smile.gif Nebent tuo metu kažką kito skaitau.
Atsakyti
aš irgi, jei dabar nusipirkčiau, tai iki vasaros ne tik perskaityčiau, bet ir pamirščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 28, 15:39)
man taip keistai skamba  smile.gif  Aš jau ką nustveriu, tuoj pat puolu skaityt, kur jau ten išlauksi žmogus  smile.gif Nebent tuo metu kažką kito skaitau.

Man siuo metu mokslai tongue.gif dar dvi savaites liko, o tada manes laukia George RR Martin kolekcija wub.gif o jau po jos, bus gera vasara ir tada pradesiu skaityti kitas knygeles. labai paprasta situacija smile.gif 4u.gif

Nusipirkau Best Served Cold - Joe Abercrombie doh.gif dabar turbut vistik reikes ir The First Law trilogija pirkt rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2014 04 28, 21:53)
Man siuo metu mokslai  tongue.gif dar dvi savaites liko, o tada manes laukia George RR Martin kolekcija  wub.gif  o jau po jos, bus gera vasara ir tada pradesiu skaityti kitas knygeles. labai paprasta situacija  smile.gif  4u.gif

tai esat labai stropi mokinė smile.gif Aš tik kelios dienos prieš egzaminus grožines knygas į šalį padėdavau, o jau kad neskaityčiau ilgiau nei savaitę, išvis nepamenu smile.gif
Atsakyti
Kad cia labai suspausta viskas, semestras trunka 12 savaiciu, i ta laika isiskaito ir atsiskaitymai... pvz parasytu 12 000 zodziu biggrin.gif pridedant du mazus vaikus ir dar part time darba, esu visiskai ikalinta neskaitymo kalejime.. bet uztat uz poros savaiciu bus sezono atidarymas!!! yaaaaaaaeeee
Atsakyti
Skaitau D.Gabildon "Svetimšalės" 3 knygą...
Atsakyti
Ką tik iš kino, divergentę žiūrėjom. Jau Ketvertas tikrai toks žavingas smile.gif
pati istorija truputį supaprastinta, bet man patiko.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2014 04 30, 18:16)
Skaitau D.Gabildon "Svetimšalės" 3 knygą...

"Prarijau" šešias. Medžioju septintą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2014 05 06, 15:10)
"Prarijau" šešias. Medžioju septintą  cool.gif

man irgi šita serija patinka smile.gif Šiaip nemėgstu meilės istorijų, bet šita tiko. Skaitau jau net nežinau kokia pagal skaičių - Drums of the autumn.
Oi, pažiūrėjau internete - šita dar tik ketvirta blink.gif Kai kiekvienos po du tomus ir dar tokio storumo, tai atrodė, kad jau ir serija baigiasi. O čia dar tik pusė, pasirodo blink.gif Gaila, rusiškuose lobynuose tolimesnių vertimų nemačiau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 17:10)

Oi, pažiūrėjau internete - šita dar tik ketvirta  blink.gif  Kai kiekvienos po du tomus ir dar tokio storumo, tai atrodė, kad jau ir serija baigiasi. O čia dar tik pusė, pasirodo  blink.gif  Gaila, rusiškuose lobynuose tolimesnių vertimų nemačiau..

Linkomanijoje jau 6 ikeltos
Atsakyti