Sveikutės,
nesenai išsilaikiau teises ir pirmai pradžiai galvoju pirkt Nissan Sunny kokiu 90-93 m. mechanine. Gal iš patirties pasakysit, ar brangi eksploatacija, detalės, remontas ir visa kt. Ir šiaip, ar smagus automobiliukas, ar patvarus...
Vairuoju Nissan Sunny jau 5 metai. Nu ką galiu pasakyti - mano senukas, 1989 metų, tavo žiūrimas yra gražesnių formų. Negaliu peikti, gana ištverminga mašina. Detalės aišku brangesnės už Golfo, bet ir ilgiau tarnaujančios, kaip ir visų japaškių. Jei pirksi nuo 90 metų, tai didelės bėdos su detalėm nebus, nes jų jau nemažai Lietuvoj.
Nu už Mazdą man Nissanas smagesnis. Bet dar smagiau yra Honda
Nu už Mazdą man Nissanas smagesnis. Bet dar smagiau yra Honda
mes irgi turim , esu labai patenkinta mazai ryja , o dar dujos, tai vazinejam sau taupiai ir vargo nematom,o siaip juk kiekviena masina genda, tik kad vienu detales pigesnes kitu brangesnes
kelintu metu tavo nissanas? ir is kokio miesto esi?
Draugai turejo, tai sake greiciau nusibodo nei pradejo gesti
QUOTE(Karmen @ 2008 11 18, 11:39)
Draugai turejo, tai sake greiciau nusibodo nei pradejo gesti
kantri masinyte smagi ir tikrai patvaresne uz golfa.
Aš savo '95metų Sunny'iuką vairuoju jau 7 metus, ir negaliu juo atsidžiaugti. Tiesiog pasisekė gerą įsigyti, nors buvo jau 8 metus važinėtas. Į servisus neteko važinėti, išskyrus einamuosius darbus. Kaip kažkas teisingai parašė, norisi keisti dėl moralinio nusidėvėjimo priežasčių, o ne dėl techninio stovio.
QUOTE(abatumi @ 2010 04 21, 11:52)
Aš savo '95metų Sunny'iuką vairuoju jau 7 metus, ir negaliu juo atsidžiaugti. Tiesiog pasisekė gerą įsigyti, nors buvo jau 8 metus važinėtas. Į servisus neteko važinėti, išskyrus einamuosius darbus. Kaip kažkas teisingai parašė, norisi keisti dėl moralinio nusidėvėjimo priežasčių, o ne dėl techninio stovio.
Nissan Šunis vienas geriausių to laiko automobilių savo klasėje. Kad N13 patikimiausias visu laiku Nissan/Datsun modelis pripazysta visi. Nu bet jau padetis su korozija . Tragiskas atvejis.