Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

Labutis,mes siandien turejom mokykloj pirma pamokele biggrin.gif
pabodo vaikam,bet seip patiko 4u.gif
klase 27 vaikai ,7 mergaites doh.gif
pateko su savo dviem darzelio draugais,tad ir susedo kartu biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų klasėje 22 vaikai- 13 mergaičių, 9 berniukai. Klasė nedidelė, nėra kur daugiau suolų statyti, tai mums pasisekė.
Atsakyti
O kaip pas jus su prailginta grupe?mokama?
Atsakyti
Kiek žinau, taip. Yra savivaldybės nustatytas mokestis. Bet maniškis neis, tai nežinau kainos.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 06 02, 18:10)
Kiek žinau, taip. Yra savivaldybės nustatytas mokestis. Bet maniškis neis, tai nežinau kainos.

Minejo,jad 3 lt valanda
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 06 02, 11:17)
Man tik va įdomu kur dirbančios mamos dabar tuos kelis mėnesius dedat savo vaikus? Man dabar tai dzin-aš namie, bet kitais metais tai neįsivaizduoju unsure.gif

eis i darzeli iki rugpjucio. Nevesiu tik per musu atosotgas, kas bus daugmaz pora savaiciu per visa vasara.

QUOTE(ausrap @ 2014 06 02, 12:01)
Bonifacija, kaip jūs, ar lankysit Filaretus? 4u.gif

Lankysim. Vakar buvau susirinkime, patekom i 1B klase pas mokytoja Birute. Tik deja i vasarine stovyklele nenuesim, man neiseina persiplest tarp darbo ir poros valandu uzsiemimu unsure.gif
Atsakyti
Na kaip pirmosios pamokėlės? Dar nekalbėjau su savo pirmoku, ale būdamas toks drąsuolis, kažko mokykloje jaučiasi visai nedrąsiai...

kas čia per karta.... visose klasėse absoliuti dauguma berniukai - pas mus 15 berniukų ir 5 mergaitės doh.gif kitose (yra keturios klasės mokykloje) santykis panašus...
QUOTE(laumir @ 2014 06 02, 17:19)
O kaip pas jus su prailginta grupe?mokama?

yra prailginta, nemokama.... bet mums irgi neaktualu - šalia močiutė gyvena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sini: 03 birželio 2014 - 15:04
QUOTE(Sini @ 2014 06 03, 16:03)
Na kaip pirmosios pamokėlės? Dar nekalbėjau su savo pirmoku, ale būdamas toks drąsuolis, kažko mokykloje jaučiasi visai nedrąsiai...

kas čia per karta.... visose klasėse absoliuti dauguma berniukai - pas mus 15 berniukų ir 5 mergaitės doh.gif kitose (yra keturios klasės mokykloje) santykis panašus...

yra prailginta, nemokama.... bet mums irgi neaktualu - šalia močiutė gyvena...

Pas mus mergaičių 14 ir vaikinukų 10.
Visi "drąsuoliai" sėdėjo kažkokie pasimetę, kaip pirmąkart į darželį atėję. Bet patiko, bent kol kas.
Dėl mokinių klasėse tai dar nežinia, yra trys klasės po 24, kitos trys po 28. Norinčių ir laukiančių, kad atsirastų vieta dar nemažai. Tik tiek, kad mūsų klasės patalpos nedidelės, gal jau nebepadaugės.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 06 03, 09:47)
Lankysim. Vakar buvau susirinkime, patekom i 1B klase pas mokytoja Birute. Tik deja i vasarine stovyklele nenuesim, man neiseina persiplest tarp darbo ir poros valandu uzsiemimu  unsure.gif

Būsim bendraklasiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sini @ 2014 06 03, 15:03)

Mano vaikinukas irgi jaučiasi nedrąsiai, net ašaros kaupėsi akyse, ale kažkaip susivaldė nepaleidęs dūdų. smile.gif
Pas mus jei neklystu 12 mergaičių ir 11 berniukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2014 06 04, 10:02)
Būsim bendraklasiai 4u.gif

kaip smagu! bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad liepinukai vieni kitų nepalieka, va ir bendraklasių atsiras:)

Na ką, pamokėlės baigėsi, dabar vasaros vaikai... gerai jiems:)

Man tai baisu, kaip laikas bėga - rudenį mano mažiausioji jau žygiuos į darželį... O vidurinė sesutė laukia nesulaukia, kada sesė pradės eiti į darželį... mat, vyresnė, tai labai patinka "paauklėti" mažąjąsmile.gif

Nebeturim "lialiukų" namie biggrin.gif
Atsakyti
Kaip liepinukai mokyklai ruošiasi? Kokius reikmenis perkate?
Atsakyti