Negali būti jokių testų besiruošiantiems į pirmą klasę, nebent tai specializuota ( dailė, meno ar pan.) mokykla
QUOTE(ernoja @ 2014 05 26, 15:59)
Negali būti jokių testų besiruošiantiems į pirmą klasę, nebent tai specializuota ( dailė, meno ar pan.) mokykla
Taip, musu mokykla nuo siu metu patampa specialuzuotu licejum
QUOTE(Vilma J. @ 2014 05 26, 21:49)
Taip, musu mokykla nuo siu metu patampa specialuzuotu licejum
Na bet licėjus aktualu nuo 9 klasės, o pradinukai argi turės kažkokias specializuotas pamokas. Ar testas tam, kad nustatytų, kam gabesnis- humanitariniams ar tiksliesiems mokslams.
O patvirtino jau, praėjo akreditaciją ar tik sieks licėjaus statuso? nes kiek žinau, sunkiai jiems ten sekėsi tokius planus įgyvendinti.
QUOTE(ernoja @ 2014 05 26, 20:59)
Na bet licėjus aktualu nuo 9 klasės, o pradinukai argi turės kažkokias specializuotas pamokas. Ar testas tam, kad nustatytų, kam gabesnis- humanitariniams ar tiksliesiems mokslams.
O patvirtino jau, praėjo akreditaciją ar tik sieks licėjaus statuso? nes kiek žinau, sunkiai jiems ten sekėsi tokius planus įgyvendinti.
Viskas jau patvirtinta Nedarytų gi niekas tų testų jei nebūtų galutinai patvirtinta Jau pradinukai turės specializuotas pamokas
Klausykit moteros, o einant į tas vasaros mokyklėles reikia ką nors neštis? Skambinau į mokyklą tai kas atsiliepė sako viskas per susirinkimą buvo. O aš nebuvau, kaži ar vyrs atsimena
QUOTE(mikki @ 2014 05 27, 14:35)
Klausykit moteros, o einant į tas vasaros mokyklėles reikia ką nors neštis? Skambinau į mokyklą tai kas atsiliepė sako viskas per susirinkimą buvo. O aš nebuvau, kaži ar vyrs atsimena
Pas mus piešimo sąsiuvinį, flomasterius, spalvas
Kaip po išleistuvių būsimi pirmokai laikosi? Nojus svajoja, kada į mokyklą eis, kažin ar greitai tos svajonės nuvils
QUOTE(ernoja @ 2014 06 01, 12:57)
Kaip po išleistuvių būsimi pirmokai laikosi? Nojus svajoja, kada į mokyklą eis, kažin ar greitai tos svajonės nuvils
Mantas dar visą birželį eis į daržą
Man tik va įdomu kur dirbančios mamos dabar tuos kelis mėnesius dedat savo vaikus? Man dabar tai dzin-aš namie, bet kitais metais tai neįsivaizduoju
QUOTE(mikki @ 2014 06 02, 12:17)
Mantas dar visą birželį eis į daržą
Man tik va įdomu kur dirbančios mamos dabar tuos kelis mėnesius dedat savo vaikus? Man dabar tai dzin-aš namie, bet kitais metais tai neįsivaizduoju
Pabus namie, vyresnysis buvo, tegul mokosi savarankiškumo. Be to galima į dienos stovyklėles leisti.
Gediminas bus namuose, turim močiutę.
Bet jei būtų noro, o jo nėra, tai darželį galima lankyti iki pat rugsėjo.
Nuo trečiadienio prasidės vasaros mokyklėlė - 3 dienas, tai Gediminas labai laukia.
Pakliuvom kaip ir norėjom į Filaretų mokyklą. Pas sesės mokytoją, ir tuo labai džiaugiamės.
Bonifacija, kaip jūs, ar lankysit Filaretus?
Bet jei būtų noro, o jo nėra, tai darželį galima lankyti iki pat rugsėjo.
Nuo trečiadienio prasidės vasaros mokyklėlė - 3 dienas, tai Gediminas labai laukia.
Pakliuvom kaip ir norėjom į Filaretų mokyklą. Pas sesės mokytoją, ir tuo labai džiaugiamės.
Bonifacija, kaip jūs, ar lankysit Filaretus?
Nu jo, aš tai tokie priegluša mamka, net nepaklausiau, ką atsinešti į tas įvadines pamokėles
Ne, mes į Vyturio eisim ir bandysim muzikinėje startuot, jau išlaikėm stojamąjį egzaminą
QUOTE(Vilma J. @ 2014 05 26, 14:32)
Ne, mes į Vyturio eisim ir bandysim muzikinėje startuot, jau išlaikėm stojamąjį egzaminą
QUOTE(ernoja @ 2014 06 01, 12:57)
Geros ir graudžios išleistuvės buvo, labai graži šventė, gaila, kad darželis toks trumpas, su mamkom gerai sutarėm Per išleistuvių šventę Gerda susilaužė pirštą Dabar su įtvaru, išprašiau, kad nedėtų gipso, nes prie jūros atostogaut važiuojam.
A Aš po truputį į darbelį einu, 1/4 etato, bet jaučiu, kad neilgai ten bedirbsiu, nu užknisa bobų kolektyvas