Labas, mergaičiukai.
aš tokia atsilikusi jaučiuosi, dar nenunešiau prašymo priimti į mokyklą... Keista man, kad jau Bernardas į mokyklą eis. Tai atvirose dienose vos nežliumbdama vaikščiojau. Bernardui patiko - tuoj su mokiniais susidraugavo, su mokytojomis pabendravo... Įdomu, kaip bus toliau
Tiesa, Bernardas dar tik bando skaityti, ir matematikos nelabai moka... aš ir nespaudžiu - gal mokykloje bus įdomiau? viskam savas laikas...
QUOTE(mikki @ 2014 03 18, 23:00)
nu kadangi turiu su kuom lyginti
plius manto tikrai nereikėjo kiaurą dieną nešioti, kišti vaistus ir pan. Aš neperdedu-ji tikrai kiaurą dieną verkia, išskyrus kai valgo. Būna vakare jau su ateiviais šnekiesi iš nuovargio, o vaikas nusiverkęs net nebeužmiega. Labai laukiu tų 3mėn gal baigsis viskas
QUOTE(irisas @ 2014 03 18, 23:17)
Žinai, aš tai išprotėjau su antra lepunyte
Nusiteikiau, kad metus namie manęs beveik nebus, t.y. neužsiimsiu niekuo, tik mažiukę žoūrėsiu
Tai nuo gimimo savanoriškai ją paėmiau ant rankyčiu ir nešiojau nešiojau ir dar dabar nešioju
Na, tiesiog supratau, kad tas dalykas mano gyvenime ko gero nebepasikartos, tai mėgavaus lelyte kuo daugiau
Ai, kažkaip man norisi ištisai ją glaustyti, net miega su mumis, pradžioj savo lovytėj, o paskui aš per miegus kažkaip ją pasiimu. Gerda pas mane asketiškai auginta, o Marta poniškai
Niu mamkos, mano Radvilė tokia buvo. sėdėdavau ištisomis dienomis apsikabinusi, kad nenupusčiau, prie papo prisijungdavau ir žiūrėdavau filmus - tik taip rami būdavo. Ir dabar ji pas mane tokia
Jautruolė. O Luknė visai kitokia buvo, bet dabar daug ko iš sesės mokinasi ir kopijuoja jos elgesį.
Tiesa, mano mažiausiajai vakar tik suėjo 1,5 m., bet ji jau daug šneka. Iš vis, labai anksti pradėjo viską suprasti ir parodyti ko nori, bet kad taip anksti šneka, net žodžius jungia, tai man keista... Bet va vaikščioti savarankiškai dar nevaikšto - vienu metu net panikavau, kad ji nevaikščios, bet dabar jau pradeda žengti savarankiškus žingsnius, tik balasto į rankytes reikia, kad lygsvarą lengviau išlaikytų...