Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(Rino @ 2015 04 27, 11:36)
jau yra rezultatai kengūros wink.gif

Kaip sekesi? As is viso dziaugiausi, kad dalyvavo, nes man atrode, kad nesupras jis tu paties perskaitytu salygu, bet vakar, kai pamaciau rezultatus, tai nusprendziau, kad esu linkusi nuvertinti savo vaika. Gal tasku skaiciumi ir neblizga, bet tarp mokyklos pirmoku antras. Ne taip jau ir blogai smile.gif
Atsakyti
Nojus ne kažką, 97 taškus tesurinko blush2.gif Bet jau mačiau, kad uždaviniuose po 3 taškus klaidų privėlęs.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 04 27, 17:26)
Nojus ne kažką, 97 taškus tesurinko  blush2.gif Bet jau mačiau, kad uždaviniuose po 3 taškus klaidų privėlęs.

Miko 109,50. Jis klaidu nedaug padare, bet kitu uzdaviniu visai nesprende. Sake, kad nesuprato. Ypac kur teksto daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2015 04 27, 17:12)
Kaip sekesi? As is viso dziaugiausi, kad dalyvavo, nes man atrode, kad nesupras jis tu paties perskaitytu salygu, bet vakar, kai pamaciau rezultatus, tai nusprendziau, kad esu linkusi nuvertinti savo vaika. Gal tasku skaiciumi ir neblizga,  bet tarp mokyklos pirmoku antras. Ne taip jau ir blogai smile.gif

111 surinko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2015 04 28, 19:45)
111 surinko wink.gif

Puiku 4u.gif Kitais metais bus dar lengviau.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2015 04 28, 21:55)
Puiku  4u.gif  Kitais metais bus dar lengviau.

aha sakė vėl dalyvaus. Šiaip labai aktyvi mergina, visur dalyvauja ir atstovauja mokyklą smile.gif
Atsakyti
Nu ir moksliukus auginate smile.gif Sveikinu 4u.gif
mano tik 95... g.gif
Atsakyti
Labas

o klausykit be kengūrų kaip šiaip gyvena liepinukai? negi apart mokslų nieko naujo? Naujų vaikų neturim?
Atsakyti
Sveikos, jau labai seniai buvau čia pas jus, žiūriu naujų lelių pribirėjo, ir moksliukai visi mūsų šaunuoliai wub.gif
O mes gyvenam gerai, Monika mano šaunuolė, net neturiu kuo skųstis, nebent kartais vis dar išlendančiais ožiais.... Labai laukiam vasaros ir gerų orų ir ateinančių į mūsų šeimą dviejų broliukų bigsmile.gif

QUOTE(mikki @ 2015 05 19, 08:35)
Labas

o klausykit be kengūrų kaip šiaip gyvena liepinukai? negi apart mokslų nieko naujo? Naujų vaikų neturim?

turesim smile.gif wub.gif
Atsakyti
auksek, kokios naujienos. wub.gif Ir iš karto dvi geros biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
dvigubi sveikinimai, Aukse bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Va cia tai naujienos puikios! bigsmile.gif Sveikinimai! 4u.gif 4u.gif Kaip fainai wub.gif
Atsakyti