Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(ernoja @ 2015 03 01, 09:58)
Vyresnysis kai mokėsi, irgi antra pamaina buvo. Paskui uždraudė, nebeleido pradinėse formuoti daugiau kaip 5 klase. Dabar vėl pernai šiaip taip leido šeštą formuoti. O šiemet iš viso daro pirmokams testus, nes visi norintys netelpa. doh.gif

O tai su tiek mokinių į vieną pamainą telpa? bigsmile.gif Ten tai iki šiol 2 pamainos ir jokių prošvaisčių kitaip, nors pažadų visokiausių būdavo. Šita mokykla
http://www.gabijos.lt/
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2015 03 01, 10:08)
O tai su tiek mokinių į vieną pamainą telpa?  bigsmile.gif Ten tai iki šiol 2 pamainos ir jokių prošvaisčių kitaip, nors pažadų visokiausių būdavo. Šita mokykla
http://www.gabijos.lt/

Pradinukams yra atskiras pastatas. 5-12 klasėms tada lieka visa mokykla. Pas mus ir vyresnieji turi savo klases, t.y. mokytojai pas juos ateina, išskyrus specializuotus kabinetus. Tai irgi leidžia patalpų sutaupyti: jei koks mokytojas turi laisvą dieną, nebūna jo kabinetas tuščias, kaip įprasta mokyklose.

Gabijoje mano kambariokė/kursiokė Aušra Vasarevičienė dirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2015 02 26, 23:28)
tai gal i Meridiana grisit? jei taip, nera ko nerimaut.

Grizti tai noretume, bet kainos doh.gif Na, tiesiog kaip ir neturiu vilciu, nes dabar jau du vaikai - antrasis jau i priesmokykline eisi nuo rudens. Kiek reikia uzdirbti, kad galetum tiek moketi cool.gif Bet liudna tai labai, kad negalime grizti verysad.gif Tikrai nuostabi mokykla visais poziuriais...
Atsakyti
Mamos, ar girdejote, kad zada ilginti mokslo metus? MOKSLO METU ILGINIMAS

Kaip jums atrodo? Kai kurie turi minciu, kad atostogos bus nuo Joniniu iki Zoliniu doh.gif

Man tai kraujas uzvire...

Gal kas zinote, kiek dabar vaikai per metus konkreciai isbuna dienu mokykloje? Apie 200 ar daugiau/maziau?
Atsakyti
QUOTE(Baltas sniegas @ 2015 03 03, 16:00)
Mamos, ar girdejote, kad zada ilginti mokslo metus? MOKSLO METU ILGINIMAS

Kaip  jums atrodo? Kai kurie turi minciu, kad atostogos bus nuo Joniniu iki Zoliniu  doh.gif

Man tai kraujas uzvire...

Gal kas zinote, kiek dabar vaikai per metus konkreciai isbuna dienu mokykloje? Apie 200 ar daugiau/maziau?

175 dienos, max 35 savaitės, mažesniems mažiau, vyresnems daugiau.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 03 03, 18:01)
175 dienos, max 35 savaitės, mažesniems mažiau, vyresnems daugiau.

Supratau... pas mus dabar yra 200 dienu, bet i jas iskaiciuoja pvz. visas sestadienines ekskursiju ir mokyklos renginiu dienas - Sporto, Mokslo, Tarptautine ir dar visokias kitokias dienas. Tai gryno mokslo turbut irgi gautusi panasiai kaip Lietuvoje.

Bet man pikta, pamenu vaikysteje gi laukdavome tos vasaros labiausiai...
Manau ir mokytojai nebus suzaveti nauja tvarka, jei ja patvirtins unsure.gif
Atsakyti
Pasiūlymas kilo iš Tėvų forumo, nes atseit vaikai neturi ką veikti, šlaistosi ir pan. Kokios pamokos birželio mėn, kai mokyklose egzaminai, patikros. Tokiom dienom mokyklose neturi nieko būti. Mokytojai paskui taiso darbus, na ne visų dalykų, bet tai kodėl kažkurie mokytojai turi užimti nesančių mokytojų pamokas. Bet mokytojų niekas neklausė nei kai keitė programas, nei kai egzaminų programas keitė, nei dabar...
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 03 03, 20:54)
Pasiūlymas kilo iš Tėvų forumo, nes atseit vaikai neturi ką veikti, šlaistosi ir pan. Kokios pamokos birželio mėn, kai mokyklose egzaminai, patikros. Tokiom dienom mokyklose neturi nieko būti. Mokytojai paskui taiso darbus, na ne visų dalykų, bet tai kodėl kažkurie mokytojai turi užimti nesančių mokytojų pamokas. Bet mokytojų niekas neklausė nei kai keitė programas, nei kai egzaminų programas keitė, nei dabar...

Kosmaras blink.gif Svietimui su ministrais nesiseka... Kaip ir sveikatai ar kulturai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur gi visos nunykusios??? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai darbais užsivertusi.

Nojus užsikabino už skaitymo, tempias knygas iš bibliotekos, skaito. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 03 12, 15:00)
Aš tai darbais užsivertusi.

Nojus užsikabino už skaitymo, tempias knygas iš bibliotekos, skaito.  thumbup.gif

Saunuolis Nojus 4u.gif Monika irgi megsta knygeles. Pala, juk jie ir viena diena, jei gerai pamenu, gime bigsmile.gif ?

O kaip begyvena cia is senu laiku Renkyte ar kazkaip panasiai? Sandrulia buvo tokia, dar visokiu mamyciu?
Atsakyti
Yra Kengūros atsakymai, paskaičiavau, kad apie 105 tik vaikinas surinko. Bet kaip pirmam kartui gerai, juo labiau, kad kelių užduočių nespėjo, o ir niekas neaiškino, kaip daryti, turėjo patys persiskaityti ir suprasti.

Žiūrėsim, kokios vietos bus, kai rezultatus paskelbs.
Kaip kiti liepinukai laikosi? Kuo užsiima?
Atsakyti