Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(Baltas sniegas @ 2014 12 11, 21:50)
Musiske nori... šuniuko... žinoma, gyvo  doh.gif

pas lygiai tas pats kiekvienais metais visom progom...

Sveikos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Baltas sniegas @ 2014 12 11, 20:50)
Musiske nori... šuniuko... žinoma, gyvo  doh.gif
Ir is vis - jau sulaukeme klausimu, ar cia teveliai dovanas po eglute padeda ar vis tik Kaledu senelis  biggrin.gif

aš galiu suveikti šuniuką lotuliukas.gif Vyro sesės Shih tzu pasilakstė su taksu berods ir dabar yra keturi ciuckiai tongue.gif Tokie gauriukai faini. Galim tuoj pristrointi po eglute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 12 12, 14:47)
aš galiu suveikti šuniuką lotuliukas.gif Vyro sesės Shih tzu pasilakstė su taksu berods ir dabar yra keturi ciuckiai tongue.gif Tokie gauriukai faini. Galim tuoj pristrointi po eglute lotuliukas.gif

biggrin.gif jei per Atlanta suskubsi pas mane atskristi iki Kaledu - paimsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas sniegas @ 2014 12 12, 14:23)
biggrin.gif jei per Atlanta suskubsi pas mane atskristi iki Kaledu - paimsiu  tongue.gif

ai aš su taboru nenoriu. Dedam ciuckį į banderolę ir siunčiu expresu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mamukai...ir vaikiukai..

šimtas metų...kaip laikotės?? matau vaikelių užderėjo, šaunuolės mamytės thumbup.gif thumbup.gif sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2014 12 14, 23:17)

šimtas metų...kaip laikotės?? matau vaikelių užderėjo, šaunuolės mamytės thumbup.gif  thumbup.gif  sveikinu thumbup.gif

O jūs kaip? Mes tai vis dar retsykiais pasirodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2014 12 15, 00:17)

šimtas metų...kaip laikotės?? matau vaikelių užderėjo, šaunuolės mamytės thumbup.gif  thumbup.gif  sveikinu thumbup.gif

Pamenu kazkada lyg i Vilniu buvo planu kraustytis? Kaip baigesi - likote Mazeikiuose?
Atsakyti
Speigas rūstus ir baltoji pūga,
Miega lyg meškos po lapų krūva.
Senelis Kalėdų, spjovė į šaltį,
Kinko kalėdinę žąsį į valtį.
Jo pareiga – net jei sniego nebus,
Mus aplankyt mažus ir senus.
Linksmų ir laimingų Šv. Kalėdų!
Atsakyti
wub.gif sveiki draugai wub.gif sedejau ir sumasciau kad reikia ilysti paskaityt kaip gyvena musu draugai wub.gif

Sveikinam visus su sventem siunciam buckius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas sniegas @ 2014 12 15, 23:22)
Pamenu kazkada lyg i Vilniu buvo planu kraustytis? Kaip baigesi - likote Mazeikiuose?

Kol kas likom thumbup.gif

Papildyta:
Gerų Jums artėjančių metų! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajokle* @ 2014 12 30, 01:28)
wub.gif sveiki draugai  wub.gif  sedejau ir sumasciau kad reikia ilysti paskaityt kaip gyvena musu draugai  wub.gif 

As nebeatpazistu, kas cia blush2.gif turbut kieno nors nikas pasikeites rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Baltas sniegas @ 2015 01 02, 01:23)
As nebeatpazistu, kas cia  blush2.gif  turbut kieno nors nikas pasikeites  rolleyes.gif

Evos mama wub.gif
Atsakyti