Ernoja Saltinelis, bet dar papldomi tekstai. Papildomi dazniausiai tokio lygio ir yra. Jei pvz kokia istrauka is grozines literaturos, tai irgi ne tokiu vaikisku tekstu parashyta. Maniskei reikejo aiskinti ne tik palsas, bet daug daugiau zodziu. Manau, ne kiekvienas 7metis zino kas ta pypke ir kodel ja reikia dumti, o ypac, jei seimoj yra dvi ar daugiau kalbu, tai retesnio vartojimo zodziai yra mazai zinomi. Pradzioj buvo labai sunku, dabar jau matau, kad gereja ir lengviau susitvarko su darbais. Apskritai, kalbant apie sia mokykla, esu ziauriai patenkinta ir dekinga uz tokia galimybe nemokamai mokytis. Gal ir yra sudetinga del 3kalbystes, bet kaip sakoma, ka ismoks, ant peciu nenesios.
Baltas sniegas o kuriam pasaulio gale dabar esat, kad amerikoniskoj mokykloj mokotes? Pas mus cia dailyrastis nuo 3 klases, bet nepasakyciau, kad tas yra blogai, nes 8 metu vaiko ranka yra jau pakankamai pasiruosus ir todel jie visi ismoksta greiciau ir be streso. O iki tol juk jie daug mokosi gramatikos ir pries pradedant rasyti dailyrasciu, turi nemenka zodziu bagaza. Man tik problema buvo parkeri su kapsulem surast. Kanceliariniu prekiu parduotuve musu vidutines maximos dydzio, o tokio daikto isvis nera
i mane ziurejo tarsi as buciau is praeito amziaus, kur dar plunksnom rashe ir niekas nesuprato, kodel vaikui reikia tokio tusinuko. Laime, online radau, bet juokas juokais, dabar laukiu siuntinuko is Lt su sasiuviniais pirmokamas dailyrasciui, nes cia net internetu neradau tokiu pirkt
Miki, Vakar maniske jau dare uzduoti, kur reikejo parashyti zodzius ir irashyti u ar ū. zodziai: Nemunas, krumas, rukas ir t.t. (sorry be lt klaviaturos as cia
). Bet cia saltinelis, tai turetu visi vaikai ta pati daryti.