Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(ernoja @ 2014 08 30, 18:37)
Mano vaikinas "pasipuošė" prieš rugsėjo 1  doh.gif Grįžo vakar nubalnota kakta. Jau taip liepiau saugotis, riedučius ir tuos savaitei padėjom, kad neužsigautų kokios rankos, tai vakar vis tiek sugebėjo nugriūti. Gražu dabar, kaip su trečia akimi  biggrin.gif

Vargsiukaa unsure.gif
Atsakyti
Su rugsėjo 1-ąja, draugai ir draugės. Gerų pirmųjų mokslo metų!!!
Atsakyti
Aš irgi noriu pasveikinti visus mūsų mieliausius ir protingiausius pirmokėlius, sėkmės jiems ilgame, įdomiame ir labai svarbiame kelyje.

Kaip praėjo šventės, ar nebuvo nusivilusių? biggrin.gif
Atsakyti
Siandien tiek FB prisiziurejau graziu, sventiskai nusiteikusiu, prisipuosusiu,su gelemis rankose mokinuku nuotrauku ir toks liudesys bei pavydas sueme, kad cia nieko tokio nera. O ir paciai nostalgija, kai skambindavau vyrui, kad atvaziuotu parsivezt,nes geliu glebio nebepanesu.

Sekmes visiems uzaugusiems ir pradedantiems nauja etapa liepinukams!
Atsakyti
Sveikinimai mūsų liepinukams, pradėjusiems naują gyvenimo etapą!

Dabar pradėsim diskutuoti, kaip priversti vaikus mokytis?smile.gif
QUOTE(Linusikas @ 2014 08 28, 18:09)
Labas smile.gif
Sveikinimai naujiems vaikams.

Aš gi atsižegnojus nuo vaikų buvau, bet Sandrulia turbūt liks viena savo poste smile.gif Musėt gale spalio sesė bus smile.gif

Mokyklos Izabelė laukia labiau nei sesės. Biški parėkavus buvo suformuotos mažos po 20 vaikų klasės, mokytoją pasirinkau tą, kur man patiko. kaimo privalumai biggrin.gif
Šiaip dirbam gyvenam, šunų ir kačių kaip visada daug.

Linos kavinė

Linkėjimai ir aplankykit pavasarį

Sveikinimai, Linusik! Labai smagios naujienos:) Lauksim naujos draugės wub.gif
QUOTE(ernoja @ 2014 08 30, 18:37)
Mano vaikinas "pasipuošė" prieš rugsėjo 1  doh.gif Grįžo vakar nubalnota kakta. Jau taip liepiau saugotis, riedučius ir tuos savaitei padėjom, kad neužsigautų kokios rankos, tai vakar vis tiek sugebėjo nugriūti. Gražu dabar, kaip su trečia akimi  biggrin.gif

Na tai maniškis irgi veidą susidraskė. Kaip gi dabar nuotraukose be traumų!

Smagi ta rugsėjo 1-oji. Vis laikiausi, kad nežliumbčiau:) Graži šventė ir apskritai viskas faina:)
Atsakyti
Linusik, smagios naujienos, sveikinu 4u.gif

Pirmokiukus ir pirmokiukes su švente.
Maniškis šiandien parėjo, ir pareiškė, kad mokysis tik devyntukais biggrin.gif Kai paklausiau, kodėl ne dešimtukais, tai pasakė, kad labai sunku sėdėt. tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2014 08 26, 06:39)
Bonifacija, kodėl palikot Filaretų mokyklą? g.gif

nes rugpjuti gavom dokumentus ir isvaziavom i JAV. nuo siol gyvenam Kalifornijoj ir lvaikai lanko mokykla cia, plius lietuviska ozo gimnazija nuotoliniu budu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2014 09 02, 22:53)
nes rugpjuti gavom dokumentus ir isvaziavom i JAV. nuo siol gyvenam Kalifornijoj ir lvaikai lanko mokykla cia, plius lietuviska ozo gimnazija nuotoliniu budu.  ax.gif

Keliauninkai smile.gif Ar ilgam?
Sekmės. 4u.gif Mokytoja Filaretuose 1 b klases labai smagi.Dabar klasėj 22 vaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2014 09 03, 05:29)
Keliauninkai smile.gif Ar ilgam?
Sekmės. 4u.gif Mokytoja Filaretuose 1 b klases labai smagi.Dabar klasėj 22 vaikai 4u.gif

mokytoja palikom tikrai saunia. manau, ji puikiai pasirupins dabartiniais pirmokais wub.gif

o mes be tkslios datos, tai matyt ilgam smile.gif
Atsakyti
Nu mūsų pirmokas kol kas patenkintas lyg. Bet jau matau, kad tuoj išlys negerumai. Namo namų darbų nesineša, tipo nieko nereikia. Bet tėtė išsiaiškino šiandien. Kuprinės nesideda, ai viską turiu, net netikrina pagal tvarkaraštį. Ryte keltis neišeina, vos spėja, be pusryčių lieka.
Užrašėm į prailgintą, nes nespėja seneliai pasiimti, bet kol kas neteko būti ten dar biggrin.gif

Dar laukiu rašomojo stalo, rapūgos nepristatė laiku, tai keliu bangas jopštararai.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 09 11, 08:26)
Nu mūsų pirmokas kol kas patenkintas lyg. Bet jau matau, kad tuoj išlys negerumai. Namo namų darbų nesineša, tipo nieko nereikia. Bet tėtė išsiaiškino šiandien. Kuprinės nesideda, ai viską turiu, net netikrina pagal tvarkaraštį. Ryte keltis neišeina, vos spėja, be pusryčių lieka.
Užrašėm į prailgintą, nes nespėja seneliai pasiimti, bet kol kas neteko būti ten dar  biggrin.gif

Dar laukiu rašomojo stalo, rapūgos nepristatė laiku, tai keliu bangas jopštararai.

Aš kasdien peržiūriu sąsiuvinius, pamokas. Per maži jie dar, kad viską savarankiškai pasidarytų. Pakeliu 7, pusryčiqai jau būna paruošti, mokykla šalia, spėja.

o kaip kitiems pirmos savaitės?
Atsakyti
Vaikai nori eiti i mokykla, nes ten nereikia miegoti pietu miego, o patinka tol, kol neprasideda rimti namu darbai biggrin.gif

Maniskei nuo pirmu dienu uzduoda ir uzduoda daug. Kiekviena ketvirtadieni jie raso testus is anglu ir is matiekos. anglu diktantas buna is 20 zodziu (kur tkrai sunkus zodziai, kaip pvz dispose, invite, everywhere), pirmadieni gauna zodzius, ketvirtadieni rashymo testas. Matiekos testas is visu temu nuo pirmadienio. Namu darbus uzduoda kasdien, plius kasdien privalo skaityti po 20 minuciu. Tada pildo toki lapa, kokia knyga skaite ta diena, ar patiko ir tevai turi pasirashyti. Zodziu jei per valanda padaro viska, kas uzduota, tai reiskia, kad mazai darbu buvo biggrin.gif

Dar yra lietuviu mokyklos pirmoke nuotoliniu budu, tai viska, ka pirmokai padaro pamoku metu, maniske padaro vakarais. zodziu eina pilna kursa kaip ir dabartiniai pirmokai lt.
Atsakyti