Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

kaip ruošimasis mokyklai? Nojus apsirengė šiandien uniformą ir nusprendė, kad jam nepatinka, geriau eiti taip, kaip į darželį. biggrin.gif O kaip reikės atsikelti, tai neįsivaizduoju, miega dabar iki 10-10.30
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 08 16, 20:37)
kaip ruošimasis mokyklai? Nojus apsirengė šiandien uniformą ir nusprendė, kad jam nepatinka, geriau eiti taip, kaip į darželį.  biggrin.gif O kaip reikės atsikelti, tai neįsivaizduoju, miega dabar iki 10-10.30

Mum irgi tas pat su miegu doh.gif teks pratintis 4u.gif
pradzioj as vedziosiu,paskui vyras,gal priprasim,juk i darziuka ejom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 08 16, 20:37)
kaip ruošimasis mokyklai? Nojus apsirengė šiandien uniformą ir nusprendė, kad jam nepatinka, geriau eiti taip, kaip į darželį.  biggrin.gif O kaip reikės atsikelti, tai neįsivaizduoju, miega dabar iki 10-10.30

tas rugsėjis garantuotai arėjo netikėtai. mes tik dabar susigraibėm. skubiai užsakėm stalą su kėde, žiūrėsim ką gausim. kuprinę pramiegojau, teks imti vietoj kur nors. priemonių pusės dar nenupirkę net.
ernoja tu mokytoja, ar svarbu kur pirkt sąsiuvinius?mano kolegė turėjo bėdos, kai nupirko maximoj ar kur ir mokytoja išpeikė. liepė berods Pegase imti,atseit lapai nepersigeria tada.

O dėl kėlimosi-guldyk anksčiau. kaimynai žiūriu irgi vaikus gal tik 12 suguldo. Mantas 10val jau gulasi į lovą. Gal ir neužmiega iš karto, bet jau ugdom įpročius, nes paskui šakės bus.Jam rytais pravalas buna, kol iškrapštai iš lovos.
Atsakyti
Jokio skirtumo, kur sąsiuvinius pirksit. Aš iš Norfos pirkau. Tik reikia žiūrėti, kad storesni lapai būtų. Per plonesnius persigeria rašalas. Pegase irgi visokių yra. Net tos pačios firmos sąsiuvinių skirtinga kokybę būna.

Guldyti anksčiau neišeina, jis neužmiega doh.gif Tas pats ir darželyje būdavo, keldavosi sunkiai. Tikra pelėda Nojus.
Atsakyti
Bonifacija, kodėl palikot Filaretų mokyklą? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
na, kuprines pats metas pirkti, visur dabar joms nuolaidos:)
Su sąsiuviniais girdėjau, kad bėda, bet dabar iš kur man žinoti, kokie tie storesni lapai. Pirkau Seniuose, atrodė storesni, bet rašalas ir per juos persigers, kai gerai paspaus biggrin.gif

Bernardas uniformos laukia ir nori kuo greičiau į mokyklą. Pratinam anksti gultis, bet labai sunku sad.gif

Rašomojo stalo nepirkom, nes yra du namie. Turbūt pirmais metais ir nereikės dar...

Dantuką susitaisėm. Visai vyriškai atlaikė ir nebijojo thumbup.gif

Mikki, o nuolatiniai dantys visada būna tamsesni nei pieniniai...

Man tai dar sunku patikėti, kad jau į mokyklą keliaus. Nelabai dar įsivaizduoju, kaip viskas vyks. Ir labai įdomu, kada Bernardui entuziazmas išblės, nes laaabai laukia mokyklos:)
Atsakyti
Labas smile.gif
Sveikinimai naujiems vaikams.

Aš gi atsižegnojus nuo vaikų buvau, bet Sandrulia turbūt liks viena savo poste smile.gif Musėt gale spalio sesė bus smile.gif

Mokyklos Izabelė laukia labiau nei sesės. Biški parėkavus buvo suformuotos mažos po 20 vaikų klasės, mokytoją pasirinkau tą, kur man patiko. kaimo privalumai biggrin.gif
Šiaip dirbam gyvenam, šunų ir kačių kaip visada daug.

Linos kavinė

Linkėjimai ir aplankykit pavasarį
Atsakyti
QUOTE(Linusikas @ 2014 08 28, 19:09)
Labas smile.gif

Aš gi atsižegnojus nuo vaikų buvau, bet Sandrulia turbūt liks viena savo poste smile.gif Musėt gale spalio sesė bus smile.gif

Mokyklos Izabelė laukia labiau nei sesės. Biški parėkavus buvo suformuotos mažos po 20 vaikų klasės, mokytoją pasirinkau tą, kur man patiko. kaimo privalumai biggrin.gif

Linos kavinė

wub.gif kaip faina... Ir labai faina, kad čia pasirodei, o tai tik fb matau
Atsakyti
Labas smile.gif

Linos kavinė

Yahoooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip faaaainei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu malačiai, kad susimeistravot sesutę wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas @ 2014 08 28, 18:09)
Labas smile.gif

Linos kavinė

wow, neatsilaikėt vistik thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai be abejaus 4u.gif
Reikės atvykti kada kavinę prainspektuoti, senai tam gale bebuvom bigsmile.gif
Atsakyti

sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Mano vaikinas "pasipuošė" prieš rugsėjo 1 doh.gif Grįžo vakar nubalnota kakta. Jau taip liepiau saugotis, riedučius ir tuos savaitei padėjom, kad neužsigautų kokios rankos, tai vakar vis tiek sugebėjo nugriūti. Gražu dabar, kaip su trečia akimi biggrin.gif
Atsakyti