Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(laumir @ 2014 06 23, 19:57)
http://www.rakuten.d...-938520736.html

kuprine nera maza,matem realybej wub.gif  ir kaina nebloga cool.gif
uniforma nera privaloma,bet siuvames (90lt)

o siunčia tiesiogiai į LT?Bandžiau rakinėtis bet taip ir nesupratau. Man ir berniukiškos ten neblogos. Nedaug bet visia neblogai. Lt pažiūrėjau kuprinės virš 200lt. Nu pirmokui už tiek kuprinę pirkti yra nesąmonė unsure.gif

Mantui reikia švarko į mokyklą. Baisus jis man kiek foto mačiau. Kauoja 140lt. Nu blyn ir reikės juk kasmet naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 06 30, 20:50)
o siunčia tiesiogiai į LT?Bandžiau rakinėtis bet taip ir nesupratau. Man ir berniukiškos ten neblogos. Nedaug bet visia neblogai. Lt pažiūrėjau kuprinės virš 200lt. Nu pirmokui už tiek kuprinę pirkti yra nesąmonė  unsure.gif

Mantui reikia švarko į mokyklą. Baisus jis man kiek foto mačiau. Kauoja 140lt. Nu blyn ir reikės juk kasmet naujo  doh.gif

O pirkti bazėse tokių nėra? Nojui tėtis iš Londono parveža, tik kažin ar su dydžiu bus pataikęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 06 30, 19:50)
o siunčia tiesiogiai į LT?Bandžiau rakinėtis bet taip ir nesupratau. Man ir berniukiškos ten neblogos. Nedaug bet visia neblogai. Lt pažiūrėjau kuprinės virš 200lt. Nu pirmokui už tiek kuprinę pirkti yra nesąmonė  unsure.gif

Mantui reikia švarko į mokyklą. Baisus jis man kiek foto mačiau. Kauoja 140lt. Nu blyn ir reikės juk kasmet naujo  doh.gif

Siunciausi per tarpininkes,gavosi 86lt,manau ,kad gera kaina uz ortopedine
mirksiukas.gif

QUOTE(ernoja @ 2014 06 30, 20:27)
O pirkti bazėse tokių nėra? Nojui tėtis iš Londono parveža, tik kažin ar su dydžiu bus pataikęs  biggrin.gif

Bazej,prastos,minkstos,beformes,o jai jau atitinka reikalavimus,tai virs 200lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2014 06 30, 19:50)

Sveikinu Mantuka su gimtadieniu 4u.gif (nors ir pavelavom diena) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 30 birželio 2014 - 22:19
QUOTE(laumir @ 2014 06 30, 23:18)
mirksiukas.gif
Bazej,prastos,minkstos,beformes,o jai jau atitinka reikalavimus,tai virs 200lt doh.gif
Papildyta:

Šiaip apie švarką dėl bazės rašiau. 4u.gif

Kuprinės irgi nepirksiu kažkokios ypatingos, maniškiui iki mokyklos keli žingsniai, mokėti kelis šimtus už dėžę (man tos pakietintos baisios doh.gif ) nesiruošiu. O ir naivu tikėtis, kad visi vaikai nešioja jas sąžiningai, kaip priklauso. Matau, kaip vaikai-tiek mergaitės, tiek berniukai- neša jas: per vieną petį, rankoje, eidami per kalnelius žiemą dar ir pačiužinėja ant jų. Na ir reikalavimų kuprinėms niekur nėra, o jei vaikai į savo kuprines neprisidėtų žaislų, albumų, nereikalingų knygų ir kitų tik jiems kažkam reikalingų daiktų, ir paprastos kuprinės žalos nedarytų.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 06 30, 22:43)
Na ir reikalavimų kuprinėms niekur nėra, o jei vaikai į savo kuprines neprisidėtų žaislų, albumų, nereikalingų knygų ir kitų tik jiems kažkam reikalingų daiktų, ir paprastos kuprinės žalos nedarytų.

Reikalavimai kuprinėms yra, jie surašyti higienos normose wink.gif Kas liečia svorį, tuščia kuprinė turėtų sverti 700gr, o su daiktais - 10-15% vaiko svorio. Aišku, pagrindinis kriterijus yra pilnos kuprinės svoris, bet kai mano špingalietas yra mažas ir kūdas, tai aš žiūriu ir į tuščios kuprinės svorį. Dar radau gerą dalyką - papildomą sagtelę susegti petnešas tarpusavyje ant krūtinės. Turistinėse kuprinėse, kūdikių nešioklėse tokios būna, nesmunka petnešos su ja. Maniškis vis dar kartais laikosi taisyklių kai nepamiršta biggrin.gif, tai gal pavyks susitarti, kad ant vieno peties nešiotų tik labai trumpais atstumais. Naivuolė aš biggrin.gif
Atsakyti
Mantulį su gimtadieniu birthday.gif
Aš kuprinę jau pirkau, pirkau tą didelę ir kietą lotuliukas.gif Maniškei dabar labai patinka violetinė spalva, tokia kaip tik buvo už super super gerą kainą, tai ir ėmiau biggrin.gif Mokytoja sakė, kaddaug nenešios daiktų, nes praktiškai viską palikinės mokykloj, o be to aš vešiu ir į mokyklą ir iš jos, tad nešiojimas bus mano prievolė, tad svoris dzin lotuliukas.gif Dabar pas mus mokykloj remontų metas doh.gif Keičiamos spintelės koridoriuje, aštėvų komitete, pinigų nešt nelabai kas nori lotuliukas.gif
Svarstau ką daryti su gimtadieniu, gal turit kokių idėjų?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 07 01, 18:09)
Mantulį su gimtadieniu  birthday.gif
Aš kuprinę jau pirkau, pirkau tą didelę ir kietą  lotuliukas.gif Maniškei dabar labai patinka violetinė spalva, tokia kaip tik buvo už super super gerą kainą, tai ir ėmiau  biggrin.gif Mokytoja sakė, kaddaug nenešios daiktų, nes praktiškai viską palikinės mokykloj, o be to aš vešiu ir į mokyklą ir iš jos, tad nešiojimas bus mano prievolė, tad svoris dzin  lotuliukas.gif Dabar pas mus mokykloj remontų metas doh.gif Keičiamos spintelės koridoriuje, aštėvų komitete, pinigų nešt nelabai kas nori  lotuliukas.gif
Svarstau ką daryti su gimtadieniu, gal turit kokių idėjų?

Kviečiu į Nojaus gimtadienį, po medžius pasikarstyti. biggrin.gif Susitikimą gamtoj padarytume, kol vaikai laipios Lampėdžiuose. Va, Džiugas jau užkviestas seniau (tikiuosi nepaves), galėtumėt judvi su mikki ir Mantuku prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2014 06 30, 22:18)
mirksiukas.gif
Papildyta:

ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif
o per kokią tarpininkę?čia SM?kiek čia gavosi tau daugiau?

QUOTE(ernoja @ 2014 06 30, 22:43)
Šiaip apie švarką dėl bazės rašiau.  4u.gif

Kuprinės irgi nepirksiu kažkokios ypatingos, maniškiui iki mokyklos keli žingsniai, mokėti kelis šimtus už dėžę (man tos pakietintos baisios  doh.gif ) nesiruošiu. O ir naivu tikėtis, kad visi vaikai nešioja jas sąžiningai, kaip priklauso. Matau, kaip vaikai-tiek mergaitės, tiek berniukai- neša jas: per vieną petį, rankoje, eidami per kalnelius žiemą dar ir pačiužinėja ant jų. Na ir reikalavimų kuprinėms niekur nėra, o jei vaikai į savo kuprines neprisidėtų žaislų, albumų, nereikalingų knygų ir kitų tik jiems kažkam reikalingų daiktų, ir paprastos kuprinės žalos nedarytų.

nu yra bet kaina lyg ta pati. Mes pačioj siuvykloj pirkom, tai abejoju ar kai nuveža į bazę būtų pigiau mastau.gif

nu kuprinių kainos tai tragiškos, bet tos kur jau kainuoja 40lt man baisios. Jaučiu nė pusmečio neatlaikytų unsure.gif būt labai gerai į 100lt sutilpti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 07 01, 18:29)
Kviečiu į Nojaus gimtadienį, po medžius pasikarstyti.  biggrin.gif Susitikimą gamtoj padarytume, kol vaikai laipios Lampėdžiuose. Va, Džiugas jau užkviestas seniau (tikiuosi nepaves), galėtumėt judvi su mikki ir Mantuku prisijungti.

galvojau galvojau ir primininiau juk Lampėdžiuose kažkoks parkas yra ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 07 02, 08:20)
galvojau galvojau ir primininiau juk Lampėdžiuose kažkoks parkas yra ar ne? g.gif

Taip, pernai atidarė.
Bazėje švarkas apie 50 lt. Siuvyklos, kur būtent uniformas siuna, pvz Tometa, kažin ar ten veža. g.gif Vėlgi-galima iš UK siųstis
http://direct.asda.c...default,sc.html
http://www.clothinga...p_cf=pdxtgender

MB parvežė dabar, bet tik kelnes, ir vietoj tamsiai mėlynos- juodas doh.gif Marškinukai dveji iš tesco 4 svarai, pernai Erikui pirkau čia po 30 lt už vienerius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 07 02, 08:13)
Taip, pernai atidarė.
Bazėje švarkas apie 50 lt. Siuvyklos, kur būtent uniformas siuna, pvz Tometa, kažin ar ten veža.  g.gif Vėlgi-galima iš UK siųstis
http://direct.asda.c...default,sc.html
http://www.clothinga...p_cf=pdxtgender

MB parvežė dabar, bet tik kelnes, ir vietoj tamsiai mėlynos- juodas doh.gif Marškinukai dveji iš tesco 4 svarai, pernai Erikui pirkau čia po 30 lt už vienerius.  g.gif

tai vat butent kad mum siuva Tometa. Ir mūsų ne juoda o iš pilkos languotos medžiagos, buvo nurodytas ir pavadinimas. Kitur negausiu tokios jaučiu doh.gif Bandžiau googlinti tai tik dėvėtas kelias davė, bet Mantui didelės labai.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2014 07 02, 09:23)
tai vat butent kad mum siuva Tometa. Ir mūsų ne juoda o iš pilkos languotos medžiagos, buvo nurodytas ir pavadinimas. Kitur negausiu tokios jaučiu  doh.gif Bandžiau googlinti tai tik dėvėtas kelias davė, bet Mantui didelės labai.

Tada aišku, pas mus vienspalvė, o tokių nėra problemos gauti.
Atsakyti