Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 21:29)
tai pradėjau dabar purkšti F, nes prieš tai kai vilnietis pasakė, kad nepurkškit, tai ir nepurškiau.
Sakė nieko nenaudoti, tik salbutamolį purkšti per paūmėjimus. Žodžiu, jam pasirodė keista, kad kitą dieną po priepuolio negirdėjo jokių garsų plaučiuose, būdingų po astmos priepuolių, todėl nusprendė, kad tai nebuvo astmos priepuolis, jis čia tik spėjo, kad tai buvo laringitinis dusulys dėl GERL. Bet aš negalėjo taip būti, kad gauta ne viena ir gan didelė dozė adrenalino, salbutamolio ir dexametazonas, gal per daug atleido viską ir todėl nieko nesigirdėjo  g.gif . Nes kodėl kitą dieną, nepurškiant nieko ir negeriant monkastos jau pirmą vakarą grįžus namo, jis man vėl dėjo dusti, o ir sekantį vakarą duso, kol prasidėjo obstrukcija. Kažkaip man čia įdomiai viskas gaunasi
Nieko jis dėl to GERL iš viso neliepė daryti, dar paklausiau, tai ką mums dabar daryti, kur kreiptis, ko ieškoti, nes tokie priepuoliai mane gąsdina ir norėčiau kažką daryti, kad jei nesikartotų, tai jis sako - neduokit vakare nei pieno, nei jokio maisto ir viskas, pagalvę aukštesnę ir tiek, dar sako, kartais omeprozolį daktarai skiria. O jei kartosis priepuoliai tai atvažiuokit pas mus. Ir kokio velnio man važiuoti pas juos, jei pasak jo priepuoliai ne jo srities  doh.gif
šiaip jam jokių daugiau to GERL požymių nėra, apsoliučiai

Ir dar, mūsų "kaimo" priėmime daktaras girdėjo kažką baisaus plaučiuose, nes iš karto su greitąją išvežė į santariškes, tai negi jau jis toks žioplas, kad nesuprato, jog tai laringitinis dusulys, juk būtų net nesiuntęs į vilnių.

cia gal Ivaskevisius jums taip suporino?

kaip gali nuimti visus vaistus, neatlikus tyrimu,o tik spedamas doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 kovo 2014 - 20:56
QUOTE(Roga @ 2014 03 01, 20:36)
vat man keista, nepadare tyrimų iškarto GERL doh.gif
grįškite prie visų nuo astmos vaistų, ir jei įtariate gerl nusipirkite sirupiuka http://www.vaistai.l...ukso-200ml.html jis tinka ir leliukams, aš duodu jį po kiekvieno valgio kol normalizuojasi ir 1 val neduodu nieko.
kaip jiems atrodo, tokio maža vaika laikyti nevalgiusi man mistika doh.gif mums 2 val pasiekti to prireikė visų metų doh.gif mes iki šiol geriame mišinuka. nes mums jokie pakėlimai galvos, nevalgymai vakairais tokios nesamonės jei yra paūmėjimas gerl nepadeda jau reikia rimto gydymo jei tikrai yra.
pas mus ir jokių požymių nebuvo, bet tik kai jau pradėjo sirgti išpradžio obstrukciniai bronchitai, kol neatradome BA, daug nesamoningų vaistų sugėrėme, kurie ne tik, kad nepadėjo, o dar ir kenkė, net pulmonologė vis daugiau kalba, kad vaistai ir sukėlė gerl, nes mažylė nėra nei karto atpylusi, kai buvo leliukas, nebuvo raudona gerlė. dabar kai pagalvoju pradėjus vartoti monkasta kada benueisiu pas gydytoja gerklytė negraži, nei koso nei sloga, o gerklė paraudusi daugiau ar mažiau visada buvo.

matai, pasirodo aiškiaregių būna
aš galiu jam duoti mišinį valandą iki miego. Maniškis irgi nė karto nėra atpylęs, o ir gerklė niekada nebūdavo raudona

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 20:43)
cia gal Ivaskevisius jums taip suporino?

kaip gali nuimti visus vaistus, neatlikus tyrimu? doh.gif

pažiūrėjau išrašą, taip, tas pats ivaškevičius, o ką?
Atsakyti
man ir labai įdomu, kas čia per gydytojas taip kalbėjo apie gerl, kodėl maistas, gal ne maistas, gal vaistai g.gif
kustuce kas per gydytojas gal pameni g.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 21:56)
jau nepirma karta girdžiu, kas grįšta iš santariškių, jums ne astma jums gerl nevartokite nieko, nutraukite iš karto, juk taip negalima doh.gif nes ir apie Cirtauta tą patį girdėjau ir taip pat liepia nutraukti visus vaistus iš karto doh.gif

tai gal jums jokio gerl nėra, jei gerlė neraudona g.gif tu pamatytumei kokia mano merginos gerklė, net kai ji neserga, suprastumei iškarto, kad tai rūgštys nudegina doh.gif
ir aš apie tą gydytoja jau nebepirma karta girdžiu, kad nutraukti visus vaistus, mat gerl doh.gif nugi taip negalima schmoll.gif pirma reikia tyrimus atlikti. gerai kad tikrai gerl, bet jei kaip mums ir BA ir GERL, reikia abu gydyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 21:56)
matai, pasirodo aiškiaregių būna
aš galiu jam duoti mišinį valandą iki miego. Maniškis irgi nė karto nėra atpylęs, o ir gerklė niekada nebūdavo raudona

nes as pas ta pati buvau biggrin.gif jis man taip smegeneles sumaise,kad nebezinojau kuom tiketi. Kai kas ka jis sake, pasitvirtino, kai kas ne. Bet as nenutraukiau F, nors irgi sake kad uzejus priepuoliams,kurie pasak jo yra GERL pasekme, purksti tik Ventolina. Bet paskui jis pradejo metytis, kad F irgi yra naudojamas prie gerl, nes jis mazina uzdegima doh.gif esu dekinga jam tik uz tai, kad pasiule nebegerti monkastos kai purskiam F. JIs man aiskino iri kad neturim jokios BA, o tik gerl. Bet dabad matau kad mes turime abu variantus viename smile.gif

Roga, mums irgi jokiu kitu pozymiu Gerl nebuvo, nei raudona gerkle, jei kvapas is burnos. IR net LOr sake, kad nera jokiu refliukso pozymiu. Bet va pasirodo kad turim refliuksa. Tik gal jam ne taip stipriai kaip JUms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 kovo 2014 - 21:02
QUOTE(Roga @ 2014 03 01, 20:58)
man ir labai įdomu, kas čia per gydytojas taip kalbėjo apie gerl, kodėl maistas, gal ne maistas, gal vaistai g.gif
kustuce kas per gydytojas gal pameni g.gif
Papildyta:
tai gal jums jokio gerl nėra, jei gerlė neraudona g.gif tu pamatytumei kokia mano merginos gerklė, net kai ji neserga, suprastumei iškarto, kad tai rūgštys nudegina doh.gif
ir aš apie tą gydytoja jau nebepirma karta girdžiu, kad nutraukti visus vaistus, mat gerl doh.gif nugi taip negalima schmoll.gif pirma reikia tyrimus atlikti. gerai kad tikrai gerl, bet jei kaip mums ir BA ir GERL, reikia abu gydyti doh.gif

tai vat ir nežinau dėl to GERL, pirmą kartą išgirdau tokį variantą, todėl teks važiuoti pas gydytoją ir tirti stemplę g.gif
bet tikrai artistas unsure.gif

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 21:00)
nes as pas ta pati buvau  biggrin.gif jis man taip smegeneles sumaise,kad nebezinojau kuom tiketi. Kai kas ka jis sake, pasitvirtino, kai kas ne. Bet as nenutraukiau F, nors irgi sake kad uzejus priepuoliams,kurie pasak jo yra GERL pasekme, purksti tik Ventolina. Bet paskui jis pradejo metytis, kad F irgi yra naudojamas prie gerl, nes jis mazina uzdegima doh.gif esu dekinga jam tik uz tai, kad pasiule nebegerti monkastos kai purskiam F. JIs man aiskino iri kad neturim jokios BA, o tik gerl. Bet dabad matau kad mes turime abu variantus viename smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif eik tu sau
Tai ir aš po jo žodžių pusė dienos šoke buvau unsure.gif . Sako, pas kokią jūs ten mokslų daktarę važinėjat, jei neskiria BA nuo GERL doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 21:00)

Roga, mums irgi jokiu kitu pozymiu Gerl nebuvo, nei raudona gerkle, jei kvapas is burnos. IR net LOr sake, kad nera jokiu refliukso pozymiu. Bet va pasirodo kad turim refliuksa. Tik gal jam ne taip stipriai kaip JUms g.gif

o kaip sužinojot, kad tikrai refluksą turi?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 22:00)
nes as pas ta pati buvau  biggrin.gif jis man taip smegeneles sumaise,kad nebezinojau kuom tiketi. Kai kas ka jis sake, pasitvirtino, kai kas ne. Bet as nenutraukiau F, nors irgi sake kad uzejus priepuoliams,kurie pasak jo yra GERL pasekme, purksti tik Ventolina. Bet paskui jis pradejo metytis, kad F irgi yra naudojamas prie gerl, nes jis mazina uzdegima doh.gif esu dekinga jam tik uz tai, kad pasiule nebegerti monkastos kai purskiam F. JIs man aiskino iri kad neturim jokios BA, o tik gerl. Bet dabad matau kad mes turime abu variantus viename smile.gif

viskas jau pasiryžau, vyksiu pa gastroentereloga, pas kita, galvoju apie kauna, jei siūlys šlanga teks nukankinti vaika, nes kaip gydant vaika vistiek raudona gerklė, kaip išdenginta doh.gif
dėl bakterijų kurių turėjome, gydytoja sako kad dabar tikrai nebus. tai daugiau nebekyla mintys arba sunkus gerl (kurio tikrai neturėjome schmoll.gif nei karto neatpildavome schmoll.gif ) o dabar kas darosi nuo rudens nepavyksta, kad nors karta nebūtu bent jau paraudusi gerlė, ji visada bent jau lengvai būna raudona unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 22:06)

pasakysiu iš savo mažylės, šalia būnant jei būna nevalgiusi ilgiau nei valanda girdžiu kaip jai kyla ir ji susiraukusi nuryja, kas ateina, gerklė visada raudona, jei baisiai tai iki puse lėžuvėlio ir gomurio būna išdeginta, ryte ar po pietų miego atsikėlus būna toks nemalonus kvapas, kartais stipresnis, kartais silpnesnis. kai smarkiai išdeginta pradeda krenkšti, kol galiausiai pradeda kosyti. tada duodu paprasto vandenuko atsigerti (pulmonologė sakė tai padeda nuraminti) ir tada jau bent 2 sav duodu duo gerl sirupiuko po kiekvieno valgio praėjus 15 min ir nepuolu iškarto guldyti miegoti, net pietų miego.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 22:06)
tai vat ir nežinau dėl to GERL, pirmą kartą išgirdau tokį variantą, todėl teks važiuoti pas gydytoją ir tirti stemplę  g.gif
bet tikrai artistas  unsure.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  eik tu sau
Tai ir aš po jo žodžių pusė dienos šoke buvau  unsure.gif . Sako, pas kokią jūs ten mokslų daktarę važinėjat, jei neskiria BA nuo GERL  doh.gif
Papildyta:

man tuos pacius zodzius pasake lotuliukas.gif nors iki jo metus laiko gydemes pas tame paciame kabinete dirbancia gydytoja lotuliukas.gif ir net sesele ta pati buvo ir viska klause doh.gif lotuliukas.gif tai po antro vizito,kai jis pradejo braukti visas diagnozes rankos mostu, ir nutraukineti vaistus, nebesirodziau pas ji schmoll.gif

D. po paskutinio susirgimo pradejo krenksti, krenkste apie menesi laiko ir seimos gydyt dave siuntima pas gastro. Ji per tv paziurejo, nieko nemate, bet is pozymiu ji sake, kad gali buti, kad jis turie gerl. Krenkstimas, pilvo skaudejimas vakarais, apsineses liezuvelis - va tokie buvo jos nustatyti pozymiai. Bet as norejau 100% isitikinti, yra gerl ar ne. Tad rijom zarna.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 03 01, 22:11)
viskas jau pasiryžau, vyksiu pa gastroentereloga, pas kita, galvoju apie kauna, jei siūlys šlanga teks nukankinti vaika, nes kaip gydant vaika vistiek raudona gerklė, kaip išdenginta  doh.gif
dėl bakterijų kurių turėjome, gydytoja sako kad dabar tikrai nebus. tai daugiau nebekyla mintys arba sunkus gerl (kurio tikrai neturėjome schmoll.gif nei karto neatpildavome schmoll.gif ) o dabar kas darosi nuo rudens nepavyksta, kad nors karta nebūtu bent jau paraudusi gerlė, ji visada bent jau lengvai būna raudona unsure.gif
Papildyta:
pasakysiu iš savo mažylės, šalia būnant jei būna nevalgiusi ilgiau nei valanda girdžiu kaip jai kyla ir ji susiraukusi nuryja, kas ateina, gerklė visada raudona, jei baisiai tai iki puse lėžuvėlio ir gomurio būna išdeginta, ryte ar po pietų miego atsikėlus būna toks nemalonus kvapas, kartais stipresnis, kartais silpnesnis. kai smarkiai išdeginta pradeda krenkšti, kol galiausiai pradeda kosyti. tada duodu paprasto vandenuko atsigerti (pulmonologė sakė tai padeda nuraminti) ir tada jau bent 2 sav duodu duo gerl sirupiuko po kiekvieno valgio praėjus 15 min ir nepuolu iškarto guldyti miegoti, net pietų miego.

mmaytes,nebijokite to tyrimo.as pati labai bijojau, prisimenu kaip dejau i kelnes, bet tai tikrai vienintelis budas isitikinti iki galo, kas vaikuciams negerai.As kiek skaiciau, gali buti net eroziju ar kazko ten, kai taip stipriai isgriauzta, iki zaisdeliu gali neuti viskas.

vaikucius apsvaigina, aisku jie priesinasi kazkiek (maniskis man tik iejus i procedurini pasakojo, kad veme smile.gif jiems taip atrodo, jie nesupranta kas vyksta )), bet viskas labai greitai vyksta, vos keleta minuciu, as kolidoriuje spejau viena karta nueiti ppirmyn atgal,ir pakviete mane i vidu. Po to, kai praeina vaistu poveikis (po valandos kazkur) vaikuciai nieko nebeprisimena. CIa teveliams yra didesnis stresas nes procedura nemaloni.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 22:18)

mmaytes,nebijokite to tyrimo.as pati labai bijojau, prisimenu kaip dejau i kelnes, bet tai tikrai vienintelis budas isitikinti iki galo, kas vaikuciams negerai.As kiek skaiciau, gali buti net eroziju ar kazko ten, kai taip stipriai isgriauzta, iki zaisdeliu gali neuti viskas.

vaikucius apsvaigina, aisku jie priesinasi kazkiek (maniskis man tik iejus i procedurini pasakojo, kad veme smile.gif jiems taip atrodo, jie nesupranta kas vyksta )), bet viskas labai greitai vyksta, vos keleta minuciu, as kolidoriuje spejau viena karta nueiti ppirmyn atgal,ir pakviete mane i vidu. Po to, kai praeina vaistu poveikis (po valandos kazkur) vaikuciai nieko nebeprisimena. CIa teveliams yra didesnis stresas nes procedura nemaloni.

aš viska žinau apie žarnas nuo 13 metų rijau iki 19 metų biggrin.gif man nebaisu nežinau, nes kai buvau pas gastroentereloga jis ir darė echo nieko nematė ir gerl, bet tik dabar kai daugiau žinau galiu pasakyti ką jis sakė ir taip pat nuiimkite iškarto visus nuo atmos vaistus, nes gerl doh.gif
matai svarbiausia, aš šalia jos o daugiau jau gali daryti viska ji neverks, o kai manęs nėra tada isterija, kuri išprovokuos priepolį. man net ligoninėje leidžia būti šalia kai stato kateterius ima krauja ir visa kita, tada ramiai ji neverkia o tiesiog guli aš su ja kalbuosi, ar bent jau pasikabinusi būnu.
jei ne tas gydytojas priklabėjęs nesamonių tai jautu jau būčiau seniai riję žarna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 01, 22:24)
aš viska žinau apie žarnas nuo 13 metų rijau iki 19 metų biggrin.gif man nebaisu nežinau, nes kai buvau pas gastroentereloga jis ir darė echo nieko nematė ir gerl, bet tik dabar kai daugiau žinau galiu pasakyti ką jis sakė ir taip pat nuiimkite iškarto visus nuo atmos vaistus, nes gerl doh.gif
matai svarbiausia, aš šalia jos o daugiau jau gali daryti viska ji neverks, o kai manęs nėra tada isterija, kuri išprovokuos priepolį. man net ligoninėje leidžia būti šalia kai stato kateterius ima krauja ir visa kita, tada ramiai ji neverkia o tiesiog guli aš su ja kalbuosi, ar bent jau pasikabinusi būnu.
jei ne tas gydytojas priklabėjęs nesamonių tai jautu jau būčiau seniai riję žarna doh.gif

manau kad tokiu atveju leis Jums pasilikti salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 22:33)
manau kad tokiu atveju leis Jums pasilikti salia smile.gif

tas svarbiausia, kad leistų šalia. dauguma bijo, ne manno, kad mamos persistengia, kad bus daugiau bėdos, bet taip ramiau nei klykiantis vaikas doh.gif

o jūs pas kokį gastroentereloga buvote g.gif kad pasiūlė ryti žarna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 01, 22:36)
tas svarbiausia, kad leistų šalia. dauguma bijo, ne manno, kad mamos persistengia, kad bus daugiau bėdos, bet taip ramiau nei klykiantis vaikas doh.gif

o jūs pas kokį gastroentereloga buvote g.gif kad pasiūlė ryti žarna g.gif

mums taip kategoriskai nesiule, Rudokaite sake, kad tai yra vienintelis budas daugiau suzinoti, ji gal dar butu nukelus ateiciai, ir bandzius su vaistais, bet as pasakiau, kad noriu suzinoti dabar, ir jokiu eksperimentu smile.gif pasiryzau is karto.

ir labai gerai, kad pasiryzau, nes suzinojom kad turim bakterija, kad yra zudegimas-ne tik refliuksas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 kovo 2014 - 21:46
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 22:43)
mums taip kategoriskai nesiule, Rudokaite sake, kad tai yra vienintelis budas daugiau suzinoti, ji gal dar butu nukelus ateiciai, ir bandzius su vaistais, bet as pasakiau, kad noriu suzinoti dabar, ir jokiu eksperimentu smile.gif pasiryzau is karto.

ir labai gerai, kad pasiryzau, nes suzinojom kad turim bakterija, kad yra zudegimas-ne tik refliuksas.

aišku 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti