Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 12:33)
tai ir buvo panasu i obsturkcini bronchita, bet gerai dar kad ne plauciu uzdegimas.
Ka patare, kaip gydyt? 4u.gif

ai, gydytoja pediatrė, ne pulmonologė, tai nelabai ką ir patarė doh.gif , aš jai pasakiau, kaip paprastai tokiais atvejais gydau, tai ir palaimino, tik sakė, rytoj atvažiuoti į priėmimą, nes budės pulmonologė. Dar siūlė į skyrių gultis, bet nesutikau, turiu viską namie, nėra ko ten mums toje ligoninėje mūčintis.
Mes iš mažo miestelio
Atsakyti
pataisius buvau ankstesne zinute, tad gal nepamatei smile.gif tad perkeliu klausima cia smile.gif

cia toks pamastymas. Va nuo obstrukciniu bronch ir apsausgo singular/monkasta. Ar kai vartojote singulara, sirgote obstrukcijom?
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

gal esate susidure su gyd Zukauskiene, Vilniuje, Santariskese vaiku ligonineje dirba,kosultuoja poliklinikoje; domintu atsiliepimai.
Dekui is anksto atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 12:44)
Ar kai vartojote singulara, sirgote obstrukcijom?

taip, va kaip tik dabar ir turi obstrukciją, nors vartojo singulair'ą
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 15:31)
taip, va kaip tik dabar ir turi obstrukciją, nors vartojo singulair'ą

tai kai nurtaukete singulara, netenkat apsaugos jau trecia diena. Bet jeigu ir anksciau Singular fone buvo obstrukcijos, vadinasi ne Jusu vaistas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 17:46)
tai kai nurtaukete singulara, netenkat apsaugos jau trecia diena. Bet jeigu ir anksciau Singular fone buvo obstrukcijos, vadinasi ne Jusu vaistas g.gif

nebuvo, jei neskaitytume šio paskutinio priepuolio, kur gydytojas ligoninės išraše rašo "obstrukcinis laringitas" kas do velnias g.gif . Nes jam nebuvo tikrasis laringitas. Kažkaip pradedu abejoti, jog jam GERL yra g.gif , nors aš jau nieko nebesuprantu
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 20:16)
nebuvo, jei neskaitytume šio paskutinio priepuolio, kur gydytojas ligoninės išraše rašo "obstrukcinis laringitas" kas do velnias  g.gif . Nes jam nebuvo tikrasis laringitas. Kažkaip pradedu abejoti, jog jam GERL yra  g.gif , nors aš jau nieko nebesuprantu

tai nesuprantu, Jus kai gerete anksciau Singular, per ta laika buvo oabstukcinis kada ar ne? g.gif
gali buti ir taip, kad abi ligos susiplakusios i viena, ir sunku atskirti kada kuri suaktyveja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 kovo 2014 - 20:05
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 20:04)
tai nesuprantu, Jus kai gerete anksciau Singular, per ta laika buvo oabstukcinis kada ar ne? g.gif
gali buti ir taip, kad abi ligos susiplakusios i viena, ir sunku atskirti kada kuri suaktyveja.

kai gėrė singulairą - nebuvo. Netgi prie du mėnesius buvo stipriai peršalęs, kosėjo, bet iki obstrukcijos nedaėjo, manau dėl to, kad singulairą gėrė. Bet vat gydytojas iš santariškių nusprendė, kad jam nereikia iš viso tokių vaistų, nes tipo nėra jam jokios astmos ar kažko panašaus, nes viskas nuo GERL, nors jį gydanti gydytoja ne kartą yra girdėjusi obstrukcijas.
Va šitas paskutinis priepuolis buvo geriant singulairą, tai gal būti jis buvo nuo GERL, bet vėliau iššaukė ir obstrukciją, nesuprantu aš nieko. Be singulairo jis nuo antradienio gyvena.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 21:13)
kai gėrė singulairą - nebuvo. Netgi prie du mėnesius buvo stipriai peršalęs, kosėjo, bet iki obstrukcijos nedaėjo, manau dėl to, kad singulairą gėrė. Bet vat gydytojas iš santariškių nusprendė, kad jam nereikia iš viso tokių vaistų, nes tipo nėra jam jokios astmos ar kažko panašaus, nes viskas nuo GERL, nors jį gydanti gydytoja ne kartą yra girdėjusi obstrukcijas.
Va šitas paskutinis priepuolis buvo geriant singulairą, tai gal būti jis buvo nuo GERL, bet vėliau iššaukė ir obstrukciją, nesuprantu aš nieko. Be singulairo jis nuo antradienio gyvena.

man tokie pasisakymai, kad nėra jokios astmos neatsargu baisiai. geriau abu pradžioje gydyti ir tiesiog mažinti vaistus. o jūs dar purškiatės F g.gif mums ir pulmonologė patarė pabandyti kol štilis gyventi be monkastos, nes įtaria, kad būtent ji sukialia mums rūgštis g.gif ar tai tiesa nežinau, neduodu monkastos, bet mane pamokino sako jei paiintensyvėjo kosulys ar kos įtarima padidinti F ir jei reikia butinai ventolinas.
o kaip jums dėl GERL, ne jau kaip mums liepė visai nennaudoti nuo astmos, nes jei taip tai neatsakinga, mums ir tai pasibaigė kaip jums su priepoliais ir ilgu gijimu tik apsiėjome be ligoninė.
o kokius vaistus nuo Gerl liepė gerti, gal dar jie negerai, nes mums nexium netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 21:13)

tokiu atveju as gryzciau prie Singular g.gif
Priepuoli gal ir issauke Gerl, bet viskas nuejo iki obstrukciju, ir manau, singularas butu nuo jos apsaugojes g.gif bet cia tik mano mintys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 01, 20:19)
man tokie pasisakymai, kad nėra jokios astmos neatsargu baisiai. geriau abu pradžioje gydyti ir tiesiog mažinti vaistus. o jūs dar purškiatės F g.gif mums ir pulmonologė patarė pabandyti kol štilis gyventi be monkastos, nes įtaria, kad būtent ji sukialia mums rūgštis g.gif ar tai tiesa nežinau, neduodu monkastos, bet mane pamokino sako jei paiintensyvėjo kosulys ar kos įtarima padidinti F ir jei reikia butinai ventolinas.
o kaip jums dėl GERL, ne jau kaip mums liepė visai nennaudoti nuo astmos, nes jei taip tai neatsakinga, mums ir tai pasibaigė kaip jums su priepoliais ir ilgu gijimu tik apsiėjome be ligoninė.
o kokius vaistus nuo Gerl liepė gerti, gal dar jie negerai, nes mums nexium netiko  schmoll.gif

tai pradėjau dabar purkšti F, nes prieš tai kai vilnietis pasakė, kad nepurkškit, tai ir nepurškiau.
Sakė nieko nenaudoti, tik salbutamolį purkšti per paūmėjimus. Žodžiu, jam pasirodė keista, kad kitą dieną po priepuolio negirdėjo jokių garsų plaučiuose, būdingų po astmos priepuolių, todėl nusprendė, kad tai nebuvo astmos priepuolis, jis čia tik spėjo, kad tai buvo laringitinis dusulys dėl GERL. Bet aš negalėjo taip būti, kad gauta ne viena ir gan didelė dozė adrenalino, salbutamolio ir dexametazonas, gal per daug atleido viską ir todėl nieko nesigirdėjo g.gif . Nes kodėl kitą dieną, nepurškiant nieko ir negeriant monkastos jau pirmą vakarą grįžus namo, jis man vėl dėjo dusti, o ir sekantį vakarą duso, kol prasidėjo obstrukcija. Kažkaip man čia įdomiai viskas gaunasi
Nieko jis dėl to GERL iš viso neliepė daryti, dar paklausiau, tai ką mums dabar daryti, kur kreiptis, ko ieškoti, nes tokie priepuoliai mane gąsdina ir norėčiau kažką daryti, kad jei nesikartotų, tai jis sako - neduokit vakare nei pieno, nei jokio maisto ir viskas, pagalvę aukštesnę ir tiek, dar sako, kartais omeprozolį daktarai skiria. O jei kartosis priepuoliai tai atvažiuokit pas mus. Ir kokio velnio man važiuoti pas juos, jei pasak jo priepuoliai ne jo srities doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 01, 20:20)
Priepuoli gal ir issauke Gerl, bet viskas nuejo iki obstrukciju, ir manau, singularas butu nuo jos apsaugojes g.gif bet cia tik mano mintys g.gif

šiaip jam jokių daugiau to GERL požymių nėra, apsoliučiai

Ir dar, mūsų "kaimo" priėmime daktaras girdėjo kažką baisaus plaučiuose, nes iš karto su greitąją išvežė į santariškes, tai negi jau jis toks žioplas, kad nesuprato, jog tai laringitinis dusulys, juk būtų net nesiuntęs į vilnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 01 kovo 2014 - 20:31
QUOTE(kustuce @ 2014 03 01, 21:29)
tai pradėjau dabar purkšti F, nes prieš tai kai vilnietis pasakė, kad nepurkškit, tai ir nepurškiau.
Sakė nieko nenaudoti, tik salbutamolį purkšti per paūmėjimus. Žodžiu, jam pasirodė keista, kad kitą dieną po priepuolio negirdėjo jokių garsų plaučiuose, būdingų po astmos priepuolių, todėl nusprendė, kad tai nebuvo astmos priepuolis, jis čia tik spėjo, kad tai buvo laringitinis dusulys dėl GERL. Bet aš negalėjo taip būti, kad gauta ne viena ir gan didelė dozė adrenalino, salbutamolio ir dexametazonas, gal per daug atleido viską ir todėl nieko nesigirdėjo  g.gif . Nes kodėl kitą dieną, nepurškiant nieko ir negeriant monkastos jau pirmą vakarą grįžus namo, jis man vėl dėjo dusti, o ir sekantį vakarą duso, kol prasidėjo obstrukcija. Kažkaip man čia įdomiai viskas gaunasi
Nieko jis dėl to GERL iš viso neliepė daryti, dar paklausiau, tai ką mums dabar daryti, kur kreiptis, ko ieškoti, nes tokie priepuoliai mane gąsdina ir norėčiau kažką daryti, kad jei nesikartotų, tai jis sako - neduokit vakare nei pieno, nei jokio maisto ir viskas, pagalvę aukštesnę ir tiek, dar sako, kartais omeprozolį daktarai skiria. O jei kartosis priepuoliai tai atvažiuokit pas mus. Ir kokio velnio man važiuoti pas juos, jei pasak jo priepuoliai ne jo srities  doh.gif
šiaip jam jokių daugiau to GERL požymių nėra, apsoliučiai

vat man keista, nepadare tyrimų iškarto GERL doh.gif
grįškite prie visų nuo astmos vaistų, ir jei įtariate gerl nusipirkite sirupiuka http://www.vaistai.l...ukso-200ml.html jis tinka ir leliukams, aš duodu jį po kiekvieno valgio kol normalizuojasi ir 1 val neduodu nieko.
kaip jiems atrodo, tokio maža vaika laikyti nevalgiusi man mistika doh.gif mums 2 val pasiekti to prireikė visų metų doh.gif mes iki šiol geriame mišinuka. nes mums jokie pakėlimai galvos, nevalgymai vakairais tokios nesamonės jei yra paūmėjimas gerl nepadeda jau reikia rimto gydymo jei tikrai yra.
pas mus ir jokių požymių nebuvo, bet tik kai jau pradėjo sirgti išpradžio obstrukciniai bronchitai, kol neatradome BA, daug nesamoningų vaistų sugėrėme, kurie ne tik, kad nepadėjo, o dar ir kenkė, net pulmonologė vis daugiau kalba, kad vaistai ir sukėlė gerl, nes mažylė nėra nei karto atpylusi, kai buvo leliukas, nebuvo raudona gerlė. dabar kai pagalvoju pradėjus vartoti monkasta kada benueisiu pas gydytoja gerklytė negraži, nei koso nei sloga, o gerklė paraudusi daugiau ar mažiau visada buvo.
Atsakyti