Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(butybe @ 2014 04 11, 14:45)
del ryklio tauku mums patare viena alergologe, kuri kiek supratau linkus kiek imanoma prie naturalesniu budu. Bet daugiau nelabai ka galiu pasakyti. Is tikro nera vienintelio apibrezimo kas gali padeti. Maniskis neblogai valgo, ir darzoviu kiek imanoma pagal sezona manau gauna, nu ir kas is to.. vistiek serga ir serga. Del to bronchomunalio as ir vis abejoju, gydytojai taip pat neturi vieningos nuomones. Bet pasak pasiuliusios pulmonologes, tai tam kad kuo maziau antibjotiku gautu. Mums jau pernai siule, bet negirdziau, o dabar jau manau bandysim nes nebeimanoma. Vel vaikstau uz galvos susiemus. Siandien 10 dienu kaip geriam antibjotika, buvo pagereja, bet temperatura virs 37 laikosi. Ir as pati jau apsirgau, kosciu baisiai. Negi dar kas naujo prikibs, nebeisivaizduoju. Ir vel savaitgalis... jei matysiu kad kyla tempa turbut vesiu i ligonine, nu kas po paraliais yra!...

nedvejokit ir pradekit gerti Broncho -munali,tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 14, 16:43)
Gydytojai dar šito nesakiau, bet reikės, nes nepatinka man visa tai
----
nu bet jums kas per velnias, nesuprantu. O jūs nenorit mest viską, paimti vaiką ir nuvažiuoti kur į balkanus  g.gif

kartu su tavim vyksime bigsmile.gif

gavome rezultatus interpretuok kaip nori, leukocitozė, sakė viena ligoninė tokį skaičių vertina, kaip leukocitozė, kiti kaip tiesiog riba, CRB 0, vat čia keista, kaip gali būti g.gif

mes dabar taip užsidare rate, reikia keltis, kiažkur, bet neturime už ką ir kur doh.gif nes čia kaime niekas nenomuoja buto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 14, 18:38)
kartu su tavim vyksime bigsmile.gif

gavome rezultatus interpretuok kaip nori, leukocitozė, sakė viena ligoninė tokį skaičių vertina, kaip leukocitozė, kiti kaip tiesiog riba, CRB 0, vat čia keista, kaip gali būti g.gif

mes dabar taip užsidare rate, reikia keltis, kiažkur, bet neturime už ką ir kur doh.gif nes čia kaime niekas nenomuoja buto doh.gif

matai, jei turi už ką tai labai gera vieta yra Vengrijoje vaikams astmininkams 4u.gif
----------
rodyčiau aš jūsų vaiką gal kokiam hematologui unsure.gif
---------
o kas tame blogai, kad kaime gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 14, 19:03)
matai, jei turi už ką tai labai gera vieta yra Vengrijoje vaikams astmininkams  4u.gif
----------
rodyčiau aš jūsų vaiką gal kokiam hematologui  unsure.gif
---------
o kas tame blogai, kad kaime gyvenat?

ir aš girdėjau. sakau bent iš ko passiskolinti ir į druskų olas į lenkija nuvešti g.gif
jo turiu gera gydytoja, gavau siuntimas pass pulmonologa imunologa Cirtauta, žiūrėiu ką sakys. grįžus vėl kartosime tyrima, nebrangu ir pati pasidarysiu kol kas bendra,.

todėl kad tai Radviliškis, viskas eina palei geležinkėlį, juk tai geležininkėlininkų miestelis, parkelis hmm alchašų vieta, nueiti nevisada gali,nes visos keliai pagal gatve, nemažas smogas pas mus, nes daug nuosavų namų ir plius geležinkelis, už kelių šimtų metrų, o pasivaikščioti reikia, tai vykstame į kurtuvėnų regioninį parka.
Atsakyti
sveikos,
kaip laikosi ligoniukai?
kaip kitiems sekasi astmiukams.

mes šiandiena iš po gyd Cir tau to. tai vat priėjome prie išvados, susergam ir pas jį į kyrių gulamės ištyrimui, jis mums paaiškino, kad paūmėjimo metu nori ištirti ar tikrai astma, ar širdutė, ar alergija, ar adenoidai, ar refliuksas. žodžiu viska darysime tada. taip ir sutarėme sumažinu F ir bandysiu jį visai nuiimti palaipsniui ir kai susirgs tada guliamės į santariškes ieškoti priežastį kas jai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 16, 19:42)
sveikos,
kaip laikosi ligoniukai?
kaip kitiems sekasi astmiukams.
mes šiandiena iš po gyd Cir tau to. tai vat priėjome prie išvados, susergam ir pas jį į kyrių gulamės ištyrimui, jis mums paaiškino, kad paūmėjimo metu nori ištirti ar tikrai astma, ar širdutė, ar alergija, ar adenoidai, ar refliuksas. žodžiu viska darysime tada. taip ir sutarėme sumažinu F ir bandysiu jį visai nuiimti palaipsniui ir kai susirgs tada guliamės į santariškes ieškoti priežastį kas jai yra g.gif

laba, mes kolkas gerai laikomes. einam i darziuka. Ir galvoju apsilankyti pas Cirtauta smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 16, 19:48)
laba, mes kolkas gerai laikomes. einam i darziuka. Ir galvoju apsilankyti pas Cirtauta smile.gif  ax.gif

manau verta apsilankyti tikrai 4u.gif
su daržiuku liuks thumbup.gif
žinok įdomus gydytojas su tokiu neesu susidūrusi. aš visus tyrimus iš visur turiu, o jis į akis žiūri ir sako iš kur man žinoti, kad jums astma lotuliukas.gif o paskui sako aš juk nepažystu jos kaip ligoniuko. tik iki tol sako plaukite nosyte su mineraliniu negazuotu vandeniu su švirkštu, kad nesikauptų nosytėje sekretas, reikia į viena šnerve supilti 5 ml. sakau bandome, nes jau tiek vaistų prifarširuota mergina, o vistiek tiek sergame doh.gif , tai dabar reikia rasti priežastį kas yra bandome
Atsakyti
bet tai yra ziaurus vaiko kankinimas, su tuo nosies plovimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 16, 21:18)
bet tai yra ziaurus vaiko kankinimas, su tuo nosies plovimu doh.gif

o ką daryt, pabandysime g.gif
turiu dvi pažystamas, kurios taikė šį metoda, sakė labai padeda nosytės plovimu, mes tai nepučiam iš vis mums viskas kaupiasi. nu pabandysiu žiūrėsiu kaip seksis g.gif
Atsakyti
Mes tai anksčiau pastoviai, ypač vidurinėlė, kankinomės su užsikišimais pereinančiais į sinusitą, bandėm ir su švirkštų plaut, vistiek neišgelbėdavo, bet kai prieš 3metus nupirkom arbatinuką visos bėdos pasitraukė, ir žymiai maloniau nei su švirkštų plaut ax.gif Anksčiau dėjau nuorodą, bet gal dar pasikartosiu, gal kam padės kas nežinojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 04 08, 10:19)
Niekas neatsakė į mano klausimą apie pulmunologą Grišką šilainių poliklinikoj, nejau nieks nesilankėt? 4u.gif

Nemanau, kad toje poliklinikoje yra labai gerų pulmonologų. Kaune jau geriau rinktis klinikas wink.gif

QUOTE(Roga @ 2014 04 10, 08:57)
kur dingusi BEVARDĖ aš jos jau pasiilgau g.gif

sunglasses2.gif Sveikutės. Mažą traumą turėjau tai ir nesirodžiau. Dabar viskas jau gerai.
Vaikis vis dar su vienu 125 F įpurškimu. Bet pora dienų kaip kartais sukosti ir slogytė šiokia tokia, bet kolkas stebiu, neiko daugiau neduodu.

Roga, puiku, kad nutarėt Cirtautui pasirodyti, matyt tikrai buvo laikas imtis kažko naujo, nes matyt ankstesni gydytojai kažką pražiūri.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 22, 11:06)
Nemanau, kad toje poliklinikoje yra labai gerų pulmonologų. Kaune jau geriau rinktis klinikas wink.gif
sunglasses2.gif Sveikutės. Mažą traumą turėjau tai ir nesirodžiau. Dabar viskas jau gerai.
Vaikis vis dar su vienu 125 F įpurškimu. Bet pora dienų kaip kartais sukosti ir slogytė šiokia tokia, bet kolkas stebiu, neiko daugiau neduodu.

Roga, puiku, kad nutarėt Cirtautui pasirodyti, matyt tikrai buvo laikas imtis kažko naujo, nes matyt ankstesni gydytojai kažką pražiūri.

fu kad jums viskas gerai 4u.gif

mes ir su vienu F, penktadienį ir jo nebeduosiu. kaip ir sakai reikia pagaliau surasti priežastį kas yra, dedu daug vilčių.
Atsakyti