Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 04 10, 08:34)
taip  ji teisi, bet kaip sunku su mano mergina jei geriau mėsa įsiūlysiu nei uoga doh.gif vat kur yra baisiausia. daržove net brokolį įsiūlau bet ne uogos. stengiuosi kiek galima įvairesnį maista, bet, kas naujo atsimušu į siena po siūlymo mėnesio laiko kartais pabando

Sis reikalas, manau, daugeliu tevu problema. Maniske miltine doh.gif O su jos diagnoze vienas is maisto produktu, kuri reiktu vartoti minimaliai. Apie darzoves, apart bulves, patyyyyyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 04 10, 09:44)
Sis reikalas, manau, daugeliu tevu problema. Maniske miltine  doh.gif O su jos diagnoze vienas is maisto produktu, kuri reiktu vartoti minimaliai. Apie darzoves, apart bulves, patyyyyyliu  doh.gif

nu va su miltiniais mums lengviau ji pirma karta panorėjo paragauti blynu būdama beveik 2 metukų buvo tik mėsa ir daržovės. už tai kai žinai kad maisto parinkimas sunkiausias darbas, nors iki 1,5 metukų puikiai valgė uogas, o paskui viskas. todėl ir galvoju šį karta apie skystus geriamus vitaminus, nes ji nečiulpia ir nekramto beveik nei vienos tabletes išskyrus geras bakterijas ir Frutin viskas.
Papildyta:
kur dingusi BEVARDĖ aš jos jau pasiilgau g.gif

vakar dar buvome pas mazges pumonologe, nieko nepasakė. uždaviau klausima kaip ir visiems gydytojams dėl maudynių. sako būtina maudyti tada aš jai pasakoju kad net ir sveika po maudynių tą naktį ji pradeda kosyti. tai sako gerai reikia išsivalyti, dar leptelėjo, tada reiškia pas ją visada bronchose kažkas bujoja, nepatiko man toks atsakymas blink.gif juk taip neturi būti g.gif nu dar Cirtauto paklausiu ir alergologo g.gif
Atsakyti
po LOR, liepė ir Aerus ir Nasonex vartoti. kas nudžiugino ausytės pačios moka dar valytis prieš savaite nugasdino, kad negerai, o dabar sako jau neblogai. čia ramu. sakė jei tokia nosis Aerus visa laika naudoti, aišku dar ir alergologės paklausiu g.gif
Atsakyti
del ryklio tauku mums patare viena alergologe, kuri kiek supratau linkus kiek imanoma prie naturalesniu budu. Bet daugiau nelabai ka galiu pasakyti. Is tikro nera vienintelio apibrezimo kas gali padeti. Maniskis neblogai valgo, ir darzoviu kiek imanoma pagal sezona manau gauna, nu ir kas is to.. vistiek serga ir serga. Del to bronchomunalio as ir vis abejoju, gydytojai taip pat neturi vieningos nuomones. Bet pasak pasiuliusios pulmonologes, tai tam kad kuo maziau antibjotiku gautu. Mums jau pernai siule, bet negirdziau, o dabar jau manau bandysim nes nebeimanoma. Vel vaikstau uz galvos susiemus. Siandien 10 dienu kaip geriam antibjotika, buvo pagereja, bet temperatura virs 37 laikosi. Ir as pati jau apsirgau, kosciu baisiai. Negi dar kas naujo prikibs, nebeisivaizduoju. Ir vel savaitgalis... jei matysiu kad kyla tempa turbut vesiu i ligonine, nu kas po paraliais yra!...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Mes buvom Kaune alergiju ieskotis, deja nei Silainiu poliklinika, nei 2 klinikine ligonine enturejo reagentu biggrin.gif Bet uztat Griska mus nusiunte pas Lor, ir jau sutarem adenoidu operacijos data. Gal nors kiek musu ligos apmazes. O taip pat mano merginai rado refliuksa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2014 04 11, 15:45)
del ryklio tauku mums patare viena alergologe, kuri kiek supratau linkus kiek imanoma prie naturalesniu budu. Bet daugiau nelabai ka galiu pasakyti. Is tikro nera vienintelio apibrezimo kas gali padeti. Maniskis neblogai valgo, ir darzoviu kiek imanoma pagal sezona manau gauna, nu ir kas is to.. vistiek serga ir serga. Del to bronchomunalio as ir vis abejoju, gydytojai taip pat neturi vieningos nuomones. Bet pasak pasiuliusios pulmonologes, tai tam kad kuo maziau antibjotiku gautu. Mums jau pernai siule, bet negirdziau, o dabar jau manau bandysim nes nebeimanoma. Vel vaikstau uz galvos susiemus. Siandien 10 dienu kaip geriam antibjotika, buvo pagereja, bet temperatura virs 37 laikosi. Ir as pati jau apsirgau, kosciu baisiai. Negi dar kas naujo prikibs, nebeisivaizduoju. Ir vel savaitgalis... jei matysiu kad kyla tempa turbut vesiu i ligonine, nu kas po paraliais yra!...

neįsisrkite. oho kaip ilgai antibijotikai ir nepadeda ką gydytojai sako g.gif

QUOTE(Kategoriška @ 2014 04 11, 15:50)
Sveikos merginos  4u.gif Mes buvom Kaune alergiju ieskotis, deja nei Silainiu poliklinika, nei 2 klinikine ligonine enturejo reagentu biggrin.gif Bet uztat Griska mus nusiunte pas Lor, ir jau sutarem adenoidu operacijos data. Gal nors kiek musu ligos apmazes. O taip pat mano merginai rado refliuksa doh.gif  doh.gif

visiems dabar randa GERL, reikia tik atsargiai nepulti nutraukti nuo astmos vaistus pasimokykite iš mūsų, nutraukus vaistus būna sunkus priepolis. jei rūgštys gerkite vaistus, ir kai gerės mažinkite nuo astmos vaistus jei naudojate fliksotida. svarbiausia, kad gerėtu 4u.gif
Atsakyti
As, manau, jei tik imunines sistemos problemas galima butu isspresti zuvu, rykliu ar dar kokiais kitais taukais tai visi cia litrais juos gertu, butu sveiki ir nesirgtu mirksiukas.gif Nors, galiu ir klysti. Mano nuomone siuo atzvilgiu gana subjektyvi. aiktai Matomai yra kur kas daugiau: ir aplinka, ir maistas iskaitant jo svaruma nuo ivairiu E, nitratu ir kitokiu cheminiu produktu, ir daiktai, ir .... g.gif

O kodel butent ryklio? Koki pranasuma jis turi pries kitas zuvis? g.gif Jis gi dar ir plesrus, nevengiantis ir dveselienos bei ivairiu siuklsliu g.gif
Atsakyti
[quote=Roga,2014 04 11, 17:45]
neįsisrkite. oho kaip ilgai antibijotikai ir nepadeda ką gydytojai sako g.gif
treciadieni buvom tai pratese nes dar karkalu girdejosi, liepe test kad neatkristu. tai va siandien baigiam gert, bet ta temperatura tai mane gasdina, nors jauciasi gerai, duksta, valgo. Tai ir kaip kazkuri mamyte minejo, bijau ir maudyti ir i lauka vesti. Pirmadieni vel eisim pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2014 04 11, 18:27)

treciadieni buvom tai pratese nes dar karkalu girdejosi, liepe test kad neatkristu. tai va siandien baigiam gert, bet ta temperatura tai mane gasdina, nors jauciasi gerai, duksta, valgo. Tai ir kaip kazkuri mamyte minejo, bijau ir maudyti ir i lauka vesti. Pirmadieni vel eisim pas gydytoja

Čia aš bijau. nu pagaliau šiandiena maudysime mažaja.
nu keista pratesė, o krauja ar darė g.gif
Atsakyti
Šiandien mažiukas buvo du kartus prispangęs žiauriai, nei duso, nei kas darėsi, bet toks leisgyvis pasidarė, vangus, galvą pasidėdavo ant kokio nors paviršiaus ir tik po ventolino atsigauna, nu kas čia per biesas, nei dusta, nei spazmai kokie, o taip pasidaro. Jau yra buvę anksčiau, nu, bet tai deguonies trūksta, kažin kodėl. Tik kai ventoliną kvėpavo, tai taip giliai giliai pradėjo kvėpuoti
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 14, 15:55)
Šiandien mažiukas buvo du kartus prispangęs žiauriai, nei duso, nei kas darėsi, bet toks leisgyvis pasidarė, vangus, galvą pasidėdavo ant kokio nors paviršiaus ir tik po ventolino atsigauna, nu kas čia per biesas, nei dusta, nei spazmai kokie, o taip pasidaro. Jau yra buvę anksčiau, nu, bet tai deguonies trūksta, kažin kodėl. Tik kai ventoliną kvėpavo, tai taip giliai giliai pradėjo kvėpuoti

užjaučiu 4u.gif
o ką gydytojai sako g.gif

mes ir niekaip neišsikapstome, taip sunku, kad galva sukasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 14, 16:27)
užjaučiu 4u.gif
o ką gydytojai sako g.gif

mes ir niekaip neišsikapstome, taip sunku, kad galva sukasi doh.gif

Gydytojai dar šito nesakiau, bet reikės, nes nepatinka man visa tai
----
nu bet jums kas per velnias, nesuprantu. O jūs nenorit mest viską, paimti vaiką ir nuvažiuoti kur į balkanus g.gif
Atsakyti