Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 04 06, 12:00)
O cia sarasas ir kitu vaistu i kuriu sudeti iena skirtingomis dozemis ta pati veiklioji medziaga.

Įdomu įdomu. Ot kiek daug nezinau doh.gif
Atsakyti
Taip, kartais ir mes pacios turime arba nemazai zinoti arba netingeti klausti gydytoju israsant vienokius ar kitokius vaistus. Arba, bent jau ispeti kokius vaistus turime namuose. Nes neretai buna, kad namuose vaistu spinteleje "N" buteliuku su skirtingais pavadinimas, bet su ta pacia veikliaja medziaga. O tai vis tik pinigai ir nemazi. O sergant tai ypac ir jautri, ir opi, ir svarbi tema seimos biudzeto atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 04 06, 12:07)
Taip, kartais ir mes pacios turime arba nemazai zinoti arba netingeti klausti gydytoju israsant vienokius ar kitokius vaistus. Arba, bent jau ispeti kokius vaistus turime namuose. Nes neretai buna, kad namuose vaistu spinteleje "N" buteliuku su skirtingais pavadinimas, bet su ta pacia veikliaja medziaga. O tai vis tik pinigai ir nemazi. O sergant tai ypac ir jautri, ir opi, ir svarbi tema seimos biudzeto atzvilgiu.

Pas mane nuo kosulio to fluditec ir brontex lasai daugiau nieko neturiu, klausineju, bet deja pas mus ir gydytojai ką siūlo platintojai ta ir mums siūlo. Senesnes gydytojos jos žino ir iš seniau vaistu tai pastebėjau pas mus. O kad reikia domėtis tai faktas, stengiuosi apie vaistus kiek supranti pasiskaityti, ko nesuprantu klausiu.
Atsakyti
Tiesa, nezinau ar jau buvo kalbeta. Bet musu receptai (su papildoma info - reikalavimais tarptautiniams receptams) galioja ES. Kai kurie vaistai yra zenkliai pigesni, nei pas mus. Na ir aisku, jei galimybes yra pasiekti vienokiu ar kitokiu budu tas salis.

Ar niekam neteko girdeti apie si vaista, skirta AR diagnozei

Teko girdeti, kad veiksmingas ir zenkliai palengvina ligoniuko bukle. Kaina aisku kandziojasi. Buvau net i kaiminines salies tinklapius ilindusi pasmalsauti. Tikejausi zenklaus kainu skirtumo, kaip kad tarkim Singulair. Bet ne, ir ten kaina skiriasi nuo musiskes apie 20lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 06 balandžio 2014 - 11:29
Sveikos, jus mano draugės ir godejos, gal pametesite man kokiu minčių.
Ryt jau leis namo o kaip kosija taip kosija be sustojomo, atrodo ir atsikoso, o kai paklausi bronchai svarus, sakau prašau tada stabdykite kosulį, laukiu ką su galvos. Sake duos stop tusina g.gif
Neįtikėtinai tyrimai geri CRB 5 kraujas geras.
Sugereme toki bruda, jei alergija po prednizolono ar neturėti gerėti situacija.
Dar mintis gal galėjo kokia sunke dalele ikvepti g.gif bet kaip tai pamatyti. Plaučių nuotrauka dare nieko doh.gif
Vyras užregistravo i Antakalnį pas alergologa bet tik 04.29 doh.gif pulmonologas trečiadienį iki tol kenciam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 07, 10:05)
Sveikos, jus mano draugės ir godejos, gal pametesite man kokiu minčių.
Ryt jau leis namo o kaip kosija taip kosija be sustojomo, atrodo ir atsikoso, o kai paklausi bronchai svarus, sakau prašau tada stabdykite kosulį, laukiu ką su galvos. Sake duos stop tusina g.gif
Neįtikėtinai tyrimai geri CRB 5 kraujas geras.
Sugereme toki bruda, jei alergija po prednizolono ar neturėti gerėti situacija.
Dar mintis gal galėjo kokia sunke dalele ikvepti g.gif bet kaip tai pamatyti. Plaučių nuotrauka dare nieko doh.gif
Vyras užregistravo i Antakalnį pas alergologa bet tik 04.29 doh.gif  pulmonologas trečiadienį iki tol kenciam doh.gif

kai mes gulėjom santariškėse, tai visiem kitiem palatos vaikam nedavė jokių vaistų, sakė turi patys išsikosėti, o kosėjo visi žiauriai, tai taip ir nesupratau, kad čia per gydymo metodas doh.gif
Jei ne gaila 100 Lt, registruokitės į http://www.cd8klinika.lt/ yra gydytoja pulmonologė-alergologė, nušausit du zuikius viename 4u.gif papultumėte jau trečiadienį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 07 balandžio 2014 - 10:01
laba diena,
Mamytes, o kokia jusu numone apie vaistus Prospan nuo kosulio?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 07, 10:52)
kai mes gulėjom santariškėse, tai visiem kitiem palatos vaikam nedavė jokių vaistų, sakė turi patys išsikosėti, o kosėjo visi žiauriai, tai taip ir nesupratau, kad čia per gydymo metodas  doh.gif
Jei ne gaila 100 Lt, registruokitės į http://www.cd8klinika.lt/ yra gydytoja pulmonologė-alergologė, nušausit du zuikius viename  4u.gif papultumėte jau trečiadienį

Skaitau, ir vaziuosime.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 04 07, 09:57)
laba diena,
Mamytes, o kokia jusu numone apie vaistus Prospan nuo kosulio?

tai yra augalinis vaistas. veikloji medziaga - gebeniu ekstraktas. pagooglinus su sia veiklaija medziaga rasite ir daugiau vaistu. kainos ju ivairios priklausomai nuo pavadinimo, gamintojo ir turio. pagooglinus galite rasti sau tinkamiausia ir priimtiniausia varianta.

nuomone apie vienus ar kitus vaistus gali buti labai individuali blush2.gif ir veikiausiai priklausys nuo asmeniniu patirciu. kas puikiai tinka vieniems, nebutinai toki pat efekta gauna ir kiti.

mano asmenine nuomone: nerimtam kosuliui uzciuopiant pacia pradzia arba jei turite laiko ilgai ir nuobodziai "zaisti", arba jei esate prisiekusi naturopate.

mes dabar draugaujam su herbionu. ta pati gebene. buteliukas ipusejes. bet esminiu pokyciu kol kas nematau. g.gif
Atsakyti
Ot pasisekė, nepatikesite 04.16 gavau talona pas Cirtauta pulmonologa, Nū tikiuosi ištverti iki jo vizito ir nepabloges merginai.
Atsakyti
Sveikutes, rasau cia pirma kart ir labai tikiuosi sulaukt supratimo ir palaikymo. Mano aplinkoj nieks tokiu problemu neturi, neturiu nei kam pasiguosti... sunui suejo 4 metukai ir istisai serga bronchitais ir pan. Turim astma ir dideli alergini fona. Jau kruvos daktaru apeita, bet kaip serga taip serga... Ir dabar grizom is poliklinikos, miega ir baisiausiai svokscia... Mane baisi neviltis apemus. Draugem, kurios augina panasaus amziaus vaikus nebesinori net skambint ir sakyt kad vel sergam... ar yra kam pazistama tokia situacija, kaip su tuo gyvenate? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2014 04 07, 15:50)
Sveikutes, rasau cia pirma kart ir labai tikiuosi sulaukt supratimo ir palaikymo. Mano aplinkoj nieks tokiu problemu neturi, neturiu nei kam pasiguosti... sunui suejo 4 metukai ir istisai serga bronchitais ir pan. Turim astma ir dideli alergini fona. Jau kruvos daktaru apeita, bet kaip serga taip serga... Ir dabar grizom is poliklinikos, miega ir baisiausiai svokscia... Mane baisi neviltis apemus. Draugem, kurios augina panasaus amziaus vaikus nebesinori net skambint ir sakyt kad vel sergam... ar yra kam pazistama tokia situacija, kaip su tuo gyvenate? verysad.gif

Mums taip yra, jau antri metai eina, kai sergam sergam. Vieni draugai supranta, kiti kaltina, kad kam tampau per gydytojus, todėl ir serga, treti sako ko nevazat juk kai tiek serga vėžys.
Todėl ateinu CIA dažnai pasiguodziu sulaukia patarimo.

O kiek laiko sergate g.gif
Atsakyti