Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 09:36)
Tai vat kad dabar sudaliojasi.
Bet jau rimsta nuo 6 ryto gali pamiegoti nekosijus su priepuolių, o tai tęsiasi nuo ketvirtadienio. Tikiuosi ir toliau rims.
Antibiotikai jau greitai bijosiu vien to zodzio doh.gif stiprekite 4u.gif
Vis labiau įsitikinus, kad brontex esame alergiški, kai tik ketvirtadienį paguldė taip dejom kosyt su priepuoliais, nebenaudosime jo visiskai schmoll.gif

O kuo jus stiprinate savo vaikiuka, nes po tokio gydymo tai visiškai issekusi mano vaikas g.gif  antra ar prednizolonas padare jums žalos ar jauciate g.gif

linkiu sveikatos jūsų mažiukei 4u.gif ir jums kantrybės
-----
mano mažiukui irgi brontexas netinka, pradeda spazmuoti. Nes esu inhaliuoti bandžiusi, bet gydytoja perspėjo, kad labai dažnai brontexas netinka alergiškiems vaikams
-------
net nežinau kuo jį stiprinti, nes bijau visokių vitaminų, o ir matyt po praeito karto nedagydė iki galo, kad vėl šitaip jam paūmėjo, nežinau ką ir galvoti, bet reikia kažkaip stiprinti. Aš tik bakterijas duodu jam, viskas.
Kuo prednizolonas blogai - nežinau, bijau šito vaisto, tai net neskaitau jo anotacijos ir šalutinių įvairiausių požymių

QUOTE(janna @ 2014 04 06, 09:44)
Labai sriprus imuniteto stiprintojas yra biciu pienelis, ypac po ilgalaikiu antibijotiku kursu. Bet cia reiktu pasikonsultuoti su gydytojais ir ivertinti pati produkta, kaip alergena kiekvienu konkreciu atveju.

Jei reikes daugiau info del paties biciu pieno, rasyk i AZ.  blush2.gif

ane, mano dėdė bitininkas, reikia pasidomėti, gal turi

QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 09:59)
Kitas dienas klausimas, tik šiandiena suzinojau, kad ventolinas ir sulbatamolis skiriasi blink.gif bandžiau išklausyti gydytojos, bet ji sena, sako geresnis ir tiek, kuom blink.gif nes aš visada maniau ir tas ir tas tas pats g.gif pakuotes žalios tik lavinimas skiriasi blink.gif kas man paaiskins g.gif

salbutamolis - veiklioji medžiaga, o ventolinas tik vaisto pavadinimas ir tiek, tai vienas ir tas pats galima taip sakyti, gal gydytoja ne taip suprato ar ne taip paaiškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 06, 10:07)
linkiu sveikatos jūsų mažiukei  4u.gif  ir jums kantrybės
-----
mano mažiukui irgi brontexas netinka, pradeda spazmuoti. Nes esu inhaliuoti bandžiusi, bet gydytoja perspėjo, kad labai dažnai brontexas netinka alergiškiems vaikams
-------
net nežinau kuo jį stiprinti, nes bijau visokių vitaminų, o ir matyt po praeito karto nedagydė iki galo, kad vėl šitaip jam paūmėjo, nežinau ką ir galvoti, bet reikia kažkaip stiprinti. Aš tik bakterijas duodu jam, viskas.
Kuo prednizolonas blogai - nežinau, bijau šito vaisto, tai net neskaitau jo anotacijos ir šalutinių įvairiausių požymių
ane, mano dėdė bitininkas, reikia pasidomėti, gal turi
salbutamolis - veiklioji medžiaga, o ventolinas tik vaisto pavadinimas ir tiek, tai vienas ir tas pats galima taip sakyti, gal gydytoja ne taip suprato ar ne taip paaiškino  smile.gif

Tai vat kad ir mes tik geras bakterijas geriame.
Brontex, stodal ir hedelix išbraukti visiškai griežtai iš musu vaistu. Va miega mano vaikas nerealu po tiek parų kankinimosi.
Aha uzklauskite ir kokia kaina butu, jei nesunku parasykite ir man dėl bičių pienelio bandysime tikrai.
Zinokit aš jai bandžiau įrodinėti, istraukiau savo, o ji vistiek savo, kad skiriasi, bandysiu paskaitineti abiejų vaistu šalutinius poveikius.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 10:24)
Tai vat kad ir mes tik geras bakterijas geriame.
Brontex, stodal ir hedelix išbraukti visiškai griežtai iš musu vaistu. Va miega mano vaikas nerealu po tiek parų kankinimosi.
Aha uzklauskite ir kokia kaina butu, jei nesunku parasykite ir man dėl bičių pienelio bandysime tikrai.
Zinokit aš jai bandžiau įrodinėti, istraukiau savo, o ji vistiek savo, kad skiriasi, bandysiu paskaitineti abiejų vaistu šalutinius poveikius.

pardavimui tai jis neturės pienelio.
-----
bet kaip galima lyginti ventoliną su salbutamoliu, nesuprantu biggrin.gif , juk tai vaisto pavadinimas ir vaisto veiklioji medžiaga, tas pats, kad lyginti varkę lyginti su pakuotės pavadinimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 04 06, 10:35)
pardavimui tai jis neturės pienelio.
-----
bet kaip galima lyginti ventoliną su salbutamoliu, nesuprantu  biggrin.gif , juk tai vaisto pavadinimas ir vaisto veiklioji medžiaga, tas pats, kad lyginti varkę lyginti su pakuotės pavadinimu  biggrin.gif

CIA panašiai kaip monkasta juk ir veiklioji medžiaga tapati. Skaitau nedaug bet skiriasi ir jo purkšti reikia mažiau sulbatamolio. Aptakus visiskai blink.gif
http://www.vaistai.l...t...dozių.html

Dar gavome ambroksolio, neesu girdėjusi šio vaisto, atskėlė kažkiek sugirdziau jau paryčiais girdžiu koso produktyviau. Kiek supranti jo negalima vaikams, bet galvoju juk padeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 06 balandžio 2014 - 10:15
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 08:59)
Aš ir girdėjusi apie bičių pienelis, bet tokiu laiku iš kur gauti iš vaistines?

Ne, ne vaistinese. Reiktu paieskoti pas bitininkus. Tiesa ne kiekvienas ir turi. Nes tai gana brangus ir imlus darbui biciu produktas.
Roga pradzioje pasikonsultuok su gydytojais. Kadangi tai labai stiprus imunostimuliatorius. O pas ka gauti, as pasufleruosiu. Nezinau ar tures siuo metu, bet galima bus, manau, uzsakyti kitam sezonui. Jis buna grynas (savotisko sonio), o buna pamaisytas su medumi (skonis malonesnis). Gydomosios savybes del to nenukencia. Palengveje laikymo/transportavimo salygos. Nes grynas biciu pienas turi buti laikomas ir transportuojamas minusineje temperaturoje. Dozuojamas labai mazomis dozemis. Vaikui paros norma/doze butu 1/2 ryzio grudo. Laikomas po liezuviu, kol istirpsta.
Jo kaina ivairi. Pries kelis metus pirkau po 8lt uz grama. 5-10gramu pilnai pakanka sezonui - cia jkalbant pie gryna produkta.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 09:40)
CIA panašiai kaip monkasta juk ir veiklioji medžiaga tapati. Skaitau nedaug bet skiriasi ir jo purkšti reikia mažiau sulbatamolio. Aptakus visiskai blink.gif
Dar gavome ambroksolio, neesu girdėjusi šio vaisto, atskėlė kažkiek sugirdziau jau paryčiais girdžiu koso produktyviau. Kiek supranti jo negalima vaikams, bet galvoju juk padeda g.gif
nežinau kaip ten su reikia mažiau, bet pvzd. Salbutamolis nuo Ventolino skiriasi dujomis, jų kvapas/skonis kitoks ir nelabai maniškės perneša Salbutamolio

Ambroksolis skystina klampius skreplius, dėl to ir palengvėja atsikosėjimas. Jis stipresnis už Umcalora, Hedelixa ar Sinupreta

Sveikt greičiau 4u.gif Po Prednizalono būtinai pagerkit imunitetą stiprinančius, nes labai jie imunitetą numuša doh.gif
Dėl bičių produktų alergiškiems reikia labai atsargiai davinėt, nes jei yra alergija žiedadulkėms sualergizuos ir produktai. g.gif O Vilniuje bičių produktus galima nupirkt Vilniaus bitininkų susivienijime Šopeno g., dar Širdažolei būna 4u.gif
Va, radau internetinį adresą bitinėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 06 balandžio 2014 - 10:53
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 09:40)

Aisku as nesu vaistininkas. Bet ar bronteksas ar ambroksolis, tai ra vienos ir tos pacios vaistu grupes. Skiriamos prie tu paciu diagnoziu. Veiklioji medziaga ju ta pati - ambroksolio hidrochloratas. Tik viename be veikliosios vieni priedai, kitami kiti.
Tai jei jums tinka antrasis, reiskiasi jusu vaika alergizuoja ne veiklioji medziaga, o priedai g.gif

Mano galva ventolinas ir salbutamolis taipgi tas pats. Ta prasme, kad ventolino veikliaja medziaga sudaro salbutamolis tam tikra doze. O pats salbutamolis jau yra tas grynas vaistas/veiklioji, kurio ir doze didesne ir forma ivairi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 06 balandžio 2014 - 10:38
QUOTE(janna @ 2014 04 06, 11:24)
Ne, ne vaistinese. Reiktu paieskoti pas bitininkus. Tiesa ne kiekvienas ir turi. Nes tai gana brangus ir imlus darbui biciu produktas.
Roga pradzioje pasikonsultuok su gydytojais. Kadangi tai labai stiprus imunostimuliatorius.  O pas ka gauti, as pasufleruosiu. Nezinau ar tures siuo metu, bet galima bus, manau, uzsakyti kitam sezonui. Jis buna grynas (savotisko sonio), o buna pamaisytas su medumi (skonis malonesnis). Gydomosios savybes del to nenukencia. Palengveje laikymo/transportavimo salygos. Nes grynas biciu pienas turi buti laikomas ir transportuojamas minusineje temperaturoje. Dozuojamas labai mazomis dozemis. Vaikui paros norma/doze butu 1/2 ryzio grudo. Laikomas po liezuviu, kol istirpsta.
Jo kaina ivairi. Pries kelis metus pirkau po 8lt uz grama. 5-10gramu pilnai pakanka sezonui - cia jkalbant pie gryna produkta.

Aš visada tariuosi su gydytoja, ačiū kai reiks klausimu.

QUOTE(nataliuncik @ 2014 04 06, 11:30)
nežinau kaip ten su reikia mažiau, bet pvzd. Salbutamolis nuo Ventolino skiriasi dujomis, jų kvapas/skonis kitoks ir nelabai maniškės perneša Salbutamolio

Ambroksolis skystina klampius skreplius, dėl to ir palengvėja atsikosėjimas. Jis stipresnis už Umcalora, Hedelixa ar Sinupreta

Sveikt greičiau  4u.gif Po Prednizalono būtinai pagerkit imunitetą stiprinančius, nes labai jie imunitetą numuša  doh.gif

Jau pradedi suprasti po truputuka, ačiū.
Stiprinsiu, jau šviesa tunelio gale matosi. Ryt ausytes tikrins tikiuosi nelabai pakenke klausai verysad.gif

QUOTE(janna @ 2014 04 06, 11:34)
Aisku as nesu vaistininkas. Bet ar bronteksas ar ambroksolis, tai ra vienos ir tos pacios vaistu grupes. Skiriamos prie tu paciu diagnoziu. Veiklioji medziaga ju ta pati - ambroksolio hidrochloratas. Tik viename be veikliosios vieni priedai, kitami kiti.
Tai jei jums tinka antrasis, reiskiasi jusu vaika alergizuoja ne veiklioji medziaga, o priedai  g.gif

Mano galva ventolinas ir salbutamolis taipgi tas pats. Ta prasme, kad ventolino veikliaja medziaga sudaro salbutamolis tam tikra doze. O pats salbutamolis jau yra tas grynas vaistas/veiklioji, kurio ir doze didesne ir forma ivairi.  g.gif

Nū mums jau laikas issirasyt nusipirksiu ir ziuresiu kaip CIA bus su sulbatamoliu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 10:40)

ai, tai čia du skirtingi vaistai, aš nežinojau, kad yra toks salbutamol inteli lotuliukas.gif
Atsakyti
straipsnis apie amboksolio hidrochlaorata, populiariai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 06 balandžio 2014 - 10:56
QUOTE(kustuce @ 2014 04 06, 11:53)
ai, tai čia du skirtingi vaistai, aš nežinojau, kad yra toks salbutamol inteli  lotuliukas.gif

Reiškia. Ne aš viena lotuliukas.gif
Atsakyti
O cia sarasas ir kitu vaistu i kuriu sudeti iena skirtingomis dozemis ta pati veiklioji medziaga.
Atsakyti