QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 09:36)
Tai vat kad dabar sudaliojasi.
Bet jau rimsta nuo 6 ryto gali pamiegoti nekosijus su priepuolių, o tai tęsiasi nuo ketvirtadienio. Tikiuosi ir toliau rims.
Antibiotikai jau greitai bijosiu vien to zodzio stiprekite
Vis labiau įsitikinus, kad brontex esame alergiški, kai tik ketvirtadienį paguldė taip dejom kosyt su priepuoliais, nebenaudosime jo visiskai
O kuo jus stiprinate savo vaikiuka, nes po tokio gydymo tai visiškai issekusi mano vaikas antra ar prednizolonas padare jums žalos ar jauciate
Bet jau rimsta nuo 6 ryto gali pamiegoti nekosijus su priepuolių, o tai tęsiasi nuo ketvirtadienio. Tikiuosi ir toliau rims.
Antibiotikai jau greitai bijosiu vien to zodzio stiprekite
Vis labiau įsitikinus, kad brontex esame alergiški, kai tik ketvirtadienį paguldė taip dejom kosyt su priepuoliais, nebenaudosime jo visiskai
O kuo jus stiprinate savo vaikiuka, nes po tokio gydymo tai visiškai issekusi mano vaikas antra ar prednizolonas padare jums žalos ar jauciate
linkiu sveikatos jūsų mažiukei ir jums kantrybės
-----
mano mažiukui irgi brontexas netinka, pradeda spazmuoti. Nes esu inhaliuoti bandžiusi, bet gydytoja perspėjo, kad labai dažnai brontexas netinka alergiškiems vaikams
-------
net nežinau kuo jį stiprinti, nes bijau visokių vitaminų, o ir matyt po praeito karto nedagydė iki galo, kad vėl šitaip jam paūmėjo, nežinau ką ir galvoti, bet reikia kažkaip stiprinti. Aš tik bakterijas duodu jam, viskas.
Kuo prednizolonas blogai - nežinau, bijau šito vaisto, tai net neskaitau jo anotacijos ir šalutinių įvairiausių požymių
QUOTE(janna @ 2014 04 06, 09:44)
Labai sriprus imuniteto stiprintojas yra biciu pienelis, ypac po ilgalaikiu antibijotiku kursu. Bet cia reiktu pasikonsultuoti su gydytojais ir ivertinti pati produkta, kaip alergena kiekvienu konkreciu atveju.
Jei reikes daugiau info del paties biciu pieno, rasyk i AZ.
Jei reikes daugiau info del paties biciu pieno, rasyk i AZ.
ane, mano dėdė bitininkas, reikia pasidomėti, gal turi
QUOTE(Roga @ 2014 04 06, 09:59)
Kitas dienas klausimas, tik šiandiena suzinojau, kad ventolinas ir sulbatamolis skiriasi bandžiau išklausyti gydytojos, bet ji sena, sako geresnis ir tiek, kuom nes aš visada maniau ir tas ir tas tas pats pakuotes žalios tik lavinimas skiriasi kas man paaiskins
salbutamolis - veiklioji medžiaga, o ventolinas tik vaisto pavadinimas ir tiek, tai vienas ir tas pats galima taip sakyti, gal gydytoja ne taip suprato ar ne taip paaiškino