Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 02 27, 13:40)
Žiūrėkite ką radau, mano dar negali pusti tą tūba kur matuoja deguoni, bet ką manote apie tokia lentele g.gif user posted image
radau poliklinikoje tokia knygele ASTMA. įdomiai viskas parašyta g.gif

cia reikia pusti i dudele :)as nepamenu, kazkurio gydytojo klausiau apie ta apraciuka, ar verta ji tureti namuose. Sake, kad tokie maziukai dar neispucia reikiamo laiko, tad kolkas apie tai negalvoti g.gif

Bevarde, dar norejau paklausti apie Frutin, ar galima ji suduoti pries pat maista?
Atsakyti
Roga, tiesa pasakiu nezinau, bet mano nuomonė geriau pavalgius, ir bent kokių 15 min po valgio net. Ir svarbu kad vaikas tuoj pat negultu, rektų dar min 15-20 min pajudėt, kitaip gali nebūti poveikio.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 27, 14:30)
Roga, tiesa pasakiu nezinau, bet mano nuomonė geriau pavalgius, ir bent kokių 15 min po valgio net. Ir svarbu kad vaikas tuoj pat negultu, rektų dar min 15-20 min pajudėt, kitaip gali nebūti poveikio.

aišku, o kiek kartu dienoje galima, ar galima prieš pietų miega, na pavalgo palaukiu išgeria, tada dar palaukiu ir eina miegoti g.gif ir tada vakare prieš miega, šiaip ir gastrotuss taip darau, sugirdau ir iškarto neiname miegoti, jei į darža pasiimu prieš piet atsinešu, išgeria kol pareina jau galime eiti miegoti g.gif
Atsakyti
Ir su Frutin tas pats. Jei matai kad nesuveikia, vadinasi refliuksas "pažengęs" ir čia be rimtesnių vaistų neapsieisi.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 27, 14:46)
Ir su Frutin tas pats. Jei matai kad nesuveikia, vadinasi refliuksas "pažengęs" ir čia be rimtesnių vaistų neapsieisi.

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 27, 14:30)

tai reiskais, darzelyje nesuveiktu, nes jie pavalgo ir is karto eina miegoti unsure.gif
Atsakyti
Tikrai taip, nors vaikai pavalgę, dar kol nusirengia, kol nubėga į tualetą praeina keliolika minučių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 27, 16:15)
Tikrai taip, nors vaikai pavalgę, dar kol nusirengia, kol nubėga į tualetą praeina keliolika minučių wink.gif

na taip, kai kalbejau su aukletoja, sake kad koks 15-29min praeina iki atsigulimo.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 27, 15:48)
na taip, kai kalbejau su aukletoja, sake kad koks 15-29min praeina iki atsigulimo.

Tiek ir užteks, o vakare bandyk bent valanda prieš miegą suduoti Frutin.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 27, 16:48)

o kaip jums sekasi su vakariniu valgymu ir naktiniu atsigėrimu g.gif

mums sekasi, aišku mišnuko dar reikia, bet jau dabar min 2 val nevalgo iki miego, sakyčiau jau čia mums nerealus pasiekimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 27, 19:27)
o kaip jums sekasi su vakariniu valgymu ir naktiniu atsigėrimu g.gif

mums sekasi, aišku mišnuko dar reikia, bet jau dabar min 2 val nevalgo iki miego, sakyčiau jau čia mums nerealus pasiekimas bigsmile.gif

gerti nebegeria, tik kelis gurksnelius, na o su uzkandziais visko buna, valgyt valgo 8h, tai jei privalgo daugiau (dazniausiai buna virti varsketukai), tai nebevalgo nieko iki miego, bet buna, kad kelis kasnius tik apima, ir kokia 9h dar sausaini sukramsnoja. Bet gastro sake sausainuka galima, viena kita. ax.gif

man sunkiausia tai atsisakyti viso kito, ka mes megdavome valgyti, tai yra fermentini suri, piena, miltu, majoneza,marinuoti agurkai, svogunai.

dar klausimas, kaip su liesa varske ir grietine? ji gi rugsti, ar tai nesukelia irgi rugsties? g.gif
Atsakyti
Visą dieną mažiukas vidutiniškai laikėsi, vakare prasidėjo dusimas, net miegot nebuvo atsigulęs, bet man čia nei laringitas, nei astma, jau nesuprantu nieko, bet adrenaliną kvėpavo, karščiuot pradėjo. Nežinau kaip tą vaiką gydyti, vilnius liepė purkšti tik ventoliną, sakė flixotido nepurkšt, Kaunas kažkada sakė, kad jokių sirupinių vaistų nuo kosulio neduot, ta kaip jį gydyt - nežinau. Brontexas jam netinka
Atsakyti