Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

aš ir pati vežu taip greičiau.

nu ką skambinau dar atsakymo kraujo nėra doh.gif o tempa vėl kyla doh.gif
Atsakyti
o ar tikrai greiciau? g.gif kad nuvezimo laikas susitaupo tikiu, bet jeigu patys nuveza, ligonine primenybe teikia su greituke atveztiems, todel kitiems ir tenka laukti po 2 ar daugiau val, kurie patys atveza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 01, 13:36)
o ar tikrai greiciau? g.gif kad nuvezimo laikas susitaupo tikiu, bet jeigu patys nuveza, ligonine primenybe teikia su greituke atveztiems, todel kitiems ir tenka laukti po 2 ar daugiau val, kurie patys atveza g.gif

kaime greičiau nei vilniuje ar kaune, nes jei ir būna priimamajame tai kokie 3 žmones maks ir viskas. o su greituke vistiek į tapačia eile stoji.
Atsakyti
Aš į klinikas vežiau net ne iš Kauno r. taip kad greitukė mano vaiko ten tikrai nebūtų vežus, o ir kol aplamai ji iki mano namų atvažiuotų tai aš turbūt iki Kauno primyn ir atgal sulakstyčiau.

Roga, kaip sloga, kaip kosulys? Ar nukritus temperatūrai vaiko savijauta pasikeičia? Ar geria? Ar valgo?
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 01, 13:42)
kaime greičiau nei vilniuje ar kaune, nes jei ir būna priimamajame tai kokie 3 žmones maks ir viskas. o su greituke vistiek į tapačia eile stoji.

na jei taip, tai tada jokio skirtumo smile.gif mes visalaika i santariskes kreipiames, tai mano siek tiek kitokia patirtis tuo reikalu smile.gif bet pamenu kai kaune gyvenau, laukiausi ir pradejau kraujuoti, paklausius savo ginekologes, ne greituke kvieciau, o pati vaziavaui klinikas. Na ir ka - pralaukiau ten 3h, visa verkianti is isterijos, nezinodama ko tiketis, persileidimas ar ne.... o su greituke atveztus is karto priidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 balandžio 2014 - 12:55
QUOTE(bevardė @ 2014 04 01, 13:51)

Roga, kaip sloga, kaip kosulys? Ar nukritus temperatūrai vaiko savijauta pasikeičia? Ar geria? Ar valgo?

sloga tiršta, bet bepalvė skaidri, koso, sunkiai iš giliai panašu, kad ir astmos paūmėjimas užėjo sukvepuojam ventolina dabar miega. tempa kyla 38. sudaviau ibumetina, nes jei aukštesnė šakės doh.gif kosulys tai sausas tai drėgnas keistas toks. geria minimaliai 1 l per para ar arbata ar vandenuko. valgo ir sakyčiau gerai kai taip serga.
Atsakyti
O kelinta para kai auksta temperatura?

Paprastai aliarma kelia, kai virsija trys paras.

Ausyciu uzdegimas sukelia auksta temperatura. Ar Lor tikrino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 01 balandžio 2014 - 13:20
Husteel lašiukų neturi?

Man panašu kad mergaitei virusas ir plius alergija suūmėjus. Nasonexo neturi slogytei?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 04 01, 14:18)
O kelinta para kai auksta temperatura?

Paprastai aliarma kelia, kai virsija trys paras.

Ausyciu uzdegimas sukelia auksta temperatura. Ar Lor tikrino?

4 para jau 4u.gif
LOR tikrino nieko, apart dėl klausos matosi pakitimai bugneliuose, kai pasveiksime vyksiu vėl tikrintis, kiek pakito klausa ar labai pablogėjo. ir gerklė padidėjusi, bet sakė nuo aukštos temperatūros.

QUOTE(bevardė @ 2014 04 01, 14:20)
Husteel lašiukų neturi?

Man panašu kad mergaitei virusas ir plius alergija suūmėjus. Nasonexo neturi slogytei?

nee neturiu tokių lašų. Fluditec duodu, sinupreta, nasonex, ventolinas ir fliksotidas. geros bakterijos. išdeliojau per visa diena.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 01, 13:25)
4 para jau 4u.gif
LOR tikrino nieko, apart dėl klausos matosi pakitimai bugneliuose, kai pasveiksime vyksiu vėl tikrintis, kiek pakito klausa ar labai pablogėjo. ir gerklė padidėjusi, bet sakė nuo aukštos temperatūros.

g.gif g.gif g.gif

belieka laukti tyrimu atsakymo.
Atsakyti
O vat būtų gerai įsigyt prie progos kai būsi kokioje didesnėje vaistinėje, arba pasiklaust gal ir mažesnės galėtų užsakyti. Va prie tavo apibūdinto kosulio, maniškiui tas vaistas žiauriai padeda, viską sušlapina ir palengvina atsikosėjimą.
O su tavo turimu arsenalu, manau išsikapstysit per ateinančią parą wink.gif
O antibiotikų nėra saraše? Juk sakei kad išrašė juos.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 04 01, 14:30)
O vat būtų gerai įsigyt prie progos kai būsi kokioje didesnėje vaistinėje, arba pasiklaust gal ir mažesnės galėtų užsakyti. Va prie tavo apibūdinto kosulio, maniškiui tas vaistas žiauriai padeda, viską sušlapina ir palengvina atsikosėjimą.
O su tavo turimu arsenalu, manau išsikapstysit per ateinančią parą wink.gif
O antibiotikų nėra saraše? Juk sakei kad išrašė juos.

aha yra užmiršau antibijotikus.
artimiausiu momentu įsigysiu tuos lašiukus, nes jie kaip sinupretas galėsiu taip duoti g.gif ir po kiek lašiuku aš galiu jų duoti, gal vyra dar šiandiena nusiusiu jei ilgai nedirbs g.gif
dar klausimas ar inchaliuoti su fiziologiniu g.gif
manau suveiks juk kiek galima būti be miego.
ačiū tau 4u.gif
Atsakyti