Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Kategoriška @ 2014 03 31, 13:34)

Prieš kurį laiką kalbėjot apie darželius. Ar leidžia mamos. Maniškė nuo 2.5 ėjo, dabar jai jau 4 metai, o serga siaubingai dažnai, paskutiniu metu su didelėm temperatūrom. Aš dar nuo jos gimimo nedirbau, neįsivaizduoju kaip reikėtų kai šitaip serga, o senelių nedirbančių neturim. Dabar su vyru svarstom galimybę neleisti į darželį iki rugsėjo. O iki to laiko planuoju išoperuot adenoidus ir labai tikiuosi, kad po to nors kiek mažiau sirgs.

Mane tos ligos jau taip nervina, negaliu, nervai nebelaiko. Dar atsirada tokių, kurie stebisi kodėl aš nedirbu.

Ar galėjo kosulys išlyst nes pora dienų Montelukastos negavo?

Man ir dar dilema dėl darželio, bandysiu dar kokias 2 savaites palaikyt namie, kol lauke labiau atšils...nors dar šnekėsiu su pediatre, bet ji žinau, kad sakys laikyti namie.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 13:47)
Kategoriška, nelabai suprantu ką tu vadini šiurkščiu kosuliu. O astmai būdingų kosulių nebūna wink.gif Gal būt tik priepuoliniai kosuliai, kurie būna sausi dažniausiai, bet ir tai vieniems tarsi iš gerklės sklindantys, lyg užspringus, kitiems iš giliau, kaip iš bačkos.

O Monteluksastas ilgo veikimo vaistas, vargu ar po poros dienų pasijaustų trūkumas, beto juk minėjot kad vaikui temperatūra sukilo, tai ir kosulys matayt viruso pasekmė.

Ne kosulys šiurkštus, o girdi šiurkštumą plaučiuose, ką tai reiškia nežinau, mūsų pediatrė taip sako. O karkalų nėra, dėl to Ventoliną sakė 3k /d purkšt.

Gal tas šiukštumas yra spazmai??

Mano dukros visi kosuliai kiek yra buvę yra sausi, labai labai retai kada būdavo šlapia pabaiga kosulio. Kosėja ji dabar gerkliniu lyg kosuliu. Gerklė labai raudona, gal ir dėl jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 31 kovo 2014 - 14:38
Roga, duok puse Ibumetino 200mg. Ar mergaitė karštą Ar galūnės nešaltos? Jei karšta tai išrenk visą, suvilgyk drungnu vandeniu rankšluostį ir ja visą apvalyk ilgiau palaikyk rankšluostuką pažastytėse ir kituose linkiuose, vaikui tas nepatiks, bet labai padės mušti temperatūra. Jei galūnės vėsios tada netinka tokia procedūra. Žinok aš pati ilgai dvejojau jos nauda, bet kai ir mano vaikui nebesuveikė vaistai ėmiausi, vaikas verkė, jam buvo šalta, bet temperatūra po 10 min pradėjo kristi.
Papildyta:
Kategoriška, tikrai gali būti nuo gerklės, tokiu atveju vaikas kuo dažniau turi ką nors čiulpti, seilės neleis dirgintis gleivinei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 15:41)
Roga, duok puse Ibumetino 200mg. Ar mergaitė karštą Ar galūnės nešaltos? Jei karšta tai išrenk visą, suvilgyk drungnu vandeniu rankšluostį ir ja visą apvalyk ilgiau palaikyk rankšluostuką pažastytėse ir kituose linkiuose, vaikui tas nepatiks, bet labai padės mušti temperatūra. Jei galūnės vėsios tada netinka tokia procedūra. Žinok aš pati ilgai dvejojau jos nauda, bet kai ir mano vaikui nebesuveikė vaistai ėmiausi, vaikas verkė, jam buvo šalta, bet temperatūra po 10 min pradėjo kristi.

kai dega vėsinu, kai šalta tiesiog prie savęs prisiglaudžiu. gerai, kad ji geria arbatas, nors tokia paguoda.
Atsakyti
Man zinomos laboratorijos Siauliuose: Rezus (Valerijno vaistineje ir priesais elektos tinklus seimos klinikoje), Sopro - Senojo boksto klinikoje, Endemikas (Ausros al./Daukanto g. kampas), ir taip pat galima pasidaryti vaiku konsultacineje poliklinikoje (Architektu g.). kainas mazdaug galima susizinoti inete kainininkuose arba tiesiog pasiskambinus.

Vis tik nuo Radviliskio Siauliai bus arciausiai g.gif

O Radviliskio konsultacine nepadarytu CRB mokamo?

Niekaip negaliu suprasti del kosulio. Man jau atrode, kad maniske sveiksta. Bet nakti uzejo sauso kosulio priepuolis. Pakosejo keleta minuciu, atsigere vandens ir nurimo. Suglumau, ar sveikstam ar jis tiesiog "slepiasi"? Grizusi is darzelio nuo kokios 17-tos iki pat sio priepuolio nei sykio nebuvo sukosciusi. g.gif

Atsakyti
Gal miegant kas gerklytę sudirgino? Gal koks snargliukas žemyn nusileido? Gal rūgštingumas pakilo? Nes vien tai kad atsigėrus kosulys nurimo reiškias nieko rimto wink.gif

Roga, kaip mažoji laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 01 balandžio 2014 - 07:42
QUOTE(janna @ 2014 04 01, 07:02)

Niekaip negaliu suprasti del kosulio. Man jau atrode, kad maniske sveiksta. Bet nakti uzejo sauso kosulio priepuolis. Pakosejo keleta minuciu, atsigere vandens ir nurimo. Suglumau, ar sveikstam ar jis tiesiog "slepiasi"? Grizusi is darzelio nuo kokios 17-tos iki pat sio priepuolio nei sykio nebuvo sukosciusi.  g.gif

kazkas sudirgino gerklyte, labai galimas dalykas, kad refliuksas
Atsakyti
Naktis tragiška, tempa kyla baisiai, vaikas paslikas, vaistai nepadeda, 5 ryte išsikvečiam greitąją, nuveža tikrina viena sako puliuojanti, ateina mūų nu ako nieko nėra, šiurkštus kvepavimas, sloga. visi tyrimai priduoti jau esame namie doh.gif per piet skambinsiuosi dėl atsakymų, nes nuotrauka viskas gerai, pas lor ausytės dėl klausos nėra gerai, puliuojančios nėra. laukiu tik kraujo atsakymų. kai tokia būklė antibijotikams pasirašiau doh.gif vėl namie, būklė kinta kass keliass valandas. tai tas tai tas tyrimai geri, o vaikas koso, sloga ir tempa aukšta žodžiu, dar žiūrėsiu ką gydytoja pasakys dėl kraujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 04 01, 09:38)
Naktis tragiška, tempa kyla baisiai, vaikas paslikas, vaistai nepadeda, 5 ryte išsikvečiam greitąją, nuveža tikrina viena sako puliuojanti, ateina mūų nu ako nieko nėra, šiurkštus kvepavimas, sloga. visi tyrimai priduoti jau esame namie doh.gif per piet skambinsiuosi dėl atsakymų, nes nuotrauka viskas gerai, pas lor ausytės dėl klausos nėra gerai, puliuojančios nėra. laukiu tik kraujo atsakymų. kai tokia būklė antibijotikams pasirašiau doh.gif vėl namie, būklė kinta kass keliass valandas. tai tas tai tas tyrimai geri, o vaikas koso, sloga ir tempa aukšta žodžiu, dar žiūrėsiu ką gydytoja pasakys dėl kraujo g.gif

Jeeeeeetus.... Tai kas cia dabar ta vaika apstojo?!

Na, tai dabar svarbu sulaukti tyrimu atsakymu. Gal gi vis tik paaiskes kur cia suo pakastas g.gif

Sveikite!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 04 01, 10:44)
Jeeeeeetus.... Tai kas cia dabar ta vaika apstojo?!

Na, tai dabar svarbu sulaukti tyrimu atsakymu. Gal gi vis tik paaiskes kur cia suo pakastas  g.gif

Sveikite!!!!!!

labai tikiuosi, kad paaiškės ir antibai padės. nes jau lenda visokios nesamonės į galva.

susiimu ir sveiksime. o kas daugiau padės.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nesamones mesk iš galvos. Tikiuosi mano nuojauta pasitvirtins, ir tai bus elinis karčiavimo virusas. Jei bendras kraujo tyrimas ir CEB bus geri, mesk šonan antibiotikus.

Tiesa, kaip suprast būklė kinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 01 balandžio 2014 - 10:03
QUOTE(Roga @ 2014 04 01, 10:38)

o kodel Jusu ilgiau nepalieka ligonineje? g.gif sveikatos 4u.gif
Atsakyti