Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Kategoriška @ 2014 03 31, 12:00)
Sveikos merginos  4u.gif  Labai reikia patarimo. Kur Kaune ta pačią dieną padarytų  odos alerginius tyrimus vaikui ? Mes ne Kaune gyvenam, tad norėtųsi, kad nuvažiavus  tą pačia dieną padarytų.

Dar tuo pačiu dėl Gastroenterologo paklaust norėčiau, gal žinot kur ta pačią dieną tyrimus padarytų? nereiktų vėl važiuot. Rašykit ir nemokamus variantus ir mokamus. Su kainom gerai būtų smile.gif Ačiū  4u.gif

aš užsiregistravau pass alergologa (tik vilniuje) ir man per diena viska atliko. o tyrimo rezultatus sudiktavo telefonu, o raštu atsiuntė paštu.
gatroenterelogas tai neaišku ko norite, aš ir užsiregistravau ir pirma būna tik konsultacija gal koreguoja gydyma o paskui jei reikia tik tada tyrimus daro, bent jau mums taip buvo.
Atsakyti
Dūrio mėginius vaikui darė Kaune klinikose kai buvom pulmonologo Kačinsko konsultacijai, ir kraują paėmė iš karto rezultatus sužinojau paskambinus. Dėl dūrio mėginių minėjo, kag gali atlikti ryte t.y. iki 11 ar 12 val, taigi ir registruokitės tokiam laikui. Gastrologė Kačinskienė klinikose per pirmą apsilankymą irgi skyrė echoskopiją, nes registravausi nuo 8 ryto ir važiavo vaikas nevalgęs. O žarnos ryti nerekomendavo tada.
Atsakyti
jei su temperatūra nelabai tvarkomės g.gif jau trečia para neišlipam, čia kaime nepadarys CRB pasirodo tokio net neturi jei ir daro ale netiksliai ar tai tiesa neesu gydytoja nežinau schmoll.gif ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 12:58)
Gastrologė Kačinskienė klinikose per pirmą apsilankymą irgi skyrė echoskopiją, nes registravausi nuo 8 ryto ir važiavo vaikas nevalgęs. O žarnos ryti nerekomendavo tada.

mums kaip tik liepe atvaziuoti nevalgius negerus rolleyes.gif gal del apsvaiginimo dozes, gal del pacio tyrimo, kad turinio nebutu, nezinau smile.gif vaziavome anksti is ryto smile.gif

Atsakyti
Roga, o kuris jums artimiausias didesnis miestas? bandykit vaziuot ten, pasidaryti privačiai.

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 14:20)
Roga, o kuris jums artimiausias didesnis miestas? bandykit vaziuot ten, pasidaryti privačiai.

šiauliai arba kaunas doh.gif
žodžiu jei čia nepavyks padaryti, į mašina, gal nebus blogiau ir į sorpo klinika šiauliuose bent jau CRB padarys gal kiek aiškiau butu g.gif
Atsakyti
Na Šiauliai arba Kaunas nemažas intervalas, ne nėra nieko arčiau? Juk ta nebūtinas didmiestis.
Atsakyti
Ačiū už info. Gal kas buvot Šilainių poliklinikoj darytis odos alerginių tyrimų?

p.s o mano dukra ir vėl serga, galima sakyti ištisai, su trumpom pertaukom. Vėl 2 dienas nuėjo į darželį ir viskas. Nuo sausio pirmos dienos darželyje ji buvo 4 dienas ohmy.gif Ne visą ta laiką sirgo, nes po ligos mūsų gydytoja pataria dar neleist 1-2sav. )kol turiu tokią galimybę, bet nepaisant to, ji net neidama į darželį sugeba susirgti doh.gif doh.gif ) 3 dienas temeperatūra beveik 39, o dabar ir kosulys išlindo, šiurkštus sad.gif Sakykit jei šiurkštus kosulys, tai tik prie astmos jis būna?

Prieš kurį laiką kalbėjot apie darželius. Ar leidžia mamos. Maniškė nuo 2.5 ėjo, dabar jai jau 4 metai, o serga siaubingai dažnai, paskutiniu metu su didelėm temperatūrom. Aš dar nuo jos gimimo nedirbau, neįsivaizduoju kaip reikėtų kai šitaip serga, o senelių nedirbančių neturim. Dabar su vyru svarstom galimybę neleisti į darželį iki rugsėjo. O iki to laiko planuoju išoperuot adenoidus ir labai tikiuosi, kad po to nors kiek mažiau sirgs.

Mane tos ligos jau taip nervina, negaliu, nervai nebelaiko. Dar atsirada tokių, kurie stebisi kodėl aš nedirbu.

Ar galėjo kosulys išlyst nes pora dienų Montelukastos negavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 31 kovo 2014 - 13:37
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 14:24)
Na Šiauliai arba Kaunas nemažas intervalas, ne nėra nieko arčiau? Juk ta nebūtinas didmiestis.

didelis, mes iš Radviliškio, tai pažystame tik šiaulius ir kauna. į panaevežį kažin kas skirsis nuo šiaulių g.gif

QUOTE(Kategoriška @ 2014 03 31, 14:34)
Ačiū už info. Gal kas buvot Šilainių poliklinikoj darytis odos alerginių tyrimų?

p.s o mano dukra ir vėl serga, galima sakyti ištisai, su trumpom pertaukom. Vėl 2 dienas nuėjo į darželį ir viskas. 3 dienas temeperatūra beveik 39, o dabar ir kosulys išlindo, šiurkštus sad.gif  Sakykit jei šiurkštus kosulys, tai tik prie astmos jis būna?

Prieš kurį laiką kalbėjot apie darželius. Ar leidžia mamos. Maniškė nuo 2.5 ėjo, dabar jai jau 4 metai, o serga siaubingai dažnai, paskutiniu metu su didelėm temperatūrom. Aš dar nuo jos gimimo nedirbau, neįsivaizduoju kaip reikėtų kai šitaip serga, o senelių nedirbančių neturim. Dabar su vyru svarstom galimybę neleisti į darželį iki rugsėjo. O iki to laiko planuoju išoperuot adenoidus ir labai tikiuosi, kad po to nors kiek mažiau sirgs.
Ar galėjo kosulys išlyst nes pora dienų Montelukastos negavo?

mes ir taip pat sergame intensyviai. kodėl bandau ieškoti priežasties ir ją pašalinti jau jau atrodo to atsikratėme tą padarėme ale vistiek serga, apie darba ir negaliu nei pagalvoti doh.gif nerasiu auklės kuri mokėtu esant susirgimui su BA prižiūrėti g.gif

nežinau ar galėjo, mes kai nustojome vartoti niekas nepasikeitė g.gif kaip sirgo taip tebeserga g.gif
Atsakyti
Kategoriška, nelabai suprantu ką tu vadini šiurkščiu kosuliu. O astmai būdingų kosulių nebūna wink.gif Gal būt tik priepuoliniai kosuliai, kurie būna sausi dažniausiai, bet ir tai vieniems tarsi iš gerklės sklindantys, lyg užspringus, kitiems iš giliau, kaip iš bačkos.

O Monteluksastas ilgo veikimo vaistas, vargu ar po poros dienų pasijaustų trūkumas, beto juk minėjot kad vaikui temperatūra sukilo, tai ir kosulys matayt viruso pasekmė.
Atsakyti
Roga, o Radviliškio ligoninė neturi tokios laboratorijos? Šiaip jo Šiauliai arčiau, radau dar Šiauliuose Rezus laboratorija

Dar prie laboratorijų radau ir Astos laboratorija o kas čia do viena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 31 kovo 2014 - 14:04
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 15:03)
Roga, o Radviliškio ligoninė neturi tokios laboratorijos? Šiaip jo Šiauliai arčiau, radau dar Šiauliuose Rezus laboratorija

Dar prie laboratorijų radau ir Astos laboratorija o kas čia do viena?

o kažin parecetamolio žvakute įdėjau 12 val. vėl kyla dejuoja doh.gif jei negalima didesnės nei 38 nes turi tą augama širdies užesiukus. ar galiu duoti ibumetin, turiu 200 mg ir jei pue duočiau g.gif

apie radviliškyje veikiančias laboratorijas nieko nežinau g.gif
Atsakyti