Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

sveikutės, kaip jaučiasi mūsų draugai g.gif

mūsų situacija šakėss, sloga, šeštadienio ryte baisiai vemt, į ligonine parai laiko lašinės, paleido namo. tempa nekrenta kosom. tik nesuprantu kaip koso mano pana nu tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 31, 09:23)

mūsų situacija šakėss, sloga, šeštadienio ryte baisiai vemt, į ligonine parai laiko lašinės, paleido namo. tempa nekrenta kosom. tik nesuprantu kaip koso mano pana nu tikrai doh.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif swoon.gif console.gif

Gydemes ir mes visas iseigines. Niekaip negaliu priprasti prie tos ligos. Nei sveikas, nei ligonis tas vaikas. Kosulys migrojantis. Cia jis dregnas, cia jis sausai draskantis. Draugaujam su herbionu ir curamedu arba neoangin pastilemis pakaitomis.

Pradejau purksti purskala nosytei. Lyg ir atleido. Net pasirode sloga, kuria galima issipusti.

Tiesa, veiklioji medziaga - 1 proc. AMSH-1106 (aminorugsciu derivatas). Sudetis: vanduo, glicerinas, AMSH-1106, natrio chloridas, natrio levulinatas, natrio anisatas.
Atsakyti
man galva neneša jau šitiek sirgti doh.gif per metus laiko 5 kartai su žarnynu, vienas rotas tikrai, 1 noras, 2 entoro virusai ir dabar ale žarnyno virusas doh.gif tai kiek jų yra doh.gif man tos ligos jau smaugia iki pilno laimės sergame visa šeima doh.gif
einu inchaliuoti bent jau u fiziologiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 31, 10:23)

eina sau...kai tiek serga, gal vertetu pagalvoti apie skiepa nuo zarnyno virusu? bet tiesa, Jus visai atsisaket skiepu unsure.gif nu biaus baisu...

mes tai va menuo nejom i darzeli. Dar siek tiek pakoseja,nors galetu eiti jau i darziuka, bet siandien sedi namuose.
Atsakyti
Tai kad jokių skiepų nuo žarnymno viruso nėra wink.gif Yra tik nuo kelių Roto viruso štamų, bet jis yra girdomas pirmais kūdikio mėnesiais ir beje apsaugo, jei aišku apsaugo, tik nuo Roto, nuo kitų virusų neapsaugo deja.

Roga visai šeimyna trys pagrindiniai vaistai: Rehidron druskos, Enterol kapsulės ir tasectan milteliai wink.gif gerai pagėrus Rehidrono per parą gali tapti nauju žmogumi wink.gif

Mainiškis laikosi, tik turi keistą tirštą giluminę slogą, nei žalią nei geltoną. Nosis nėra užgulusi, tik kažkiek laiko vis išpučia nosį.
Atsakyti
mes neviduriuojame, o tokia pati sloga kaip ir Radvilei geltona užgulusi sunku kvepuoti ir kosom.
Radvile daug geria šita bruda atrodo išplovėme. bet tai prie jo yra ir sloga ir koulys doh.gif
man tie visi virusai šakės, ne jau ir toliau sirgsime. jau žmonės aplinkiniai sako kiek galite sirgti jau antri metai eina o vistiek intensyviai serga, sako gal vėžys ar dar koks brudas. net nukrato, atrodo nors karta nors mėnesį nesirgtų doh.gif
žodžiu tokie komentarai tikrai neprideda stiprybės mums doh.gif
Atsakyti
Kažkada kai maniškis nuolat sirgo, irgi gydytojai buvau užsiminus, kad o jei tai kokia pikta liga. Ji tada mane ir nuramino, sakydama, kad tokie vaikai kurie ištisai serga ir serga visokiom ligelėm, dažniausiai piktom neserga, nes "neturi kada", o va iš pažiūros sveiki ir stipraus imuniteto vaikai gali nuo piktos ligos kristi netikėtai. tfu tfu tfu.... geriau visi lai sveiki būna.
Atsakyti
Sveikos,

Mes pakolkas sveikos, kol sėdime namie, aš pati tik buvau porą dienų slogą pasigavus, nes darbe daug tokių buvo sergančių, tai ir dukrai vieną dieną sloga stipri pasireiškė, bet paskui staiga praėjo, tai jau išsigandus buvau, bet viskas šiuo metu gerai, tfu tfu tfu...dar šią savaitę būsim namie, paskui eisiu pas pediatrę klausti, ką toliau daryt su darželiu g.gif

Roga, sveikatos Jums, ir kantrybės, sunku žiauriai, kai vaikas serga 4u.gif
Ir dar mažytė ji pas Jus....
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 11:17)
Kažkada kai maniškis nuolat sirgo, irgi gydytojai buvau užsiminus, kad o jei tai kokia pikta liga. Ji tada mane ir nuramino, sakydama, kad tokie vaikai kurie ištisai serga ir serga visokiom ligelėm, dažniausiai piktom neserga, nes "neturi kada", o va iš pažiūros sveiki ir stipraus imuniteto vaikai gali nuo piktos ligos kristi netikėtai.  tfu tfu tfu.... geriau visi lai sveiki būna.

tai vat taip norisi, kad tie vaikai nesirgtų.
mano dičkis, kad ir hiperaktyvus, nu tiek nesirgo schmoll.gif
Atsakyti
Mane pačią šeštadienį dirbančią lauke vėjas sušaldė, pati kalta kad pusnuogė dirbau, vakare pajutau baisų nosies ir gerklės graužimą, maniau šakės. Ale išsitraukiau influcido ir per vakarą sučiulpiau daugiau kaip puse tablečių lapelio, dar sekmadienio pirmą pusdienį kokias tris tablietkas ir visi peršalimo simptomai dingo.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 03 31, 10:36)
mano dičkis, kad ir hiperaktyvus, nu tiek nesirgo schmoll.gif

Jam irgi matyt nebuvo kada sirgt biggrin.gif 4u.gif mano dičkis mažiau sirgęs, bet tai nėr ką norėt pirmas vaikas, o va atsiradus mažiui jau tas dičkis ptas daug nesirgdamas virusus namo iš darželio nešė, o dar skiepai mažiui pridėjo gėrio. Dičkis mano skiepytas individualiu grafiku, gerokai vėliau, jam tada virš 2 m. buvo. Aplamai pirmą kartą dičkis susirgo būdamas 3 m va tada ir antibų reikėjo, o iki tol mažos slogytės ir neaukšta tempa ko pasekoje lįsdavo dantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 11:39)
Mane pačią šeštadienį dirbančią lauke vėjas sušaldė, pati kalta kad pusnuogė dirbau, vakare pajutau baisų nosies ir gerklės graužimą, maniau šakės. Ale išsitraukiau influcido ir per vakarą sučiulpiau daugiau kaip puse tablečių lapelio, dar sekmadienio pirmą pusdienį kokias tris tablietkas ir visi peršalimo simptomai dingo.

jei mes stiprio ir sveikos ir vaikus lengviau prižiūrėt biggrin.gif
aš su gelemertol, vakar suvariau 6 tablietkas, dar anyta kažkį purškala davė. tai jau neblogai. nes pass mane pertvara kreiva tai visada į sinuita pereina, tikiuoi apieiiu ir aš be komplikacijų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2014 03 31, 11:43)

Jam irgi matyt nebuvo kada sirgt  biggrin.gif  4u.gif  mano dičkis mažiau sirgęs, bet tai nėr ką norėt pirmas vaikas, o va atsiradus mažiui jau tas dičkis ptas daug nesirgdamas virusus namo iš darželio nešė, o dar skiepai mažiui pridėjo gėrio. Dičkis mano skiepytas individualiu grafiku, gerokai vėliau, jam tada virš 2 m. buvo. Aplamai pirmą kartą dičkis susirgo būdamas 3 m va tada ir antibų reikėjo, o iki tol mažos slogytės ir neaukšta tempa ko pasekoje lįsdavo dantys  biggrin.gif

matyt, dabar kai baiiai augti pradėjo jau beveik 180 cm doh.gif o nesveria nei 50 kg doh.gif tai gerklė dažnai kabinasi ar galva kauda ir visi negalavimai būna. bet jis didelis pasako kas negerai sugirdai vaistų ir sveikas. na bet ir mes užaugsime ir busim stiprios kaip brolis biggrin.gif net kai sirgo kiaulių gripu 4 dienos 40 tempa ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 31 kovo 2014 - 10:44
Sveikos merginos 4u.gif Labai reikia patarimo. Kur Kaune ta pačią dieną padarytų odos alerginius tyrimus vaikui ? Mes ne Kaune gyvenam, tad norėtųsi, kad nuvažiavus tą pačia dieną padarytų.

Dar tuo pačiu dėl Gastroenterologo paklaust norėčiau, gal žinot kur ta pačią dieną tyrimus padarytų? nereiktų vėl važiuot. Rašykit ir nemokamus variantus ir mokamus. Su kainom gerai būtų smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti