Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 03 27, 17:34)
Na jis daugiau kaip Raniberlas veikia, o Raniberlas irgi ne vaikams skirtas vaistas šiaip jis tik nuo 16 m skiriamas anot anotacinio lapelio.

Pagal Manti informacini lapeli vaikas nuo 6 metų wink.gif Tai kai su Raniberlu palygini, neaišku koks vaistas yra lengvesnis.

raniberlo mums sake tik puse tabletes 150ties, tai butu 75doze. bet ir sake, kad ji baisiai karti, nezinau kaip D. su ja susidorotu g.gif tai gal sita pameginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 03 25, 12:06)
Mano pupai alerginis rinitas...pasireiškė po paskutinio plaučių uždegim
Ir tik alergologas diagnozavo alerginį rinitą, nes turim alergiją dulkių erkėm....paskirtas purškalas Nasonex (naudojam pagal poreikį)....
Na vat, kad kartais mūsų daktarės numoja ranka į slogą, o paskui turim rimtų bėdų...dabar jau visad einu per kelis daktarus.... 4u.gif

o Jums Nasonex padėjo? nes mano mažiui kaip tik dabar toks nosies užgulimas jaučiasi, miegodamas į rytą knarkti pradeda... Gydytoja sakė jau žydėjimas prasideda... bet nasonex nesiūlė mums.....
Atsakyti
Labai aciu, mergaites, uz atsakymus.

Dar vakar buvome sveikos, o siandien jau atsikeleme su kosuliu doh.gif
Bandysim kovoti.

Tiesa, o kokiu budu alergologas nustato AR?

Nes musu visi tyrimai alergijoms yra neigiami, apart bendrojo ir zenklaus IMg rodiklio. Bet va tai sloga.... doh.gif , veikiau ilgalaikiis nosies uzgulimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 28 kovo 2014 - 11:14
Nosies sekreto tepinėlį galima pasidaryt ir pažiūrėt ar yra eozinofilų wink.gif Pagal tai AR dažniausiai ir nustato. Tyrimą daro pulmonologai ir alergologai, gal dar LOR.
Atsakyti
mums viskas sereagavo, kai paskutinį karta tai imunoglobulinas rodė 109, ant rakos visi paraudo, ypač birželio mėn žydėjimui, ir iš nosės sekretas bet jau toliau nesigilinau, turiu viska reiktų išsitraukti ir paskaityti blush2.gif
mums tokia keista sloga blink.gif matosi, kad užgulusi, kai čiaudo tik karta per para šviesiai geltona sloga, tikiuosi nepradės kosyti doh.gif
Atsakyti
Supratau.

Kuomet pulmonologei pasakiau apie uzgulta nosi, ji man israse antihistamininiu. Apie tepineli ar tyrima AR nieko neuzsimine. Negi reikia paciai prasyti (reikalauti) g.gif

Kazin, kokiais vaistais galeciau pabandyti ta sloga pagydyti ir tuo paciu nepakenti? Nes iprastos priemones ir proceduros nuo slogos neveiksmingos. Pokyciu nera. Tai as ir darau prielaidai, jog tai gali būti AR. g.gif

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 03 28, 12:28)
Supratau.

Kuomet pulmonologei pasakiau apie uzgulta nosi, ji man israse antihistamininiu.  Apie tepineli ar tyrima AR nieko neuzsimine. Negi reikia paciai prasyti (reikalauti)  g.gif

Kazin, kokiais vaistais galeciau pabandyti ta sloga pagydyti ir tuo paciu nepakenti? Nes iprastos priemones ir proceduros nuo slogos neveiksmingos. Pokyciu nera. Tai as ir darau prielaidai, jog tai gali būti AR.  g.gif

žinok nežinau, bet mes naudojame Aerus, jau turiu ir nasonex. bet visada jei tik pradžia slogos du kart dienoje duodu Aerus 2,5ml, taip mokino oalergologė, kai ūminė bėgantis skaidri sloga kokia buvo prieš tai tada jau nasonex per 1,5 sav praėjo. tokia mano patirtis.
Atsakyti
Radau Allermed active, 10 ml. Raso, kad naturalus antialerginis purskalas i nosi. g.gif

saltinis
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 03 28, 11:56)
Radau Allermed active, 10 ml. Raso, kad naturalus antialerginis purskalas i nosi.  g.gif
saltinis

O kokia veiklioji medžiaga ir aplamai kokia sudėtis neaišku blink.gif

Man tai nepamainomas allergodil purškalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 28 kovo 2014 - 13:02
Tiesa, Roga, as uzklausiau savo gydytojos del to berimo ant nugaros,sake tikrai gali ir nuo brontexo berti
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 28, 15:06)
Tiesa, Roga, as uzklausiau savo gydytojos del to berimo ant nugaros,sake tikrai gali ir nuo brontexo berti

tai mums ir nuo jo veiduka galėjo išberti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 28, 15:28)
tai mums ir nuo jo veiduka galėjo išberti g.gif

taip, galimas atvejis.
Atsakyti