Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 03 20, 13:31)

tik ka kalbejausi su buhaltere del "baltojo biuletenio". pasak, jos toks dokumentas yra ir dabar. ji israso gydymo istaiga.

kaip tik dabar svarstau sanatorijos varianta. tam, kad gydytoja pradetu tvarkyti popierius buvo reikalingas pulmonologo palaiminimas, kitaip tariant rekomendacija sanatoriniam gydymui. uzklausiau pas mus gydancia pulmonologe del tos rekomendacijos. ir ji be problemu mums ja irase.

kalbant apie skyscius viduriuku uzkietejimo atvejais, kaip skystis, turimas omeny vanduo. visa kitka: sultys, arbatos (saldintos), sultiniau traktuojami kaip maistas.
siaip tai budas isbandytas ir veiksmingas. bet tai nereiskia, kad is pirmos ar antros dienos ar ryto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 20 kovo 2014 - 14:18
Juk kiekvienas skirtingai reaguoja, matyt todėl. Arba tai, kad pas maniški išties yra didelis rūgštingumas, o ne stemplės kokios bėdos?
Atsakyti
deividas neraugeja g.gif g.gif na tik pavalgius, ka sake gydytoja, kad pavalgius normalu.

Ir mazas neatpylinedavo. As galvoju gal mes su F prisisaukem refliuksa unsure.gif
Atsakyti
maniškis irgi jei riaugėja tai tik pavalgęs, bet labai garsiai. Jei rūgštingumas normalus tai tik lengvai atsirūgsta, bet jei sukyla tai varo kai didelis diedas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 20 kovo 2014 - 14:29
va dabar pagalvojau šiandiena valgė jau 3 kart, nes ji pas mane tik po truputuka valgo max 200 ml daugiau nieko neįveikia, nei karto negirdėjau, kad raugėtų, o va kad sukiltų maistas girdėjau, sukoščiujima ir girdėjau.
visi su pričiūdais, ypač mano mergina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 03 20, 15:15)
tik ka kalbejausi su buhaltere del "baltojo biuletenio". pasak, jos toks dokumentas yra ir dabar. ji israso gydymo istaiga.

kaip tik dabar svarstau sanatorijos varianta. tam, kad gydytoja pradetu tvarkyti popierius buvo reikalingas pulmonologo palaiminimas, kitaip tariant rekomendacija sanatoriniam gydymui. uzklausiau pas mus gydancia pulmonologe del tos rekomendacijos. ir ji be problemu mums ja irase.

gal garsiai neklabama apei tai g.gif na vistiek įm lieka be darbuotojo, kad ir su pasiteisinimu

aš irgi važiuoiu balandį išsiklausinėsiu, nes liepa bus atostogos ir su abiais noriu į sanatoriją
Atsakyti
Sveikos.
pasidalinsiu savo pastebėjimais, gal dar kam kils daugiau minčių.
supratau, kad mano mažylė per maža 19 val paskutinį karta valgyti, eina miegoti baisiai alkana, tada dar labiau kyla rūgštys, atpila taip, kad visa burna pilna, ir jokie vaistai nuo refliukso nepadeda. gavo 100 ml mišinuko, nurimo ir rūgštys nurimo, išmiegojo puikiai ir atsikėlė nesmirdanti. tai supratau, kad mano vaikas turi eiti su puspilniu skranduku kad lengviau būtų, o ypač po flikotido, turi būtinai arba užkasti arba mišinuko atsigerti. vis su vyru pakalbame ar ne F sukelia rūgštis, kažin nėra kuom pakeisti mažiukei Fliksotida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 22, 17:24)
Sveikos.
pasidalinsiu savo pastebėjimais, gal dar kam kils daugiau minčių.
supratau, kad mano mažylė per maža 19 val paskutinį karta valgyti, eina miegoti baisiai alkana, tada dar labiau kyla rūgštys, atpila taip, kad visa burna pilna, ir jokie vaistai nuo refliukso nepadeda. gavo 100 ml mišinuko, nurimo ir rūgštys nurimo, išmiegojo puikiai ir atsikėlė nesmirdanti. tai supratau, kad mano vaikas turi eiti su puspilniu skranduku kad lengviau būtų, o ypač po flikotido, turi būtinai arba užkasti arba mišinuko atsigerti. vis su vyru pakalbame ar ne F sukelia rūgštis, kažin nėra kuom pakeisti mažiukei Fliksotida g.gif

gaila, kad kai dariau zarnos tyrima, nepaprasiau kad paimtu meginuka nustatyti rugstingumui.O dabar zinok sau...Nes nemazai nuomones radau, kad rugstis kyla ne del per didele, o atvirksciai, per mazo rugstingumo. O mes gerdami vaistus dar labiau ji numusam.

Del F manau kad visko gali buti...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 24, 17:42)
gaila, kad kai dariau zarnos tyrima, nepaprasiau kad paimtu meginuka nustatyti rugstingumui.O dabar zinok sau...Nes nemazai nuomones radau, kad rugstis kyla ne del per didele, o atvirksciai, per mazo rugstingumo. O mes gerdami vaistus dar labiau ji numusam.

aš vis labiau galvoju, kaip gali būti, kad kramsnojant kyla, o jei rimtai pavalgo, nes turi įproti dažnai valgyti tada nekyla, o jei alkana tai net pliūpsniai, kažin kodėl taip g.gif
balandžio pabaigoje vyksiu pas pulmonologe pabandysiu pasikalbėti, ką ji galės patarti g.gif gal galima vaistus pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 24, 16:42)

O kaip pati procedūra pavyko, aš tai pati sau asmeniškai norėčiau skrandį išsitirti, bet gi žarnos žiauriai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 24, 16:42)

nemanau, kad taip paprastai įmanoma, tas rūgštingumo tyrimas trunka gal pusę dienos ir kitokiom žarnom (bent jau anksčiau).

Atsakyti
Merginos, gal galetumete vaizdziai nupasakoti kaip atrodo alerginis rinitas.

Turiu itarima, bet galiu ir klysti, jog atzalos sloga nevisai sloga. Ji tai pasireiskia tai dingsta. Ir atrodo lyg kalbetu "per nosi" . O tas pasireiskimas ir dingimas gana spontaniskas ir trumpalaikis. Ir ar gali siuo metu jau jis reikstis?

Kokius vaistus esant AR iprastai skiria?

Aciu.
Atsakyti