Sveikos, jau ir mano vaikai įtartini
Domas visa mėnesį ( nuo neįvykusios adenoidų operacijos 02 19) vis pakosti, šeimos gyd sakė savaitė ir ok bus, kosėjo 2 sav, po savaitės šiaip užėjau vaistų išrašyti - prailgintas iškvėpimas, paskyrė ventolino, po savaitės vėl tas pats. o aš jau delfių prisikaičius, maniau, kad žeidadulkės kaltos, priešalerginių daviau
(nors žiedadulkėm nenustatyta) ir galiausiai suformulavau sau, kad jo būklę apibūdinčiau, kaip "pilni plaučiai" nei švilpimo, nei ūžimo, kosulis drėgnas. Nuspręndžiau, kad turbūt reikia prie monkastos grižti, nes šiaip pastaruosius mėn seratida arba flexotida purškėm
Ugnė tai visai puikiai laikės, net tada kaip auklė sirgo, bet jau šįryt 37 tem kelias dienas kosėja, jau ir F, V ir Monkasta duodu, nors per žiema tik su F karta dienoje gyveno, o kai pagalvodavau, kad reikia nutraukti vis koks kosuliukas išlysdavo, tai turbūt tęsim F iki sušils
kai pažiūriu į mūsų ligų praeiti, tai kovo mėn, gegužis (butinai per motinos diena
) suserga vaika , na ir kartais lapkriti. bet tas kalendorius jau taip buvo nusitovėje, kad jau džiaugdavausi sulaukus balandžio 1, be kovo ligų, tai tada balandžio pirmomis dienomis susirgdavo. šiaip šie mėnesiai kritiniai visiems žmonėms, tai gal nieko keisto
Agne_ja mes irgi priklausom Trakų poliklinikai. Iš ligoninės važiavom kartą- be jokių problemų, pati gyd pasiūlė, jokių savo nuomonių į kurią sanatoriją važiuoti nesiūlė, nors gal apie Pušino kelia tada kalbėjo, bet vietų nebuvo, tai rabilitavomes Abromiškese. Iš poliklinikos ir aš nesu gavus siuntimo sanatorijai, nors ir norėjau ir vaikui priklausytu
nors mano šeimos gyd, jai tik guldydavo į ligoninę visada sakydavo, kad sanatorijos prašyčiau. iš ten paprasčiau,bet gi kaip ten sveikam įlysti
gal tikrai reikia tartis
siaubas kažkoks
(tik tiek girdėjau, kad ribotas skaičius sanatorijai suteikiamas šeimos gyd)