Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 19, 10:28)
as palaukciau ax.gif

Gal tikrai geriau palaukt, gal tada ilgiau pavyks be vaistų ištempt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Po plaučių uždegimo tikrai turėjo siųsti bent jau reabilitacijai, o jei gulėjote ligoninėj, tai į sanatoriją.
Maniškė pirmą kartą sirgo 2,5 m. buvo sausio mėnuo, šalta, tai važinėjom į Trasalį procedūroms, o galėjom rinktis kurią norėjom sanatoriją.....
Bet ne visos daktarės puola siūlyti, va čia jau kita bėda g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 03 19, 14:11)
Sveikos 4u.gif

Po plaučių uždegimo tikrai turėjo siųsti bent jau reabilitacijai, o jei gulėjote ligoninėj, tai į sanatoriją.
Maniškė pirmą kartą sirgo 2,5 m. buvo sausio mėnuo, šalta, tai važinėjom į Trasalį procedūroms, o galėjom rinktis kurią norėjom sanatoriją.....
Bet ne visos daktarės puola siūlyti, va čia jau kita bėda g.gif

Nesiuntė. Po kelių dienų, išleidus iš ligoninės, buvom pas pediatrę, tai sakė, kad ne jos kompetencija siųsti.

Pasamdžiau masažuotoją. Kosuliukai žyyymiai mažėja, o šiandien jau ir karkalų nebegirdžiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 03 19, 15:14)
Nesiuntė. Po kelių dienų, išleidus iš ligoninės, buvom pas pediatrę, tai sakė, kad ne jos kompetencija siųsti.

Pasamdžiau masažuotoją. Kosuliukai žyyymiai mažėja, o šiandien jau ir karkalų nebegirdžiu  thumbup.gif

zinoma, ne ji turi siusti, bet ji privalo pradeti tvarkyti dokumentus jeigu yra toks poreikis. Gal keiskit gydytoja? g.gif kakzokia "nekompetetinga" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 03 19, 14:14)

Pasamdžiau masažuotoją. Kosuliukai žyyymiai mažėja, o šiandien jau ir karkalų nebegirdžiu  thumbup.gif

Na, mums ligoninėje viską susakė, davė sąrašą sanatorijų, ir turėjom apsispręsti, pasakėm, kur norėsim, tada iš karto užsirašėm, tada keliavom į ligonių kasas ir viskas, berods jokio net reabilitologo nereikėjo....
Turėjom vėliau vėl plaučių uždegimą, bet gydėmės namie, tai daktarė nieko nepasiūlė, nei jokių masažų, nei sanatorijos g.gif
Dabar žinau kas priklauso, ir reikalauju, tiesiai šviesiai klausiu ir viskas.
Visada yra valdžia aukščiau, dėl vaiko sveikatos galima ir pakovoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 19, 14:22)
zinoma, ne ji turi siusti, bet ji privalo pradeti tvarkyti dokumentus jeigu yra toks poreikis. Gal keiskit gydytoja? g.gif  kakzokia "nekompetetinga" biggrin.gif

Bėda ta, kad gydytoja gal ir norėtų, bet reikia palaiminimo iš viršaus doh.gif
Nes žinau iš savo patirties, kaip pageidavau į sanatoriją, tai mūsų gydytoja sakė, eisiu kalbėtis su viršūnėlėm...visur tas pats bardakas....
Atsakyti
Pas mus laringitas pilnu tempu. Vakar ligoninėj gavo dexametazono, adrenalino ir tt.
Atsakyti
Sveikos, jau ir mano vaikai įtartini doh.gif

Domas visa mėnesį ( nuo neįvykusios adenoidų operacijos 02 19) vis pakosti, šeimos gyd sakė savaitė ir ok bus, kosėjo 2 sav, po savaitės šiaip užėjau vaistų išrašyti - prailgintas iškvėpimas, paskyrė ventolino, po savaitės vėl tas pats. o aš jau delfių prisikaičius, maniau, kad žeidadulkės kaltos, priešalerginių daviau doh.gif (nors žiedadulkėm nenustatyta) ir galiausiai suformulavau sau, kad jo būklę apibūdinčiau, kaip "pilni plaučiai" nei švilpimo, nei ūžimo, kosulis drėgnas. Nuspręndžiau, kad turbūt reikia prie monkastos grižti, nes šiaip pastaruosius mėn seratida arba flexotida purškėm

Ugnė tai visai puikiai laikės, net tada kaip auklė sirgo, bet jau šįryt 37 tem kelias dienas kosėja, jau ir F, V ir Monkasta duodu, nors per žiema tik su F karta dienoje gyveno, o kai pagalvodavau, kad reikia nutraukti vis koks kosuliukas išlysdavo, tai turbūt tęsim F iki sušils

kai pažiūriu į mūsų ligų praeiti, tai kovo mėn, gegužis (butinai per motinos diena doh.gif ) suserga vaika , na ir kartais lapkriti. bet tas kalendorius jau taip buvo nusitovėje, kad jau džiaugdavausi sulaukus balandžio 1, be kovo ligų, tai tada balandžio pirmomis dienomis susirgdavo. šiaip šie mėnesiai kritiniai visiems žmonėms, tai gal nieko keisto

Agne_ja mes irgi priklausom Trakų poliklinikai. Iš ligoninės važiavom kartą- be jokių problemų, pati gyd pasiūlė, jokių savo nuomonių į kurią sanatoriją važiuoti nesiūlė, nors gal apie Pušino kelia tada kalbėjo, bet vietų nebuvo, tai rabilitavomes Abromiškese. Iš poliklinikos ir aš nesu gavus siuntimo sanatorijai, nors ir norėjau ir vaikui priklausytu unsure.gif nors mano šeimos gyd, jai tik guldydavo į ligoninę visada sakydavo, kad sanatorijos prašyčiau. iš ten paprasčiau,bet gi kaip ten sveikam įlysti g.gif gal tikrai reikia tartis unsure.gif siaubas kažkoks doh.gif (tik tiek girdėjau, kad ribotas skaičius sanatorijai suteikiamas šeimos gyd)

Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 03 19, 16:10)
Bėda ta, kad gydytoja gal ir norėtų, bet reikia palaiminimo iš viršaus doh.gif
Nes žinau iš savo patirties, kaip pageidavau į sanatoriją, tai mūsų gydytoja sakė, eisiu kalbėtis su viršūnėlėm...visur tas pats bardakas....

pirma karta apie tai girdziu. Na galiu tada pasidziaugti bent tuo, kad mums taip nebuvo, ir tikiuosi, akd niekada nebus, Bet as nenusileisciau schmoll.gif zinau kad priklauso, ir reikalauciau.
Atsakyti
Sveikos,
mes ir jau sveikos tfu tfu tfu.
aš ir su F dar draugaujame, kažkaip pavasaris bijau mažinti blush2.gif

buvome pas gastroentereloge, nebloga tikrai. kuri nepuolė kaltinti ar dar kokių nesamonių. tiesiog kalbėjomės ir ji mane mokino, kad vaikas turi kakoti kas diena, o ne į tris dienas karta, gavome pradžioje ir viduriukam http://www.vaistai.l...s-200ml-n1.html ir omeprozolį mėnesiui, gydomės, jei nesikeis tada vėl pas ją lekiu. tiesa vakar dėl bakterijos pridavėme krauja, laukiu atsakymo g.gif
įdomiau man patiko, sako reikia ne pagalvės o kur galva pakelti visa čiužinį, kad būtų nuo žulniau. ir sako jei kada nevalgo (o taip būna nuo sausio mėn gan dažnai) kaip tik duoti tada daugiau mišinuko ir bandyti pakakoti, nes sako matyt pilnas žarnynas todėl ir nevalgo ir mažiau geria, uždaras ratas. žo gydomės g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 19, 17:36)
pirma karta apie tai girdziu. Na galiu tada pasidziaugti bent tuo, kad mums taip nebuvo, ir tikiuosi, akd niekada nebus, Bet as nenusileisciau schmoll.gif zinau kad priklauso, ir reikalauciau.

mano gydytoja ir negaili tik paklausia kada važiuosime ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 19, 19:26)
Sveikos,
mes ir jau sveikos tfu tfu tfu.
aš ir su F dar draugaujame, kažkaip pavasaris bijau mažinti blush2.gif

buvome pas gastroentereloge, nebloga tikrai. kuri nepuolė kaltinti ar dar kokių nesamonių. tiesiog kalbėjomės ir ji mane mokino, kad vaikas turi kakoti kas diena, o ne į tris dienas karta, gavome pradžioje ir viduriukam http://www.vaistai.l...s-200ml-n1.html ir omeprozolį mėnesiui, gydomės, jei nesikeis tada vėl pas ją lekiu. tiesa vakar dėl bakterijos pridavėme krauja, laukiu atsakymo g.gif
įdomiau man patiko, sako reikia ne pagalvės o kur galva pakelti visa čiužinį, kad būtų nuo žulniau. ir sako jei kada nevalgo (o taip būna nuo sausio mėn gan dažnai) kaip tik duoti tada daugiau mišinuko ir bandyti pakakoti, nes sako matyt pilnas žarnynas todėl ir nevalgo ir mažiau geria, uždaras ratas. žo gydomės g.gif
Papildyta:
mano gydytoja ir negaili tik paklausia kada važiuosime ir viskas blush2.gif

pas kokia buvote Gastro? smile.gif labai patiko mintis del pakelto ziucinio, as ankciau ta esu pagalvojusi, bet tada man tektu ir savo ciuzini kelti, nes jis puse nakties miega savo lovytej, puse persikrausto pas mus smile.gif

as ir labai laukiu vizito pas gastro, turiu daug klausimu jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 19, 19:55)
pas kokia buvote Gastro? smile.gif labai patiko mintis del pakelto ziucinio, as ankciau ta esu pagalvojusi, bet tada man tektu ir savo ciuzini kelti, nes jis puse nakties miega savo lovytej, puse persikrausto pas mus smile.gif

as ir labai laukiu vizito pas  gastro, turiu daug klausimu jai smile.gif

kauno klinikos Kazlauskienė http://www.pincetas....y...eti&id=7790 . o vat kaip skiriasi nuo šiaulių gastro kaip diena ir naktis. kaip ji pasakoja, kaip rūgštys kyla, kaip negauna geriamų skyščių kaip prasideda astmos priepolis malonu klausytis. sesutė mokino kaip viduriukus tvarkyti, kaip vaika mokinti kakot nors karta dienoje tai būtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 19 kovo 2014 - 19:12
QUOTE(Roga @ 2014 03 19, 20:08)
kauno klinikos Kazlauskienė http://www.pincetas....y...eti&id=7790 . o vat kaip skiriasi nuo šiaulių gastro kaip diena ir naktis. kaip ji pasakoja, kaip rūgštys kyla, kaip negauna geriamų skyščių kaip prasideda astmos priepolis malonu klausytis. sesutė mokino kaip viduriukus tvarkyti, kaip vaika mokinti kakot nors karta dienoje tai būtina.

papasakokite apie rugstis. Ar vandens galima neriboti net nakti ar pries miega?
Atsakyti