Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 17, 13:36)
o tai ventolina ir F paskyre, ar duodat savo nuoziura? g.gif ka reiskia tyrimai geri? kalbat apie crb? jeigu menesi girdisi karkalai, yra arba bronchitas ir jau isissenejes, arba obstrukcijos.

doh.gif koks skirtumas, astma ar ne, bet ilgai kosint butina pasikonsultuoti ir pasirodyti pas pulmo. doh.gif jis tu reikalu specialiastas. Nenusileiskite ir reikalaukite siuntimo pas pulmonolga...

Aišku, kad ne savo. Lankomės pas pediatrę nuo išėjimo iš ligoninės (tada ir prasidėjo kosuliai), kas savaitę ar dažniau. CRB - 2, kraujas normose (hemoglobinas tik žemas, o visa kita atitinka amžių).
Aš nežinau, ką daryt, nes sakė, kad karkalai yra ir tikrai ne bronchitas ar dar kažkas, tiesiog cituoju gydytoją - "karkalai, išsikosės"

Užregistravau pas pulmonologą be siuntimo - balandžio 29 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Astartė~: 17 kovo 2014 - 13:47
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 03 17, 14:43)
Aišku, kad ne savo. Lankomės pas pediatrę nuo išėjimo iš ligoninės (tada ir prasidėjo kosuliai), kas savaitę ar dažniau. CRB - 2, kraujas normose (hemoglobinas tik žemas, o visa kita atitinka amžių).
Aš nežinau, ką daryt, nes sakė, kad karkalai yra ir tikrai ne bronchitas ar dar kažkas, tiesiog cituoju gydytoją - "karkalai, išsikosės"

tai kaip ji tuomet skyre astmai gydyti vaistukus ne astma serganciam vaikui? CRB astmos ir neparodys, jau kaip matote, tai ne bakterinis susirgimas, nes tik 2. bet 2 men vaikas koseja, ir neduoda siuntimo pas pulmonologe? blink.gif

Jus is kokio miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 kovo 2014 - 13:50
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 03 17, 14:43)

Užregistravau pas pulmonologą be siuntimo - balandžio 29 d.

mes kai po 3sav kosejimo su karkalais nuejome pas pulmo, issigando kad turime plauciu uzdegima, nes kaip Jus sakote, girdejosi net is toli, kai kvepuodavo doh.gif bet plauciu nuotrauka buvo svari, kraujas buvo geras.Is karto nustate, kad tai yra obstrukcinis bronchitas. Prirase kad yra astminis bronchitas, nes jau gydytoja buvo israsiusi ventolina. smile.gif

puku kad uzsiregistravote, geriau jau pasitikrinti, nei paskui nagus griauzti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, kad tokiu atveju, kai gydytojai aiškina, kad tai ne astma tai ir neskiriamas Flexotidas. Čia kažkoks neaiškus gydymas, Ventolinas - suprantama, bet Flexotidas prie ko? Šiaip jei du mėn vaikas neiškoso kakrkalų būtina pulmonologo konsultacija bei plaučių nuotrauka.
Atsakyti
Su tais vaistais taip ir gaunasi. Kas tinka vienam, nebutinai pagelbes kitam.
Mano vaikams visiskai netinka nei aflubinas, nei umcalor. Tas pats kas drambliui bambonkes. O kitus vaikucius pastato ant koju.

Mano vyresnele sirgo plauciu uzdegimu. Gulejome stacionara. Gydanti gydytoja iskart rekomendavo sanatorija. Tiesa tai buvo pries kokius 7 -8 metus. Pagal anuometine tvarka sergant plauciu uzdegimu sanatorija priklause po stacionarinio gydymo. Negi pasikeite g.gif

As kazkada pati sirgau plauciu uzdegimu. Temperatura normoje, kraujas taip pat. Tik kosulys. Liga nustate tik remiantis nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 17 kovo 2014 - 14:32
Arba ~Astartė~ gydytoja labai skupi smile.gif o gal laukia pakistuko smile.gif

na net pernai viena pazystama sirgo plauciu uzdegimu, 2sav gulejo ligonineje, ir paskui tiaisiai is jos i sanatorija, tik nezinau ar reabilitacija jai buvo ar ne, nepamenu.

Atsakyti
Umcalor ir aš nebenaudoju. Nesu tikra, ar tai vaistas netiko, ar aš nemokėjau jo teisingai dozuot kad suveiktų.
Atsakyti
va mums umcalor kaip ir sinupret veikia, vakar kaip tik ir issitraukiau, nes tas neaiskus kosulys kartais slapias, kartais sausas mane jau nervina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 17, 15:37)
va mums umcalor kaip ir sinupret veikia, vakar kaip tik ir issitraukiau, nes tas neaiskus kosulys kartais slapias, kartais sausas mane jau nervina g.gif

mums sinupretas padėjo g.gif sloga praėjo per 1,5 sav ne 2 sav užtruko kaip visada.
Atsakyti
aciu, neblogos 4u.gif Jusu?
Atsakyti
Mūsų ir buvo geros, rūpi kaip sirgusiems sekasi. Maniškis beveik 20 d su viena F doze laikėsi, dabar svarstau, o gal nuimt visai. Bet aišku, max dvi savaites išsilaikytų, o tada vėl dvi dozės. Vat ir svarstau, ar čia nutraukt ar bent balandžio ir šiltesnių orų palaukt.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 19, 11:06)
Mūsų ir buvo geros, rūpi kaip sirgusiems sekasi. Maniškis beveik 20 d su viena F doze laikėsi, dabar svarstau, o gal nuimt visai. Bet aišku, max dvi savaites išsilaikytų, o tada vėl dvi dozės. Vat ir svarstau, ar čia nutraukt ar bent balandžio ir šiltesnių orų palaukt.

as palaukciau ax.gif
Atsakyti