Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

as irgi maudau tik kai jau buna pasveikes, bijau rizikuoti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2014 03 17, 11:42)

Kol kas po ligos stiprinames lasiukais skirtais stiprinti imunine. Profilaktiskai nutariau pagirdyti Siuslerio druska skystinancia besikaupianti organizme sekreta (anot anotocajos). Ziuresiu kiek cia bus naudos, gal gi zalos nepadarysiu.  g.gif

parasykite veliau pastebejimus del drusku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 03 17, 10:42)
Profilaktiskai nutariau pagirdyti Siuslerio druska skystinancia besikaupianti organizme sekreta (anot anotocajos). Ziuresiu kiek cia bus naudos, gal gi zalos nepadarysiu.  g.gif
Čia Nr. 4 Kalium chloratum? g.gif Būtinai parašykit kaip rezultatas, nes manau čia visiems bus labai aktualu
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 17, 13:00)
Čia Nr. 4 Kalium chloratum?  g.gif Būtinai parašykit kaip rezultatas, nes manau čia visiems bus labai aktualu

o kaip jį naudoti, nerandu, blush2.gif
Atsakyti
Manau jūsų dukrytei reikėtų po puse tabletės tris kartus dienoje sučiulpt
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 17, 13:19)
Manau jūsų dukrytei reikėtų po puse tabletės tris kartus dienoje sučiulpt

tai kiek suprantu reikia pirkti tokia g.gif http://www.lukiskiuv...-d6-bs-tabletes
o kodėl rašo reikia ištirpinti vandenyje g.gif
Atsakyti
gerai, brukstelsiu.

profilaktiskai nutariau pasirinkti nr.4, nes jis skirtas skaidriam neuzdegiminiam sekretui.

tiesa pasakius, mes su jomis "zaidziame" jau nuo rudens. cia daugiau mano saviveikla, alternatyva cheminiai monkastai. ar tai tik sutapimas, ar tiesiog pataikiau ir tinka musu atvejui (nes nors liga ta pati, bet gi formos skirtingos g.gif ), bet kol kas tfu-tfu-tfu, pavyksta issisukti. duodavau ligos paumejimo metu (nr. 4 (skaidriam) , nr. 6 (uzdegiminiam: zalsva spalva, pilksva spalva), nr. 3 )

dabar ismasciau profilaktiskai.

kaip ir su visa homeopatija laiko atzvilgiu uztrunka, nera to staigaus efekto. bet ezultato pasiekti pavyksta. pasikartosiu, gal cia tik musu atveju g.gif

kaip ir besileidziant i bronchus pastaraji laika gana efektyviai, vel gi mums, padeda: sie.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 03 17, 12:27)
tai kiek suprantu reikia pirkti tokia g.gif http://www.lukiskiuv...-d6-bs-tabletes

tirpinti galima. nes umaus atveju rekomenduoja, tarkim suaugusiam, iskarto nemaza kieki. nevisada tapi imanoma ir ne kiekvienas gali islaikyti po liezuviu, kaip ir beje vaikai. tad ir rekomenduojamas toks budas kaip alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 17, 12:27)

http://www.unserekle...um_D6_Tbl_.html
Kainų skirtumas...

o aš dėl jaunėlio pergyvenu. Kosti, karkalai girdisi, man ir dusimas girdisi (gydytojai nesigirdi) jau mėnesį doh.gif
Liepia duoti Flexotide (2x 125) ir Ventoliną. Ir visai negerėja schmoll.gif Jam BA nepripažinta. Prieš 2 mėn. turėjo plaučių uždegimą, 5 d. ligoninėj praleidom, jokios reabilitacijos negavom, nes sakė, kad nepriklauso.
Atsakyti
O va maniškiui bronchalis visiškai netinka sad.gif Tokie priepuoliai užeina, kad net buvęs pakankamai lengvas šlapias kosulys tampa sausu tąsančiu iki pykinimo sad.gif Ir jau kelis kartus esu išbandžius, tai va regis kažko neatkosėja ir nosisi suskystinti sudabus Bronchalio dar blogiau pasidaro. Maniškiui kai jau eina link bronchų suveikia Husteel.

Druskų nesu bandžius bet planuoju įsigyti antrą numerį savo dičkiui dėl kalcio, nes visi kiti vaistinėse siūlomi kalcio papildai man pasitikėjimo visai nekelia.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 03 17, 13:40)
http://www.unserekle...um_D6_Tbl_.html
Kainų skirtumas...

o aš dėl jaunėlio pergyvenu. Kosti, karkalai girdisi, man ir dusimas girdisi (gydytojai nesigirdi) jau mėnesį  doh.gif
Liepia duoti Flexotide (2x 125) ir Ventoliną. Ir visai negerėja  schmoll.gif Jam BA nepripažinta. Prieš 2 mėn. turėjo plaučių uždegimą, 5 d. ligoninėj praleidom, jokios reabilitacijos negavom, nes sakė, kad nepriklauso.

hm, tai kad po plauciu uzdegimo, ypac jei gulejo ligonineje, kiek esu girdejusi, turi priklaustyti ne tik reabilitacija, bet ir sanatorija g.gif bet cia tik is kitu zmoniu kalbos, nezinau ar pagal istatymus priklauso.

bet tai jei yra flexotidas ir ventolinas, prie kokios ligos Jums juos skiria? nes tai astminiai vaistai g.gif ir prie paprasto kosulio jie tikrai nera skiriami. ar buvot pas pulmonologa? Jeigu kvepuoja ventolina ir F, ar turite kvepavimo tarpine?pirkote ja?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 03 17, 13:36)
gerai, brukstelsiu.

ačiū 4u.gif
apie kosuliui jau bijau ką ir duoti, kažkas juose yra kas mano merginai netinka, duodu jau daug maž atrinkta padeda, bet vistiek išberia. tai iš visų blogybių renkuoi Fluditec ar ACC. apie Stodal ar Hedelix baisu pagalvoti kokie priepoliai būdavo doh.gif

QUOTE(bevardė @ 2014 03 17, 13:41)
O va maniškiui bronchalis visiškai netinka sad.gif Tokie priepuoliai užeina, kad net buvęs pakankamai lengvas šlapias kosulys tampa sausu tąsančiu iki pykinimo sad.gif Ir jau kelis kartus esu išbandžius, tai va regis kažko neatkosėja ir nosisi suskystinti sudabus Bronchalio dar blogiau pasidaro. Maniškiui kai jau eina link bronchų suveikia Husteel.

va va, kažkaip brrr nukratė.
va pabandžiau sinupreta neišbėrė nesureagavo dabar reiškia mano mergina nealergiška alkohuliui, nebetaip panikuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 17, 12:54)
hm, tai kad po plauciu uzdegimo, ypac jei gulejo ligonineje, kiek esu girdejusi, turi priklaustyti ne tik reabilitacija, bet ir sanatorija g.gif bet cia tik is kitu zmoniu kalbos, nezinau ar pagal istatymus priklauso.

bet tai jei yra flexotidas ir ventolinas, prie kokios ligos Jums juos skiria? nes tai astminiai vaistai g.gif ir prie paprasto kosulio jie tikrai nera skiriami. ar buvot pas pulmonologa? Jeigu kvepuoja ventolina ir F, ar turite kvepavimo tarpine?pirkote ja?

Mano vyresnėliui BA, tai ir vaistus jo naudojam.
Nedavė siuntimo, nes sakė, kad nereikia, nes čia ne astma...

Tyrimai geri, tik, kad mėnuo kaip karkalus girdi (iš tolo kvėpuojant girdisi) ir kosti.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 03 17, 14:19)
Mano vyresnėliui BA, tai ir vaistus jo naudojam.
Nedavė siuntimo, nes sakė, kad nereikia, nes čia ne astma...

Tyrimai geri, tik, kad mėnuo kaip karkalus girdi (iš tolo kvėpuojant girdisi) ir kosti.

o tai ventolina ir F paskyre, ar duodat savo nuoziura? g.gif ka reiskia tyrimai geri? kalbat apie crb? jeigu menesi girdisi karkalai, yra arba bronchitas ir jau isissenejes, arba obstrukcijos.

doh.gif koks skirtumas, astma ar ne, bet ilgai kosint butina pasikonsultuoti ir pasirodyti pas pulmo. doh.gif jis tu reikalu specialiastas. Nenusileiskite ir reikalaukite siuntimo pas pulmonolga...
Atsakyti