Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Yra specifinis kraujo tyrimas šiai bakterijai nustatyti, tik galbūt ne visos laboratorijos tą atlieka.

Helicobacter pylori IgG tyrimas pav Kaune Šilainių poliklinikose (ten yra Medicina Practica laboratorija) kainuoja 15 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 14 kovo 2014 - 11:12
QUOTE(bevardė @ 2014 03 14, 12:11)
Yra specifinis kraujo tyrimas šiai bakterijai nustatyti, tik galbūt ne visos laboratorijos tą atlieka.
Helicobacter pylori IgG  tyrimas pav Kaune Šilainių poliklinikose  (ten yra Medicina Practica laboratorija) kainuoja 15 Lt

o rimtai g.gif užsirašau, važiuojant namo nukankinsiu vaika g.gif nes gal galės man į emaila atsiusti atsakyma. jūs čia man labai gerai padėjote 4u.gif
Radvau ir šiauliuose, šiandiena mašinos neturiu, pirmadienį lekiu, nedaug kainuoja priduosiu krauja taip bus greičiau manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 14 kovo 2014 - 11:52
Roga, ana karta paminejote faringosepta, ir vakar man kaip tik vaistininke patare ji nusipirkti smile.gif paemiau, prisimenu ir vaiskystes as ju skoni smile.gif

Kaip laikotes? Mes tai nezinau kaip g.gif ryte kosti slapiai, po pietu pradeda koseti sausai g.gif pakeiciau nauja F flakoneli, gal del to, nes buvo jau ant ribos g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 17, 01:01)
Roga, ana karta paminejote faringosepta, ir vakar man kaip tik vaistininke patare ji nusipirkti smile.gif paemiau, prisimenu ir vaiskystes as ju skoni smile.gif
Kaip laikotes?  Mes tai nezinau kaip  g.gif ryte kosti slapiai, po pietu pradeda koseti sausai g.gif pakeiciau nauja F flakoneli, gal del to, nes buvo jau ant ribos g.gif  g.gif

aha farengoseptas, nu tikrai neblogas, bent jau šalutinių poveikių nematau, ir lyg padėjo.
mums kitas etapas, po ligos daug daug daug ožių rėkia nuo bet ko, tada jau ir springsta ir toks jausmas dūsta, aš už jos ir prie lango. dar pakosti, bet jau sakyčiau beveik sveikos g.gif
Atsakyti
Mano fronte viskas po senovei, kolkas stabilu. Va žiūrėsiu kaip šios savaitės orų permainas ištvers.
Atsakyti
Stai tie orai ir mane gasdina. Na, gal ne jie patys, o staigios permainos.
Siandien iskeliavome pirma diena po ligos i darzeli.

Kol kas po ligos stiprinames lasiukais skirtais stiprinti imunine. Profilaktiskai nutariau pagirdyti Siuslerio druska skystinancia besikaupianti organizme sekreta (anot anotocajos). Ziuresiu kiek cia bus naudos, gal gi zalos nepadarysiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 17 kovo 2014 - 10:43
QUOTE(Fedes @ 2014 03 14, 10:10)
jei jūsų vonios kambary ne +15 ir turite šiltą vandenį, tai nėr priežasčių nesimaudyt. aš savo vaikus kaip tik su merkiu į vonią pasimaudyt ir dar dušą paleidžiu iš aukštai - garų prisigamina, tai jie taip slogas besiturkšdami geriau visas išsipučia. tik, aišku, jei be temperatūros ir gerai jaučias, ir patys nori ten lyst.
nežinau, pas mus kažkaip visada pablogėja, jei net apysveiki, tik kokia slogytė nežymi liko, viskas, po maudynių kosuliai, temp....geriau jau palaukt iki pilno pasveikimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 17 kovo 2014 - 11:02
QUOTE(janna @ 2014 03 17, 10:42)
Profilaktiskai nutariau pagirdyti Siuslerio druska skystinancia besikaupianti organizme sekreta (anot anotocajos).

Kuris čia numeris?
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 17, 10:48)
Gal moderatorė nesupyks, čia tema ne į temą  blush2.gif

Bet juk ateis laikas ir vėl sugražins prie F wink.gif Vilnietės griebkit, kol nataliuncik neapsigalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 17, 10:52)

Bet juk ateis laikas ir vėl sugražins prie F wink.gif Vilnietės griebkit, kol nataliuncik neapsigalvojo  lotuliukas.gif
ne, nes nelabai Flexotidas padeda, su Seretidų geresni ir ilgesni rezultatai ax.gif
Atsakyti
gal suspejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 17, 11:01)
gal suspejau biggrin.gif
taip 4u.gif tai ir ištrinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 17, 11:48)
nežinau, pas mus kažkaip visada pablogėja, jei net apysveiki, tik kokia slogytė nežymi liko, viskas, po maudynių kosuliai, temp....geriau jau palaukt iki pilno pasveikimo

aš taip dariau, jau matau pasveiko ir išmaudžiau.

aš nespėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti