Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Mano vaiko sunkiausias priepuolis buvo numal6intas tiesiog geriamu Prednizolonu.
Atsakyti
Sveikos

tik pakalbėjom apie priepuolius su laringitu, parašiau, kad senai nebuvo ir še tau, kad nori, vakar naktį kaip užėjo, tai niekaip neatkačialinau pati, vežiau į priėmimą, tai iš karto mus į santariškes nuvežė, paguldė, atleido, po visų vaistų gvardijos, bet ką aš sužinojau, o gi, kad tai nebuvo astmos priepuolis, o gerl išprovokuoti spazmai, kurie išdegina viską, kartu ir balso stygas, todėl atsiranda ir laringitinis dusimas. Bet tokie baisūs, kad neįmanoma vien tik venotlinu ir adrenalinu numalšinti. Negalvojau, kad šitaip būna
Atsakyti
pasirodo, dėl dažno ausų uždegimo kaltas irgi būna refliuksas, va čia man buvo netikėta naujiena. O kad įtakoja gerklų spazmus- akivaizdu.
Jetus, nu atrodo žiūrim kokį maistą tie mažuliai valgo, ale vistiek rūgštys kyla, tai povelniu, kokia išties to maisto kokybė.

Kustuce, o kokiais vaistai vis tik nuėmė tą spazmą ligoninėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 26 vasario 2014 - 16:18
QUOTE(bevardė @ 2014 02 26, 16:17)
pasirodo, dėl dažno ausų uždegimo kaltas irgi būna refliuksas, va čia man buvo netikėta naujiena. O kad įtakoja gerklų spazmus- akivaizdu.
Jetus, nu atrodo žiūrim kokį maistą tie mažuliai valgo, ale vistiek rūgštys kyla, tai povelniu, kokia išties to maisto kokybė.

Kustuce, o kokiais vaistai vis tik nuėmė tą spazmą ligoninėje?

ir aš skaitau dabar GERL temą ir matau, kad ausų uždegimai nuo to būna ir dar skaitau, kad jei paskai gastroenterologui, kad vaikas alergiškas, tai numoja ranka, tipo, visiems alergiškiems būna ir gerl, žodžiu, negana, kad taip daug ko negali valgyt dėl alergijos, tai dabar dar reikės ir kai kurių produktų pavidalus keisti doh.gif
Matai, kaip ten sako, kad jokio kepto negali valgyti, jokių blynų, tai sakykim, jei valgo kukurūzų miltų blynus, tai ir jų negalima, nes kelia rėmenį doh.gif ir labai svarbu, kad vakare nieko nevalgytų, o maniškis mišinį geria prieš miegą
-------
spazmus nuėmė dexametazonas, bet tokie žiaurūs buvo, kad baisu
Skaitau tą temą ir galvoju, kad dar vienas košmaras dasidėjo
Atsakyti
eina sau, dar ir taip buna unsure.gif verysad.gif

bet tirkai, tai ka duoti vaikui valyt, jei nuo beveik visko rugstys kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 26, 16:38)
eina sau, dar ir taip buna unsure.gif  verysad.gif

bet tirkai, tai ka duoti vaikui valyt, jei nuo beveik visko rugstys kyla doh.gif

nežinau, man jau rankos svyra doh.gif
Atsakyti
pas mus ir paskutiniu momentu su GERL sunku, jau atrodo taip žiūriu, o vistiek rūgštys doh.gif jau kepto išvis beveik neduodu visiškai, troškinta, garinta ir vistiek doh.gif
jeckau kiek ligų ir kokios baisios tos rūgštys sukelia baisybių unsure.gif
kustuce stiprėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 26, 17:40)
nežinau, man jau rankos svyra  doh.gif

o jūs dabar ką galvojate ar reikia ryti žarna g.gif
nes aš kiek skaitau kiek bendrauju nu reiks kankinti savo mažaja unsure.gif nes va vakar buvome ir vėl gerklė išdeginta ir liežuvis baltas, nors geriame nuo rūgšties, jau visokios mintys kyla doh.gif
Atsakyti
Roga, o ar Jums dare turima del tos bakterijos, kuri kelia uzdegimus? JA galima ir is kraujo nustatyti.

O mums tai va gerkle tai ne raudona g.gif liezuvi tai pastebejau kad soniukai pabale tokie g.gif bet vyras siandien parnese frutin, Suduosiu pries miega.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 26, 20:32)
Roga, o ar Jums dare turima del tos bakterijos, kuri kelia uzdegimus? JA galima ir is kraujo nustatyti.

O mums tai va gerkle tai ne raudona g.gif liezuvi tai pastebejau kad soniukai pabale tokie g.gif bet vyras siandien parnese frutin, Suduosiu pries miega.

su gydytoja kalbėjausi, sako dabar tik rudeniop darytis, nes sako dabar tikrai ne ji, nes po antro kurso antibijotikų nebuvome darželyje, sako labai panašu kad gerl ima viršų, sako tiesiog rudenį pavasarį jis suaktyvėja ir tiek.

kaip gerai, šiandiena toks beprotnamis pas mus nenusipirkau. aš ir pirksiu vakarais ir bandysiu duoti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 26, 19:01)
o jūs dabar ką galvojate ar reikia ryti žarna g.gif
nes aš kiek skaitau kiek bendrauju nu reiks kankinti savo mažaja unsure.gif nes va vakar buvome ir vėl gerklė išdeginta ir liežuvis baltas, nors geriame nuo rūgšties, jau visokios mintys kyla doh.gif

nežinau, kažką darysiu, nes tokie baisūs dusulio priepuoliai mane gąsdina, norėčiau žinoti kokia ten padėtis ir kaip išvengti tokių priepuolių ateityje. Jis kai suvalgo kažką, kad jam netinka, tai visas užpakalis būna kaip nudegintas, karatais net žaizdos atsiveria, ne tik nuo išmatų, bet ir nuo šlapimo taip būna, todėl daktaras sako, įsivaizduokit kas jo virškinimo trakte darosi, jei taip užpakalį suvaro. Tai ir stemplė sakė gali būti baisi. Nes jis labai baisiai reaguoja į viską. Tai saku, priepuolis toks kaip astmos ir dar su laringitu kartu, nes visi kvėpavimo takai irgi reaguoja
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 02 26, 21:48)
nežinau, kažką darysiu, nes tokie baisūs dusulio priepuoliai mane gąsdina, norėčiau žinoti kokia ten padėtis ir kaip išvengti tokių priepuolių ateityje. Jis kai suvalgo kažką, kad jam netinka, tai visas užpakalis būna kaip nudegintas, karatais net žaizdos atsiveria, ne tik nuo išmatų, bet ir nuo šlapimo taip būna, todėl daktaras sako, įsivaizduokit kas jo virškinimo trakte darosi, jei taip užpakalį suvaro. Tai ir stemplė sakė gali būti baisi. Nes jis labai baisiai reaguoja į viską. Tai saku, priepuolis toks kaip astmos ir dar su laringitu kartu, nes visi kvėpavimo takai irgi reaguoja

tai vat, jums priepolis, o mano merginai nepamenu kada nebuvo gerklė išdeginta, tik sumažėja ir vėl viskas iš naujo doh.gif baisu kas su stemple krandžiu gali būti unsure.gif jautu su pulmonologe pirma pakalbu nes penktadienį, tada pas savo gydytoja imu siuntima registruojuosi ir vyksiu, bet kur vykti, kas yra geras gastroenterelogas g.gif
Atsakyti