Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 03 12, 17:31)
svarbiausia, kad gerėja juk taip. tam ir yra vaistai, kad vaikutis jūsų jaustusi geriau. stiprėkite 4u.gif
Papildyta:
tai reiškia Ventolinas ir F kas dar skystinti atsikosija ką skyrė g.gif

brontexa, ir sinupreta del slogos. Acc sake duoti vel kai nebegales atkoseti, dabar padetis stabili smile.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai buvau užsukusi ax.gif
Sergantiems, daug daug sveikatytės 4u.gif

O aš savo pupai darželį uždariau, jau beveik 2 mėn. namie, ir gyvenam kuo puikiausiai (tfu tfu tfu). Nei karto per tą laiką kosulio nebuvo, nei slogos, nors einam ir į lauka, parduotuvėse lankomės, ir visur kitur pagal aplinkybes....išvada, kad mums darželis didžiausias alergenas...tik nežinau kaip ateity reikės daryti....daktarė sako, kad bent jau 6-7 metų vaikui adaptuotis tai reikėtų kolektyve, o iki tol, jei galimybės leidžia, laikyti namie....vienu žodžiu, dilema g.gif
Papildyta:
Straipsnis - dėl žiedadulkių keliamo alerginio rinito:

http://www.delfi.lt/...i.d?id=64255574
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 03 13, 11:19)

O aš savo pupai darželį uždariau, jau beveik 2 mėn. namie, ir gyvenam kuo puikiausiai (tfu tfu tfu). Nei karto per tą laiką kosulio nebuvo, nei slogos, nors einam ir į lauka, parduotuvėse lankomės, ir visur kitur pagal aplinkybes....išvada, kad mums darželis didžiausias alergenas...tik nežinau kaip ateity reikės daryti....daktarė sako, kad bent jau 6-7 metų vaikui adaptuotis tai reikėtų kolektyve, o iki tol, jei galimybės leidžia, laikyti namie....vienu žodžiu, dilema g.gif
Papildyta:
Straipsnis - dėl žiedadulkių keliamo alerginio rinito:

http://www.delfi.lt/...i.d?id=64255574

nors mano irgi pernai sirgo istisai, as i darzeli leidau smile.gif jeigu nesirgs dabar, savo atsiims mokykloja pirmais metais:) va sie metai lengvesni jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 03 13, 11:19)

o mes namie ar ne ar į darželį sergame ir tiek, 3 mėn namie gydėmis 3 ligas.
liuks, kad jums neleidimas išsisprendė visas problemas 4u.gif
Papildyta:
ką manote šiandiena 4 diena laringito, naktį priepolio nebuvo ir šiandiena iškosti, kas trukdo, kažin nepaskubėjau su lauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 13, 10:47)
nors mano irgi pernai sirgo istisai, as i darzeli leidau smile.gif jeigu nesirgs dabar, savo atsiims mokykloja pirmais metais:) va sie metai lengvesni jau ax.gif

Pritariu, aišku jei yra galimybė, gal ir gerai vaiką iki kokių 4 metų laikyti namie, bet vyresni jau turi būti darželyje, nebent dažnos ligos jam pavojingos dėl kitų priežasčių, tarkim, vaikas turi širdies ydą ar kt.
jau geriau atsirgti darželyje nei mokykloje, o patikėkit dauguma tų kurie nelankė darželio labai daug pamokų po to praleidžia dėl ligos.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 03 13, 11:05)
ką manote šiandiena 4 diena laringito, naktį priepolio nebuvo ir šiandiena iškosti, kas trukdo, kažin nepaskubėjau su lauku g.gif

Grynas oras į naudą, tik venkit vėjalio wink.gif 20 min manau nepakenktų, ilgėliau nerizikuočiau.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 13, 12:08)
Pritariu, aišku jei yra galimybė, gal ir gerai vaiką iki kokių 4 metų laikyti namie, bet vyresni jau turi būti darželyje, nebent dažnos ligos jam pavojingos dėl kitų priežasčių, tarkim, vaikas turi širdies ydą ar kt.
jau geriau atsirgti darželyje nei mokykloje, o patikėkit dauguma tų kurie nelankė darželio labai daug pamokų po to praleidžia dėl ligos.

drinks_cheers.gif
man ir daug kas sako nevesk, bet, kas bus mokykloje, geriau dabar po truputuka po truputuka ir prisijaukinsime ir darželį ir ligas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2014 03 13, 12:09)

Grynas oras į naudą, tik venkit vėjalio wink.gif 20 min manau nepakenktų, ilgėliau nerizikuočiau.

tiek ir buvau, gal trumpiau, ji pagrinde buvo man ant rankų, tai kai tik vėjelis slėbdavosi. na žiūrėsime, kaip čia mums sekasi, ryt pas gydytoja, reikia F išsirašyti ir siuntima pasiimti pas gastroentereloga.
Atsakyti
Maniškis vis dar laikosi su viena F doze vakare ir omeprozoliu.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 13, 12:22)
Maniškis vis dar laikosi su viena F doze vakare ir omeprozoliu.

mano vaikas per laringita ištisai smirda iš burnytės doh.gif ir čiulpia frutin prieš miega ale vistiek, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 13, 12:12)
tiek ir buvau, gal trumpiau, ji pagrinde buvo man ant rankų, tai kai tik vėjelis slėbdavosi. na žiūrėsime, kaip čia mums sekasi, ryt pas gydytoja, reikia F išsirašyti ir siuntima pasiimti pas gastroentereloga.

as siandien neleisiu vaiko i lauka, labai jau vejuota unsure.gif
Atsakyti
Roga, o dantukai visi tvarkoje?
jei skrandukas negauoja, tai Frutin kvapo nesustabdo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 13, 12:36)
as siandien neleisiu vaiko i lauka, labai jau vejuota unsure.gif

tas vėjas vis baisės, dar ryt išeisime, o savaitgalį vėl namie, baisulingas bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2014 03 13, 12:41)
Roga, o dantukai visi tvarkoje?
jei skrandukas negauoja, tai Frutin kvapo nesustabdo wink.gif

rugsėjį kai tikrinome viskas buvo tvarkoje.
jau puse metų praėjo reikia jautu vėl pasitikrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 13, 11:05)

laukas blogai būna tik kai temperatūra, ar neseniai buvo, nes bloga dar termoreguliacija ir tuomet sušąla, sušyla ir pan. o su laringitu tai man tekę yra nešti ir priepolio metu į lauką žiemą - nes nuo šalto oro irgi priepolis slopsta, kaip ir nuo garų.
Atsakyti