Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Kategoriška @ 2014 03 10, 14:37)
Tai turbut, skaitykit sudeti. Mums pulmunologe siule Actifeda kai 2 metai buvo, tai nepirkau pasitarus su seimos gyd. o neseniai suzinojau, kad tas pseudoefedrinas yra ir daugely saliu uzdrausta, tai sakiau nepirksiu sito brudo. Neseniai tik pamaciau, kad ir Theraflu ir panasiuose sh jo deda, tada supratau kodel taip pageredavo jo isgerus.. doh.gif

Anksciau buvo to Actifedo geltona pakuote, vaikams nuo 2 lyg metu, bijau pameluot, tai daug kas gerdavo. Pries kuri laika nutrauke ju gamyba, db visi Actifedai liko tik nuo 12 m. Bet kai kas ir tokiu duoda maziukams. Drauges berniukas sake kai jo isgerdavo, tai po labai trumpo laiko krisdavo kaip lapas i lova, ar tiesiog nesamas uzmigdavo.. 4 metu. Tai isivaizduokit kaip jis veikia CNS.

jau perskaičiau aiškėja vaizdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 10, 13:00)
gal nežinau jau nei ką sugalvoti doh.gif ir bijau prisiekspermentuoti doh.gif

aš dar galvoju apie actifed sirupa g.gif kažin jis padėtu, kaip rodo reklamoje g.gif

kai as pernai ziauriai buvau apsirgusi, net po antibiotiku kurso ziaurus kosulys nepraejo dar menesi, tai man nepadejo jokie actifedai schmoll.gif issigydziau su deivido ventolinu ir acc suaugusiems.

O kodel norit mergaitei duoti actifed? g.gif neatkoseja ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 10, 16:04)

O kodel norit mergaitei duoti actifed? g.gif neatkoseja ar kas?

kvaila esu ir nesupratau, kad merginai laringitas doh.gif doh.gif doh.gif
dabar suprantu iš kur para laiko ištisinis lojimas, kur tik ventolinas trumpam nuėmė doh.gif nu nieko imsimės kitaip gydymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 10, 17:58)
kvaila esu ir nesupratau, kad merginai laringitas doh.gif  doh.gif  doh.gif
dabar suprantu iš kur para laiko ištisinis lojimas, kur tik ventolinas trumpam nuėmė doh.gif  nu nieko imsimės kitaip gydymo g.gif

buvot pas gydytoja? kaip gydysit? 4u.gif

o as tai busiu prisikalbejus doh.gif siandien kazkaip sunkiau koset pradejo g.gif dinsgo slapi kosuliai, atsidaro sausas, nors kartasi ir slapias pasigirsta. Ventolina supurskiau 3h, o 5h vel pradejo cypti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 10, 20:04)
buvot pas gydytoja? kaip gydysit? 4u.gif

o as tai busiu prisikalbejus doh.gif siandien kazkaip sunkiau koset pradejo g.gif dinsgo slapi kosuliai, atsidaro sausas, nors kartasi ir slapias pasigirsta. Ventolina supurskiau 3h, o 5h vel pradejo cypti  g.gif

Aha pas gydytoja buvome. viskas lieka kas astmai, dar adrenalina kvepuoti išrašė anpuolių, ir sinupreta pabandyti, nes neišbandę nežinosiu ar alergiška alkoholiui g.gif bandau. ACC skystinti skreplius, čiulpti, kad atlėktu užkimimas ir daug daug arbatų, jau šiandiena suvarė įvairių skyščių min 1,5l, nes niekas jai nesivalgo geria daug arbatų plius sriuba ir mišinukas gelbėja.

tai gal ir jū jau nueisite pas gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 10, 20:21)
Aha pas gydytoja buvome. viskas lieka kas astmai, dar adrenalina kvepuoti išrašė anpuolių, ir sinupreta pabandyti, nes neišbandę nežinosiu ar alergiška alkoholiui g.gif bandau. ACC skystinti skreplius, čiulpti, kad atlėktu užkimimas ir daug daug arbatų, jau šiandiena suvarė įvairių skyščių min 1,5l, nes niekas jai nesivalgo geria daug arbatų plius sriuba ir mišinukas gelbėja.
tai gal ir jū jau nueisite pas gydytoja g.gif

taip jei ryt bus tokia pat situacija, eisime treciadieni,nera kad labai kritiska padetis, bet man jau nebepatinka schmoll.gif eisim dabar ciobreliu arbata inhaliuoti
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 10, 21:44)
taip jei ryt bus tokia pat situacija, eisime treciadieni,nera kad labai kritiska padetis, bet man jau nebepatinka schmoll.gif eisim dabar ciobreliu arbata inhaliuoti

o ką reiškia čiobrelių arbata inchaliuoti g.gif

stiprėkite, kad nepasunkėtu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 10, 21:52)
o ką reiškia čiobrelių arbata inchaliuoti g.gif

stiprėkite, kad nepasunkėtu  jums 4u.gif

inchaliuosime arbata vietoje mineralinio, greiciau suveikia smile.gif
pamenu mums per kaledas buvo kritinis laikotarpis, puse dienos pabuvom be vaistu su paumejimu, nes ziopla mama pries sventes isvaziuojant is namu nepastebejo, kad ventolinas ant pabaigos doh.gif tai jis per pirma pusdieni taip isikosejo, kad burna neuzsidare, tai nuvaziave i kauna pas senelius, dar pasiskolinom inhaliatoriu, nes nebuvom pasieme, susiputem senelio nupirkta ventolina ir 3k dienoje po ventolino ciobreliu arbata, naktis buvo ramut ramutele, o maniau bus bemiege smile.gif pati netikejau as tokiais dalykais, bet mane teta pamokino, jos sunui irgi BA buvo smile.gif tai ji ir dave man ciobrelio plius juozazoliu misinio inhaliuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 10, 21:59)
inchaliuosime arbata vietoje mineralinio, greiciau suveikia smile.gif
pamenu mums per kaledas buvo kritinis laikotarpis, puse dienos pabuvom be vaistu su paumejimu, nes ziopla mama pries sventes isvaziuojant is namu nepastebejo, kad ventolinas ant pabaigos doh.gif tai jis per pirma pusdieni taip isikosejo, kad burna neuzsidare, tai nuvaziave i kauna pas senelius, dar pasiskolinom inhaliatoriu, nes nebuvom pasieme, susiputem senelio nupirkta ventolina ir 3k dienoje po ventolino ciobreliu arbata, naktis buvo ramut ramutele, o maniau bus bemiege smile.gif pati netikejau as tokiais dalykais, bet mane teta pamokino, jos sunui irgi BA buvo smile.gif tai ji ir dave man ciobrelio plius juozazoliu misinio inhaliuoti ax.gif

nugi plačiau prašyčiau kaip ruošiate inchaliatoriu su arbata g.gif labai įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 10, 22:24)
nugi plačiau prašyčiau kaip ruošiate inchaliatoriu su arbata g.gif labai įdomu g.gif

nieko imantraus, uzplikau kaip arbata, tik negeriam, o inchaliuojam smile.gif tik palaukiu kol atsals smile.gif jeigu per stipria padarau, skiedziu smile.gif
Papildyta:
ka patartumet vietoje fluditec naudoti? brontex ar hedelix g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 10 kovo 2014 - 21:27
nusimato bemiege naktis...per anksti busiu pasidziaugus. verysad.gif 10h ventolina supuciau, siekt iek atlaisvino, ir db jau koseja, ir dar taip baisiai verysad.gif sausai. Kai giliau ikvepia girdisi ir garsu, itariu kad turim obsturkcini bronchita doh.gif ***** o ryt dar laisvadienis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 10, 22:34)
nieko imantraus, uzplikau kaip arbata, tik negeriam, o inchaliuojam smile.gif tik palaukiu kol atsals smile.gif jeigu per stipria padarau, skiedziu smile.gif
Papildyta:
ka patartumet vietoje fluditec naudoti? brontex ar hedelix g.gif

ačiū 4u.gif mes apiėjome šianankt su vienu priepoliu, laringito priepolį suvaldėme per valanda, tas nerealu kai prieš tai nuo 00.30 iki 4 ryto lojome doh.gif
aš tokiu atveju jau imčiau ACC g.gif

QUOTE(Zirzė @ 2014 03 11, 01:21)
nusimato bemiege naktis...per anksti busiu pasidziaugus. verysad.gif 10h ventolina supuciau, siekt iek atlaisvino, ir db jau koseja, ir dar taip baisiai verysad.gif sausai. Kai giliau ikvepia girdisi ir garsu, itariu kad turim obsturkcini bronchita doh.gif ***** o ryt dar laisvadienis doh.gif

kaip jaučiatės g.gif
Atsakyti