Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 03 07, 10:37)
Zirze, vsiko gali būti. Frutin tik trumpai veikiantis preparatas, jį duodu, kad naktį nekiltų rūgštys ir kad nesukeltų bereikalingo varginančio kosulio, bei kraujavimo iš nosies (maniškiui nuo rūgščių vsiada kraujas pradeda bėgti iš nosytės). 
Tu geriau parašyk kuo šiuo metu vaiką gydai, t.y. kokius vaistus jis šiuo metu gauna per dieną.

Ventolinas nuo vakar vakaro, Flexotidas kaip iprastai, omeprozolis ir frutin. Omeprozolio puse kapsules 1k dienoje. Frutin 2k dienoje (pries pietu miega ir vakare einant miegot). Ryte issikosejo, dabar ramu g.gif eisim pasidaryt inchaliacijas su mineraliniu, ir jei reikes tuomet pridesiu fluditec. Tiesa, dar nosyte uzgulusi buvo, tiksliau viena snerve g.gif ipuciau olyth.

Ir nuo savaitgalio yra prie lupu kampuciu tokie raudoni pasausejimai. Aisku, tai galejo buti kazkam alergine reakcija doh.gif bet kam, velniai zino. Jau taip tiek daug visko atsisakem doh.gif
Atsakyti
me ir sergame doh.gif grįžus iš darželio pakilo tempa 37.1 ir bėgti skysta sloga doh.gif o naktį ka buvo, atrodo sekretas bėga į gerkle ji nespėja ryti, springsta, nesuprasi gaudo ora, ar dar kas doh.gif ką tokiu atveju daryt unsure.gif ten jokie euphorbium, vibrosil niekas nepadeda, keliass valandas prassikankinome įpurškiau suagusių xsimelino rimo rimo ir aprimo. dabar daug čiaudo ir viskas lekia lauk. nekoso, nešvokščia g.gif vis galvoju ar negalėjo ją taip sualergizuoti juos nuo kažko, iškart patebėjus pradėjau duoti aerus g.gif
šiandiena priduodame krauja ir dar gydytojos klausiu kuom padėti tokiu atveju unsure.gif

Zirze neįsisirkite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif Su tuo krenkštimu ir aš ilgai galvą laužiau, kol atsekiau kad krenkščia tik kai purškiamės flixotidą. Mes jį purškiam tik kai susergam, o šiaip nuolat geriam montelukastą. Kai flixotido nenaudojam, tai ir krenkštimo visai nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Peleda tylioji @ 2014 03 07, 10:50)
Sveikos wink.gif Su tuo krenkštimu ir aš ilgai galvą laužiau, kol atsekiau kad krenkščia tik kai purškiamės flixotidą. Mes jį purškiam tik kai susergam, o šiaip nuolat geriam montelukastą. Kai flixotido nenaudojam, tai ir krenkštimo visai nebūna.

mes F purskiam nuo rugsejo, krenksti pradejo gruodzio pab g.gif ir man buvo kilus tokia mintis, bet mes be jo neissisukam schmoll.gif tada tektu pradeti gerti monkasta, ir vis tiek butu sausu kosuliuku + kosmarai naktimis
Atsakyti
Zirze, panašu kad dabar tiesiog krenkščia, nes yra pasigautas virusas ir viskas suūmėjo. Lūpų kampučiai neįtrūkę?

Roga, maniškio ligos irgi taip prasideda. Ir man atrodo, kad naktie metu homeopatija neveikia, aišku, juokauju, bet ir aš praradus kantrybę imuosi ir suaugusiųjų vaistų. O šiaip ne naktį vėl imuosi Euphorbium tiek į nosį tiek lašiukus geriamus. Kad čiaudo gerai, išvarys viską lauk mažiau gerklėn leisis. Patarčiau duot pačiulpti ką nuo gerklės, gal pavyks išvengti kosulio, nenusileis sloga žemyn gal kokį Junior angin.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 07, 11:31)
Zirze, panašu kad dabar tiesiog krenkščia, nes yra pasigautas virusas ir viskas suūmėjo. Lūpų kampučiai neįtrūkę?

nea neitruke, is pradziu buvo toks raudonis, lyg su paberimu ar su kazkokiu iskilimu, Tepiau su kremuku, tai liko pasausejimas g.gif

kosulys vel rodosi, sudaviau fluditec, i nosi papurskiau quix

kazkoks virusu atpludis visiems doh.gif 4u.gif sveikatos kas sergate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 07 kovo 2014 - 10:38
QUOTE(bevardė @ 2014 03 07, 11:31)

Roga, maniškio ligos irgi taip prasideda. Ir man atrodo, kad naktie metu homeopatija neveikia, aišku, juokauju, bet ir aš praradus kantrybę imuosi ir suaugusiųjų vaistų. O šiaip ne naktį vėl imuosi Euphorbium tiek į nosį tiek lašiukus geriamus. Kad čiaudo gerai, išvarys viską lauk mažiau gerklėn leisis. Patarčiau duot pačiulpti ką nuo gerklės, gal pavyks išvengti kosulio, nenusileis sloga žemyn gal kokį Junior angin.

gavom nasonex, sako panašu gali būti į ūminia alergija, ar taip sako jei padės g.gif tik klausimas nepaklausiau, nes tai hormonas ar jį galiu šast ir nutraukti iškarto g.gif
nečiulpia velniukas nieko geria arbatas g.gif
euphorbium ir į nosyte ir traukiam traukia, nors ir taip skaidri bėga ištisai, akis trina, vis galvoju, kad nepritrintu ir nepradetu puliuot.
Atsakyti
Roga, jei vartosi nasonex 2-3 sav, be problemų manau ir nutraukt galėsi.
Jei yra temperatūros vadinasi virusas, ypač jei dar ir akytės sureagavo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 07, 14:06)
Roga, jei vartosi nasonex 2-3 sav, be problemų manau ir nutraukt galėsi.
Jei yra temperatūros vadinasi virusas, ypač jei dar ir akytės sureagavo.

ne nėra buvo tik karta 37.1 iš karto ir nosytė. akytės neberaudonos, po nasonex aprimo, pavalgė sukramtė frutin pavaikščiojome ir dabar jau guli miegelio.
ar galėjo taip greitai suveikti nasonex, aišku dar jaučiasi, kad paburkusi, kad sunku kvepuoti ir bėga baltas, bet jau gali ramiai miegoti.

tiesa nusipirkau savo mazgei vit C. rašo, per para 10 lašų, šiandiena daviau 7 ar neperdaug pirmam kartui g.gif
Atsakyti
C nebus perdaug, išsiusios viską wink.gif
Nasonex galėjo suveikti, galėjo suveikti ir aerius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 07, 14:21)
C nebus perdaug, išsiusios viską wink.gif
Nasonex galėjo suveikti, galėjo suveikti ir aerius wink.gif

aha abu galėjo, nu bet po bemiegė naktie tegul miega.

nu jūs mūsų gelbėtoja jai koks neaiškumas parašote ir ramiau pasidaro, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tik kodėl kai mano pačios vaikai suserga aš galvą pametu ir nebežinau ko griebtis biggrin.gif
Atsakyti