Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 03 05, 15:20)
Monkastos informaciniame lapelyje sis reiskinys yra tarp pasaliniu poveikiu ir pazymetas kaip daznas.

Na ir as taip galvoju, kad maniskiui betinka... Skyrė ir pulmonologe- sake, jei išbers, negerti... Ir alergologe pritarė, kad reikia gerti, ir patikino kad nebers, nes jos praktikoje to nebuvo...
Mes gerem homeooatinius - nu ir taisytis odyte pradejo smile.gif o kadangi susirgom obstrukciniu bronchitu, pradzioj išrašė brontex, ventolina, o pirnadieni dar liepė monkasta gerti 2 savaites... Ir po pirmos nakties jau paumejo, maniau gal dar nuo triusienos pabandytos įvesti, bet po nakties siandien vėl sakyciau labiau plemas uzraudes sad.gif
Atsakyti
Mes iš pulmonologės, vaikui negerėja beveik, jau perėjo į plaučių uždegimą, gerai, kad tik lengvas dar, bet obstrukcija vis dar žiauri. Paskyrė antbus ir prednizoloną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 05, 18:49)
Mes iš pulmonologės, vaikui negerėja beveik, jau perėjo į plaučių uždegimą, gerai, kad tik lengvas dar, bet obstrukcija vis dar žiauri. Paskyrė antbus ir prednizoloną  verysad.gif

bet padės vaistai pamatysite 4u.gif stiprėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 05, 18:49)
Mes iš pulmonologės, vaikui negerėja beveik, jau perėjo į plaučių uždegimą, gerai, kad tik lengvas dar, bet obstrukcija vis dar žiauri. Paskyrė antbus ir prednizoloną  verysad.gif

vargiukai unsure.gif sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 05, 17:49)

Štai dėl šios priežasties aš ir bijau neduoti vaikui F.
Maniškis vis dar su vienu įpurškimu, omeprozolis sumažino refliuksą, gerklytė neberaudona, nors sloga neaiški vis laikosi.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 06, 16:13)
Štai dėl šios priežasties aš ir bijau neduoti vaikui F.
Maniškis vis dar su vienu įpurškimu, omeprozolis sumažino refliuksą, gerklytė neberaudona, nors sloga neaiški vis laikosi.

aš taip pat geriau jau F, nes nu baisumai būna unsure.gif

o dabar pasakykite kokį duodate omeprozolį ir kada g.gif
mano vyrenėlis sugalvojo paekspermentuoti, mat blogai tai sugalvojo ir vakare gerti ir ryte doh.gif turime ratiofarmos omeprozolį 20 mg, galvoju ar neperdozavo g.gif
Atsakyti
Vaikui duodu šį (tik ne 40 maniškio stiprumas o 20 mg)

user posted image

Esu girdėjus, iš vieno geriausių klinikų gasrologo Adamonio, kad yra žmonių kam omeprozolis neveiksmingas ir tada siūlomas pantoprozolis.

O dėl dozavimo tai jau reikia informacinį lapelį skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 06 kovo 2014 - 15:31
QUOTE(bevardė @ 2014 03 06, 16:30)
Vaikui duodu šį (tik ne 40 maniškio stiprumas o 20 mg)

Esu girdėjus, iš vieno geriausių klinikų gasrologo Adamonio, kad yra žmonių kam omeprozolis neveiksmingas ir tada siūlomas pantoprozolis.

O dėl dozavimo tai jau reikia informacinį lapelį skaityti.

supranti kol sanatorijoje gydė ryte omeprozolis, vakare malox 40 mg, per dvi ssavaites viskas nurimo. grįžu mokykloje gauna nemokama maitinima ir nieko nepasakė, kad duoda šūda ir jam pablogėjo, tai jis savivaliauti pradėjo doh.gif tai vesiu pas gydytoja ir uždraudžiau valgyti mokykloje, nes nu tikrai jau per visa lietuva nuskambėjo, kokį šūdo maista tiekia į mūsų mokyklas kretingos maistas doh.gif
Atsakyti
Pabandyk del pantoprozolio pas gydytoja paklaust. Be to ir jam duok Frutin wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 03 06, 16:40)
Pabandyk del pantoprozolio pas gydytoja paklaust. Be to ir jam duok Frutin wink.gif

aha taip ir padarysiu. viskas susidėliavau vaikui, nu gal dašus blin mano hiperiukui doh.gif
Atsakyti
mums vakar paumejo liga. Per pietu miega isgirdau kelis sausus kostelejimus, o jau vakare kosejo slapiai, bei pradejo svoksti doh.gif maniau,kad tai gal vienkartinis svokstimas, gal rugstys uzspazmuoja. Bet visa nakti knarke, reiskias sloga prasidejo, si ryta kosuliai, bet atsikosejantys, ir vel svokstimas.

Bevarde, ar gali buti kad frutin nesuveikia taip kaip reikia? g.gif ar cia jau as prisigalvoju doh.gif nes jis vel krenkscia doh.gif gerklyte neraudona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 07 kovo 2014 - 09:13
Zirze, vsiko gali būti. Frutin tik trumpai veikiantis preparatas, jį duodu, kad naktį nekiltų rūgštys ir kad nesukeltų bereikalingo varginančio kosulio, bei kraujavimo iš nosies (maniškiui nuo rūgščių vsiada kraujas pradeda bėgti iš nosytės).
Tu geriau parašyk kuo šiuo metu vaiką gydai, t.y. kokius vaistus jis šiuo metu gauna per dieną.
Atsakyti